Sari la conținut

miniona bomba sexy masaj erotic Titan


Postări Recomandate

Am avut plăcerea să ajung din noi la Aria

Am primit un nou masaj relaxant și excitant, pentru care și-a folosit inclusiv lalbiile, și a frecat clitorisul de spatele și fesele mele intr-o maniera care arata și pricepere, dar și faptul că îi place. 

Totul a culminat cu un squirt de zile mari, o fântână arteziana mica și dulce.

Aria e de 10 la toate capitolele. 

Pentru cel nemulțumit ca a refuzat să-i suporte întârzierea pe timpul ei - ești aiurea, este obligatoriu sa plătești pentru lipsa ta de organizare. Ea câștiga bani în timpul în care tu ești în trafic. Dacă nu te programați, altul era la ea. Plătește sau cauta una care sta degeaba ca să te aștepte. 

  • Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:madrid
  • Oras:madrid
12 minutes ago, galantom said:

 

Pentru cel nemulțumit ca a refuzat să-i suporte întârzierea pe timpul ei - ești aiurea, este obligatoriu sa plătești pentru lipsa ta de organizare. Ea câștiga bani în timpul în care tu ești în trafic. Dacă nu te programați, altul era la ea. Plătește sau cauta una care sta degeaba ca să te aștepte. 

De foarte multe ori am incercat o vizita la Aria si avea mai mereu programul ocupat. Probabil pt ca este o maseuza serioasa, care isi face treaba bine si este apreciata, este si motivul pentru care trebuie sa ai rabdare ca sa ajungi la ea si sa prinzi un loc. De altfel nici eu nu am inteles de ce ti-ai face programare si apoi nu te-ai duce sau ai anula in ultima clipa sau ai intarzia si apoi te-ai suparat ca tot tu ai intarziat. Prima data cand am ajuns la ea am intarziat din vina mea circa 20 de minute. mi s-a spus ca la urmatoarea ora fixa (eu am fost la ora 16, mi-a zis ca la 17 are pe altcineva) are alta programare asa ca mi-am asumat intarzierea si nu am decalat programul fetei aiurea iar data viitoare cand am vizitat-o am avut grija sa ajung cu cateva minute mai devreme in zona ca sa pot fi punctual in locatia ei asa cum impreuna am stabilit ora. Deci nu vad nici o suparare, ai programarea la o ora, atunci te duci. I-ai dat teapa fetei si vrei alta data programare, plateste taticule si sedinta cand fata aia a venit degeaba pt tine in locatie si in loc sa munceasca a stat degeaba ca tu n-ai ajuns sau nu ai ajuns la timp.

Am tinut sa mentionez la comentariul de sus pt ca la ultima mea vizita vreo cateva minute despre asta am vorbit cu Aria, cineva isi facuse programare la ea, confirmase iar apoi la ora stabilita nu  a mai ajuns. Si in aceeasi zi avusese pe cineva care ii scrisese ca intarzie 15-20 de minute iar omul respectiv si-a anulat venirea, fata ramanand cu buza umflata si cu locul gol. Lasand deoparte alte aspecte, sincer, mie nu mi-ar conveni sa ajung intr-o locatie si sa astept 15-20 de minute pe afara fata de ora stabilita ca sa isi faca ea sedinta cu unul care a intarziat 15-20 de minute.

Acum revin si la recenizie,ca de asta intrasem de fapt pe topic, dar m-a intaratat recenzia de mai sus si am zis sa scriu si eu cateva cuvinte. Aria este o tipa foarte frumoasa si draguta, cu un sexappeal extrem extrem de strong, GFE maaaxim, se pupa, accepta limbi, e senzuala, e sexy, e incendiara, e exploziva, e imprevizibila, e tot ce vrei. Cunni, squirt, pupat, lins, limbi, toate cele. Chiar daca nu face sex, efectiv completeaza toate celelalte, fiind o aparitie de neuitat. Bafta si cat mai multe vizite reusite va doresc!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:madrid
  • Oras:madrid

aveam si eu azi o programare pe care o asteptam nerabdator si ce credeti?

mi-a dat Aria mesaj ca anulam si daca doresc reprogramam pe alta data pentru ca nu a fost o zi buna azi pt ea.

Curios din fire am descusut-o si am inteles ca unii dintre voi sunteti de-a dreptul ridicoli ca sa nu spun gunoaie! Fetele misto si cu perspective or sa dispara din cauza unora care va purtati ca niste mizeriisi nu intelegeti ca au si ele limite, nu sunt roboti! Aria e una dintre fetele sensibile si foarte misto. de ce tineti unii mortis sa faceti chestii urate nu inteleg...

in fine, mi-am spus oful!

Aria, stiu ca citesti si sa stii ca abia astept sa te revad! daca m-ai fi lasat azi doar veneam sa te tin in brate. Nu suntem toti la fel!

see you soon!

  • Like 1
  • Mersi 2
Link spre comentariu

Revin si eu cu o recenzie in urma vizitelor multiple efectuate la domnisoara Aria in urma recomandarii Irinei.

Pe aceasta cale tin sa ii multumesc Irinei pentru recomandarea de nota 10+.

 

Locatia cunoscuta deja de mai toata lumea, Titan. Cam departe cel putin de mine ~1h, dar merita fiecare minut, secunda, chiar si milisecunda petrecuta in trafic pentru a ajunge la ea sau la irina. :) 

Despre ea, numai cuvinte de lauda, frumoasa (este si genul care imi place mie, are acel ceva care ma atrage sa vin din ce in ce mai des :)), zglobie, are glumele la ea, ai ce sa vorbesti cu ea, te face sa te simti perfect in compania ei :) (eu cel putin asa m-am simtit) iarasi la partea de masaj, la fel, exceleaza 10/10.

Intradevar, are un program destul de incarcat din ce am inteles dar mereu am fost pe aceasi lungime de unda si mi-a gasit si mie un loc in programul ei.

Cat despre serviciile oferite, masaj erotic/ de relaxare, ceva fetishuri din ce am inteles, daca faceti click ofera FK, accepta cu placere si oral, de squirt nu mai zic ca este ce trebuie (daca va place asa ceva), in principiu orice in limita bunului simt si de comun acord in afara de penetrare. Mai pe intelesul celor care insista din ce am inteles, NU face sex (NU este escorta) cu nimeni, asa ca nu mai incercati ca va treziti expediati afara. Eu personal m-am simtit cu ea perfect de fiecare data. Sincer nici nu este nevoie de sex ca sa te simti perfect si in al 9-lea cer cu o asemenea prezenta si stare pe care o emana de fiecare data.

Daca ar fi dupa mine, as lua-o acasa si as tine-o doar pentru mine, atat de mult mi-a placut compania ei.. dar nah, cam visez uneori si stiu ca nu se poate asa ceva niciodata :) 

De asemenea am observat ca s-a discutat si de ora programarii aici. Tot ce pot sa spun ca la programul incarcat pe care il are, ati face bine sa respectati programarea si mai ales ora ca sa nu va incurcati nici pe voi (ca pierdeti din timpul vostru), nici pe ea si nici sa nu incurcati urmatorul client.

 

Te pupa raposatul tau galben 🍌 😂. (concediu placut)

  • Like 1
Link spre comentariu

Dupa multe amanari m-am hotarat sa las o recenzie despre Carla a.k.a. Aria a.k.a. Dulceata si lista mai poate continua. Pe Aria o stiu de anul trecut, din noiembre, cand am avut placerea sa incap pentru prima data pe mainile ei la Fantasy. Am fost la ea de mai multe ori, am cateva intalniri la activ, peste 10 sigur, asa ca ma pot pronunta in cunostinta de cauza.  De la prima intalnire mi-a placut foarte mult infatisarea domnisoarei cu ochelarii aceia mari de eleva tocilara, avand in spatele lentilelor niste ochi vii, patrunzatori si cercetatori. Chipul mai mereu zambitor, intr-un mod strengaresc, imi provoca buna dispozitie, eu fiind mai morocanos de fel ( ursul Bloomy stie de ce- sper ca am scris corect?). Aria este o tanara foarte frumoasa, suna banal, dar este real pentru ca umblu de ani buni prin saloanele de masaj si rar am gasit fete care sa fie foarte frumoase, care sa aiba o figura in care se amesteca puritatea cu voiosia in felul atat de reusit in care natura (ne) a daruit-o pe domnisorica Aria. Trupul skinny poate sa nu fie pe gustul unora, amatori de femei voluptoase, dar este  o aparitie bine venita intr-o lume in care sunt foarte multe fete cu trupuri care denota pasiunea pentru shoarma. Silfidica precum o zana, Aria ispiteste cu pielea sa neteda si catifelata facuta parca pentru a fi mangaiata si sarutata.

In toate sedintele de masaj m-am simtit de la bine catre foarte bine si nu pot sa spun ca s-a intamplat sa fiu vreodata dezamagit dupa o intalnire cu Aria. La salon, ajungeam mereu seara si dupa o zi lunga si grea, ora petrecuta cu Carla era o adevarata relaxare si desfatare. Timpul era respectat, ora nu avea 30 sau 40 de minute ca in atatea alte cazuri. Rabdarea Ariei si felul in care reuseste sa fie mereu cu zambetul pe buze arata ca felul ei de a fi este deschis, binevoitor, vesel, optimist. Pe langa masaj,imi place sa vorbesc cu ea si comunicarea este una din multele ei calitati. E o fata cu care nu te poti plictisi si daca iti propui sa nu schitezi vreun zambet sigur nu vei reusi sa te abtii sa nu razin preajma ei. Masajul se face cu rabdare, atat cel de relaxare cat si cel erotic. Senzatia trupului de sirena care se unduieste pe deasupra ta nu poate fi descrisa, doar traita. aici fizcul o avantajeaza de minune pentru ca Aria nu te striveste atunci cand iti face body masaj, simti ca esti cu o caprioara peste tine si nu ca te-a atacat ursoaica din filmul cu Hugh Glass.  Cand te intorci contactul vizual este permanent, Aria te  priveste languros si zambeste placut incat e o placere sa te oglindesti in ochii ei. Imbratisarea trupurilor uleioase, sarutarile care sunt ciresele de pe tort in cazul de fata. Intotdeauna am avut o placere imensa in timp ce ma sarutam, dar cu Aria placerea de a te saruta a atins probabil limitele si m-a facut sa recuperez toate acele saruturi care mi-au lipsit in adolescenta.

Nu am reusit sa descriu toate cele traite alaturi de Aria in aceste luni, dar vreau sa-i multumesc pentru toate intalnirile care au fost si pentru cele care vor fi! Ma bucur ca a aparut in aceasta lume a masajului erotic, din ce in ce mai vaduvita de maseuze foarte bune, si sper ca va ramane mult timp in domeniu si nu va pleca la clubul din Torino al Ginei Felea( parca asa ziceai ca o cheama?).  Succes in toate si vacanta placuta la mare dupa intalnirea de azi!

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
On 7/29/2023 at 12:15 PM, radurotaru said:

Cat e ședința de 30 min o ora?! Nu scrie nimic

din cate stiu eu nu are pret la jumatate de ora, doar sedinta de 300 la care eu de cate ori am fost am stat in jur de 50 de minute. insa tipul cu ea trece atat de repede ca nici alea nu sunt de ajuns asa ca eu am cam ajuns sa imi rezerv cate 2 sedinte ca sa fiu sigur ca pot sa am destul timp sa admir tot ce are de admirat. mai ales squirtul.

  • Like 1
Link spre comentariu

Tried to see her today. She wasted my time. We agreed to meet at 21:00 for 1 hour and I got to the building at 20:40 and ask for more instruction to reach her but she didn't answer, even though, she read my messages.

 

Time waster. Not recommended.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
2 hours ago, Sexsex88 said:

Tried to see her today. She wasted my time. We agreed to meet at 21:00 for 1 hour and I got to the building at 20:40 and ask for more instruction to reach her but she didn't answer, even though, she read my messages.

 

Time waster. Not recommended.

Myabe she was with another customer, or she was driving... No reply even after 21:00 ?

Link spre comentariu
4 hours ago, Scrumbie said:

Myabe she was with another customer, or she was driving... No reply even after 21:00 ?

No reply even after 21:00.

She read my messages that I send to her from from 20:40 to 21:00 after 22:30. 

We agreed to the appointment for 21:00 at 19:23. She send me the building address that is near Auchan and photos of her body at 19:40. I got to the building at 20:40 and wrote to here that I was in front of her building. I waited until 21:10 before calling a taxi.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am bifat și eu cu o ședință de masaj și alte câteva picanterii azi dimineață. Fata este la superlativ în toate privințele. Nu am să intru în detalii dar dacă o tratați cu respect te va surprinde prin atitudinea dezinvoltă, plină de voioșie și debordând de un erotism senzual și rafinat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 11.08.2023 la 21:53, radusrmn a spus:

Am bifat și eu cu o ședință de masaj și alte câteva picanterii azi dimineață. Fata este la superlativ în toate privințele. Nu am să intru în detalii dar dacă o tratați cu respect te va surprinde prin atitudinea dezinvoltă, plină de voioșie și debordând de un erotism senzual și rafinat.

Eu am vorbit cu ea vineri dimineata pt o programare dar mie mi a spus ca nu lucreaza. Deci, ori m a mintit ori dupa sedinta cu tine s a hotarat sa isi ia liber. Nu stiu cat de dimineata ai fost tu.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 ore, xcoldplayx a spus:

Eu am vorbit cu ea vineri dimineata pt o programare dar mie mi a spus ca nu lucreaza. Deci, ori m a mintit ori dupa sedinta cu tine s a hotarat sa isi ia liber. Nu stiu cat de dimineata ai fost tu.

Salut, si eu aveam programare tot vineri dar mai pe seara si m-a anuntat dimineata cu scuzele de rigoare ca din pacate are de rezolvat niste probleme personale si va pleca din Bucuresti. Am inteles-o, nu a fost nicio problema, a zis ca revine saptamana asta. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare !

Deși a fost primul contact, prima întâlnire cu o fată găsită aici pe forum uite că îi las recenzia abia acum, la o lună și ceva. Eram cam reticent să merg la o escortă așa că m-am gândit atunci că un masaj erotic ar putea fi o soluție bună. 

Am contactat domnișoara pe Wapp la început de săptămână și după vreo 2 încercări am programat pe weekend, ceea ce era și mai ok pentru mine, voiam atunci să mă răsfăț în timpul liber. Locația e într-un complex, Răsărit de soare din Titan, părea atunci când citeam topicele de la masaj că e un fel de locație legendă unde activau zeițele din industria masajului, epilării, erotismului în arta handjobului tantric ș.a.m.d

Garsoniera e micuță de tot,de când ți se deschide ușa ai intrat direct în camera de plăceri, e luminată cu leduri roșii :puppykiss. Baia e acceptabilă, geluri de duș angro , erau vreo 5-6 , arătau a antigel mai mult și erau ieftine, așa cum și trebuie de altfel, doar nu am venit la hotel de 5 stele, era și apă de gură. Ambientul era potrivit pentru ce urma, mie nu îmi place oricum să fie totul perfect și țiplă ca la cabinetul stomatologic, vreau să simt puțin că am ajuns unde nu trebuie. :blushing2

Specialista : frumușică de numa, numai dacă ar trece și la liga de escortă fiindcă e așa bună, avea ochelari sexy, ochii verzi, slim, un fund drăguț ca al fostei prietene, micuță cât trebuie...ah...fix ca o studentă în primul an de facultate la ASE pe care o zărești și începi să realizezi că merită totuși să treci pe la cursuri. 

E vorbăreață și îți povestește , râde cu tine, te citește, te incită cu vorbele, se mulează pe tine în funcție de ce îi spui, ce vrei să auzi, empatizeză, îmi făcea complimente...e o puștoaică excelentă, mai mare dragul să ai așa companie !

Masajul de relaxare : mă bucur că în tot timpul ăsta socializam și nu stăteam doar să aud cum se prelinge uleiul, iar la tehnică nu pot să zic că a fost ceva deosebit dar ce mi-a plăcut foarte mult a fost că m-a întrebat dacă vreau să îmi maseze și brațele înainte să trecem la erotic, ei și m-a ținut cumva de mână așa încleștată cu a ei...mic gest dar de mare efect:luvSENZUAL.

Masajul erotic: trecerea a fost mișto, îți suflă ușor în ureche, niște pupici pe buze, te atinge din ”greșeală” la organ, se uleiește și ea și începe în mare parte un frecuș body-to-body pe toate părțile . Simulează un oral și bagă priviri porno (not my thing). Da când s-a pus deasupra mea în 69...pff, bella ceau, bella ceau, bella ceau ceau ceau.:heart:Ce privelește extraordinară, are o păsărică perfectă, micuță și închegată ca și cum e încă neînflorită...ce turn on masiv...și fundulețul ăla duamne, nu am putut rezista, nici nu mi-a trecut prin cap să rezist...pe măsură ce o lingeam tot pe măsura asta am ejaculat, nici nu mai știu ce făcea ea pe acolo dar mi-am dat drumul pe sânii ei, adică ea așa a zis. :hmmm

Fiindcă am terminat repejor și mai aveam ceva timp la dispoziție, am mai stat întins iar ea s-a pus lângă mine mă masa pe piept și abdomen cu o mână, cu cotul ceea ce era foarte relaxant și mai discutam diverse. Ce să zic, o păpusă plină de bun simț, vibe frumos, prietenoasă...după care ea a mers la duș, am urmat și eu, venise după mine și mai vorbeam, totul foarte dezinvolt și natural. Am fost suprinz de calitățile ei, fiind și foarte tânără (20 de ani oare a zis că are ? nu mai știu dar pe acolo), probabil a avut training fiindcă serviciile ei au fost excepționale,

Am vrut să revin acum vreo 2-3 săptămâni dar e complicat cu ea, mi-a anulat de vreo 2 ori programarea, o tură nu i-am confirmat decât după 30 minute și mi-a zis că s-a ocupat (programarea fiind făcută pentru seară iar confirmarea a cerut-o dimineața), a plecat la mare după și nu am mai contactat-o că mi-e silă să mă rog pentru o programare. Mai important decât atât...băi nu zic, 300ron 1h pentru cum arată și cum e ea se merită...dar, dar ,dar cu aceeași bani mergi la o escortă până la urmă și ai parte de mult mai mult. Din punctul ăsta de vedere fiecare alege ce vrea de banii respectivi. Mai ales la ce bunăciune e asta mică, chiar îmi pare rău că nu oferă și altceva, ar fi de vis.

Overall : o fată frumoasă foc, servicii de masaj foarte bune, locație potrivită cu o atmosferă interesantă, mici chestii extra (cunni, anni și puici), GFE maxim dar fără limbuță, o șmecheră cu alte cuvinte.

DtD : 55 minute

Relaxare plăcută!

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vad c-a disparut si asta mica. Dupa Kristal care n-a mai dat nici un semn se viata de la inceputul lui Iulie, nici Aria nu mai e activa pe whatsapp de Vineri. Aveam o programare la ea luni si n-am reusit sa iau legatura cu ea. Sper ca e bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 hour ago, xcoldplayx said:

Salut.

Stiti cumva daca Aria a inceput lucrul? Eu tot incerc sa dau de ea de saptamana treuta pt o programare. Vad ca pe whatsapp a inceput sa fie activa si sa posteze la stare poze noi.

Multumesc frumos!

Da, a inceput activitatea. Am fost la ea saptamana trecuta.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare stimabililor,

 

I-am scris fetei, pe wapp, insa vad ca nu primeste mesajele - blocat nu sunt pentru ca n-am interactionat niciodata. A reusit cineva sa ia legatura cu ea in ultimele zile? Raspunde pe wapp sau mai bine o sun?

 

Multumesc, spor ✌️

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In urma documentarii pe forum am decis sa am prima experienta de gen cu Aria. Nu aveam habar de nimic, cum se intampla, ce se face samd :)

Am intrat in legatura pe whats app, am primit fotografii, am stabilit o programare pentru a doua zi la ora 17:00 si m-am prezentat la locatia din Rasarit de soare.

Doar m-am prezentat si atat :))) la 16:43 ii dau mesaj ca am ajuns in parcarea de la Lidl. Nu ma asteptam sa imi raspunda pentru ca imi era clar ca avea treaba. Se face ceasul 17:10, nu se intampla nimic, se face ceasul 17:40 si nimic, se face ceasul 18:20 si nici un semn de la Aria, se face ceasul 18:40 si ii las un mesaj ca plec. Nici a doua zi nu a raspuns si nici zilele urmatoare.

Dupa ce am citit toate comentariile voastre, fata parea super serioasa si parea ca fiind prima experienta de genul, totul v-a merge uns. Nu a mers uns si am plecat super dezamagit.

Revenind peste cateva saptamani in Bucuresti, ii las din nou un mesaj. De data asta era conectata, imi raspunde si isi cere scuze pentru ca a intampinat ceva probleme personale. Am inteles situatia fara nici o problema, dar tot super ciudata a fost prima experienta in care am asteptat ca popandaul aproape 2h.

Am stabilit cu ea o nou programare si m-am prezentat urmatoarea zi fara nici o asteptare. Va imaginati ca m-am dus caine surd la vanatoare :))) Ma asteptam sa ma prezint ca tura trecuta, sa nu raspunda si sa plec in treaba mea.
 

Cu ceva ''emotii'' in mine, Aria mi-a raspus, mi-a transmis ''mesajul de organizare'' si am ajuns in garsoniera.

Primul contact a fost super placut fiindca Aria aparent este super tanara, zambareata, pusa pe glume si dezinvolta.

Dupa cateva schimburi de replici, m-am dusat si m-am aruncat pe pat pentru o sesiune de rasfat.

Nu am de reprosat absolut nimic si pot spune ca si-a spalat toate pacatele cu masajul de relaxare, imitarea unui oral, o laba in 69 si un frecus absolut excitant. 

Pentru o prima experienta a fost SUBLIM si cu siguranta voi reveni daca mai raspunde la mesaje :))) Observ ca din nou a intrat intr-o pasa de probleme personale si nu mai raspunde deloc de cateva zile.

Aria este superba din punctul meu de vedere si stie foarte bine sa te faca sa te simti apropiat de ea pana la finalizare :)))

Plusuri:

-a doua experienta care s-a si materializat: nota 10

-persoana Aria: nota 10

-masajul de relaxare: nota 10 pentru ca m-am simtit super relax

-masajul erotic: nota 10

-comunicarea fizica: nota 10

-locatia: nota 10 

Minusuri: 

-prima experienta: nota -1

-nu prea s-a tinut de promisune. Promisiunea ei a fost ca isi spala greseala printr-o joaca cu jucaria, fapt care nu s-a mai intamplat pentru ca probabil am stat prea mult la povesti. Nu m-am suparat, dar promisiunea este promisune. La plecare mi-a promis din nou ca folosim jucaria la urmatoarea intalnire.

-raspunde greu pe whats app

Concluzia este ca per total a fost foarte bine si as mai reveni cu drag, dar nu dai de ea.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
18 hours ago, traznix said:

Salutare stimabililor,

 

I-am scris fetei, pe wapp, insa vad ca nu primeste mesajele - blocat nu sunt pentru ca n-am interactionat niciodata. A reusit cineva sa ia legatura cu ea in ultimele zile? Raspunde pe wapp sau mai bine o sun?

 

Multumesc, spor ✌️

Cum adică nu primește? Apare doar un check mark din ăla? Nu doi ? Dacă i-ai scris în weeknd e posibil să nu fi fost de "lucru" , când vbeam cu ea spunea că nu lucreaza întotdeauna în weeknd. Mai bine revii acum în timpul săptămânii .

Noroc! S-ar putea să ai nevoie...

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai intors de la Aria. Bai fratilor, nu am cu ce sa compar pentru ca nu am mai mers la alte fete, dar pentru mine totul a fost la SUPERLATIV. 

Am stabilit, ne-am intalnit, ne-am masagit, ne-am murdarit :)) ne-am despartit :))

Aria nota 100

Locatia: nota 10

masajul normal: nota 10

masajul erotic: nota 10

finalizarea: nota 100

Cadou: 300 + 100 pentru povestile de viata :)

Ps: ma bucur ca in urma celor scrise de voi am ajuns ca prima si a doua experienta sa fie direct cu Aria. Daca cumva voi incerca si prin alta parte, oare se ridica fetel la nivelul Ariei?

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...