Sari la conținut

Natașa str.Sovata

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Bună ziua, ce știți de Natașa de pe str.sovata?

Care sunt prețurile, pe finalizare,la oră, ce oferă, merită sau nu merită o întâlnire cu dânsa, este ce se vede în poze?

• Minus 2
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Are și topic deschis dacă te uiți puțin pe forum găsești topicul ei...tipa merită...e milfeta în adevăratul sens al cuvântului ...și îi mai și place să se fută.

Cât despre prețuri - 200 finalizarea...mie totuși mi se pare mult dar asta e părerea mea...ea a sărit în perioada pandemică  de la 100 finalizarea la 200 ...dar din punct de vedere sexual eu zic că merită. 

• Like 1
Postat
La 12.05.2023 la 6:46, ioan7 a spus:

Bună ziua, ce știți de Natașa de pe str.sovata?

Care sunt prețurile, pe finalizare,la oră, ce oferă, merită sau nu merită o întâlnire cu dânsa, este ce se vede în poze?

Numărul este , sau era 200 lei ultima oară , oferă normal protejat , 69 , oral neprotejat  cu finalizare in gură- Serviciu lăudat de clienți (asta e diferența  fața de altele , care au servicii de bază) .

Judecând după invazia de prostituate de lux , ce a lovit și lovește  Oradea ,  " natasha" a ieșit demult din "lumea buna" a prostituției orădene,  dar rămâne o rămășiță activa a trecutului . Vârsta o fi cam 45 , deci nu prea mai prezintă interes ptr. "mlădițele" arborelui curvaresc orădean. Bănuiesc că pana la" pensionare " , pretul  va mai urca sau cel puțin va fi actualizat in funcție de inflație . 

P.S. pozele sunt reale . Daca merita ? Cred că depinde Intr o anumită măsură și de "client "dar,  clar nu oferă GFE ci doar " golire". 

• Like 2
Postat
  • pozele sunt reale, pentru varsta ei 40+ probabil arata foarte bine, meseria si-o face corect si nu ai ce sa-i reprosezi, sta singura, apartament curat, ea e curata, pretul "pare" mare dar daca il mentine cu siguranta are destui clienti, de meritat? data iti place genul ei eu zic ca merita

Postat
La 14.05.2023 la 18:07, chrisbbmike a spus:

Are și topic deschis dacă te uiți puțin pe forum găsești topicul ei...tipa merită...e milfeta în adevăratul sens al cuvântului ...și îi mai și place să se fută.

Cât despre prețuri - 200 finalizarea...mie totuși mi se pare mult dar asta e părerea mea...ea a sărit în perioada pandemică  de la 100 finalizarea la 200 ...dar din punct de vedere sexual eu zic că merită. 

Bună ziua, unde găsesc topicul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...