Marianboss5 Reputație: 0 Postat Mai 14, 2023 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Postat Mai 14, 2023 Am vizitat domnișoara din anunț, mai bine spus doamnă ca nu bate pozele din anunț cu ce am văzut.. Totul fake dar am rămas pentru o finalizare a cerut 150 cu oral protejat iam dat 200 ca vroiam fără protecție dar nu merită nici 100.
HellYeahGirl Reputație: 17 Postat Mai 15, 2023 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Mai 15, 2023 Acum 12 ore, Marianboss5 a spus: Am vizitat domnișoara din anunț, mai bine spus doamnă ca nu bate pozele din anunț cu ce am văzut.. Totul fake dar am rămas pentru o finalizare a cerut 150 cu oral protejat iam dat 200 ca vroiam fără protecție dar nu merită nici 100. Nu mai mergeți frate la fetele de pe publi. Fiecare are care 2 anunțuri diferite cel puțin, si in nici una din poze nu e cea care o sa te aștepte la usa. 1
outofmymind Reputație: 264 Postat Mai 15, 2023 Postat Mai 15, 2023 16 minutes ago, HellYeahGirl said: Nu mai mergeți frate la fetele de pe publi. Fiecare are care 2 anunțuri diferite cel puțin, si in nici una din poze nu e cea care o sa te aștepte la usa. Cat timp se merge la toate rapandulele și le lăsați bani chiar și pt deranj...vor reveni aici cat mai des. Înafara de Daiana, Anna și Sara(chiar daca m-a tepuit, are servicii corecte și arată bine) altele NU ai ce vizita. Servicii mediocre, poze false și figuri...asta au restul de pe publi în BT.
tigerone1972 Reputație: 72 Postat Mai 16, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 16, 2023 On 5/15/2023 at 10:48 AM, outofmymind said: Cat timp se merge la toate rapandulele și le lăsați bani chiar și pt deranj...vor reveni aici cat mai des. Înafara de Daiana, Anna și Sara(chiar daca m-a tepuit, are servicii corecte și arată bine) altele NU ai ce vizita. Servicii mediocre, poze false și figuri...asta au restul de pe publi în BT. Corect👍
tigerone1972 Reputație: 72 Postat Mai 16, 2023 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Mai 16, 2023 On 5/15/2023 at 10:27 AM, HellYeahGirl said: Nu mai mergeți frate la fetele de pe publi. Fiecare are care 2 anunțuri diferite cel puțin, si in nici una din poze nu e cea care o sa te aștepte la usa. Asa ar trebui sa facem👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum