Sari la conținut

❤️Corina❤️0755302439

Postări Recomandate

• Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am vreun doritor pentru niste video-uri? Ma interesează sa fie dotat, penis drept si baiatul cumva înalt ❤️ imi puteti scrie in privat. (Nu începeți cu, chestii de genu, imi faci discount sau te fut gratis pentru video, nu exista!) 

Multuuu❤️

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
11 minutes ago, Carinasw said:

Am vreun doritor pentru niste video-uri? Ma interesează sa fie dotat, penis drept si baiatul cumva înalt ❤️ imi puteti scrie in privat. (Nu începeți cu, chestii de genu, imi faci discount sau te fut gratis pentru video, nu exista!) 

Multuuu❤️

Sper că pt un cont de OF ai nevoie de asta 💔🍁

Postat
55 minutes ago, Carinasw said:

Multuuu❤️

Desigur, dar de partea noastră ce avantaje avem??

• Minus 1
  • Oras:Timisoara
Postat
1 oră în urmă, Carinasw a spus:

Multuuu❤️

18/5  180/85

Arat magistral in video , partea care conteaza , ca in rest avem putina burtica :-))))) 

Capodopere patrimoniu national

Dc ai manuta mica oki verzi faci un cotrast cu groasa venoasa de iti cumperi si tu palate ca mn :-)))

• Haha 1
Postat

Plus ca spre deosebire de astia mici la scula si la punga de cer avantaje la mine vii la palat si iei si plata de mparat.

Bomba atomica esti blackjack sau whiteswan iti mai trb ( russian strategic bombers )

Postat
23 minutes ago, tomson said:

18/5  180/85

Arat magistral in video , partea care conteaza , ca in rest avem putina burtica :-))))) 

Capodopere patrimoniu national

Dc ai manuta mica oki verzi faci un cotrast cu groasa venoasa de iti cumperi si tu palate ca mn :-)))

Stai linistit nu mai saliva ca tu la chestia cu video cu ea sari din schema pentru ca nu ai fata de ea si ti-a spus si iti spune de atitea ori.

Daca vrei minuta mica si ochi verzi care sa faca contrast cu venoasa groasa te uiti in oglinda si cazul se rezolva.🤣🤣🤣🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt si in seara asta pana la 02. 

Video-ul e pt forum, nimeni nu se vede in video, doar fundu meu si o pl de-a voastră. 😁👍❤️

• Haha 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, Unuldinei a spus:

Și contul de only?

Nu am cont de only. Nu am avut si nici nu o sa am. Îmi place sa ma fut nu sa ofer material de laba sorry guy's. 

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
Acum 16 minute, Carinasw a spus:

Nu am cont de only. Nu am avut si nici nu o sa am. Îmi place sa ma fut nu sa ofer material de laba sorry guy's. 

Bun răspuns 😉

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
6 hours ago, Carinasw said:

Multuuu❤️

Cum alegi? Îți trimit video sau poza? 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineața! Disponibilă pentru programări pana diseara la 23.❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prima ora dispo este 14:30!

• Inimioara 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru doritorii de *Show in 3* lucrez împreună cu Ava, suntem disponibile pana diseara la 02. ❤️

Postat
Acum 3 ore, Carinasw a spus:

Pentru doritorii de *Show in 3* lucrez împreună cu Ava, suntem disponibile pana diseara la 02. ❤️

nici impreuna nu va incumetati la unu oleak mai grosut nu lung ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună, disponibilă pana mai tarziu, singura sau împreună cu Ava ❤️. Este ultima săptămână la voi in oras. Va pup 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De la 20:30 pot lucra, nu mai scrieți si ma traumatizați la cap cu varianta de primul venit primul servit si *vreau o fin rapid*. Daca vreti o fin rapid, va faceti o laba sanatoasa si ati terminat. 

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, vladracup a spus:

Ce taranca, invata sa respecți clienții, fara ei nici la profi nu cred ca te descurci sa lucrezi 

Da, asa e. Te astept pe tine să îmi dai 5 lei de-o pâine. Cântă pe alt topic, tu ăsta *orăsan*😂😂😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

După cum vedeti, dragul nostru vlad s-a dus pe pustii (probabil era vreun peștișor sau o colega de-a mea care nu avea loc de mine, toate bune pana aici)! 

Bonnn, acestea fiind spuse doresc sa va anunt ceva. Începând de maine prețurile vor fi următoarele :

300 de lei - o fin 30 de minute

500 de lei - 1h cu 2 fin

600 de lei-1h jumătate (2fin+masaj)

800 de lei-2h!(facem ciorba in 2 ore) 😂

Vă pop! Și, încă ceva, vin sărbătorile..fi-ti mai buni 😁❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua! Disponibilă pentru programări incepand cu ora 15. Astazi sunt pana la 00.

Voi mai fi in oras doar pana duminica. ❤️

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😂

• Like 1
  • Inimioara 10

• Oras:T M
  • Oras:T M
Postat

Hello! 

În urmă cu vreo 2 săpt. cred, am vrut s-o vizitez pe (un alt) Rebreanu, dar nu ne-am potrivit.. meciul la care eram urma să aibă și prelungiri, iar Cori, se știe, își termină activitatea deodată cu găinile 😂 Bine, nu se culcă ea așa devreme, doar că-și încheie programul cu publicul.. Odată și-odată, tot o păcălesc eu să stea mai mult 😋 

Iar dacă nu a fost să fie pe malul Dâmboviței și cum știam că urmează să vină în minunatul oraș de pe malurile Begăi, am stabilit să ne vedem. Conversații pe Whatsapp, mai o poveste, mai o "bărfă".. și, bine-nțeles, programare. Tot nu s-a lăsat și mi-a găsit loc doar pe zi.. data viitoare va fi mai pe seară, nu mă las. Poate dacă-i voi duce niște sarmale (cu bulz și ardei iute), mai lasă de la ea.. 🙂

Anyway, suntem oarecum vecini.. are locația pe Rebreanu, curățenie, ordine și disciplină 😂 Avea și colegă blondă, finuță și simpatică. Oricât de tentant era un threesome, mi-a fost prea dor de Cori și îmi doream toată atenția ei. 

Citisem eu pe acest minunat Forum că a slăbit puțin, dar nu prea mă-ncred (în general) în ce scriu unii pe-aici.. într-adevăr, a pierdut câteva kg, probabil din cauza programului dé prin alte zări, dar îi șade bine, formele au rămas: brunețică faină cu ochi verzi, sâni naturali ff frumoși, un fund bombat.. e micuță, dar e vioaie. Zâmbetul ei și gropițele mă dau gata!  

Pe partea de sex.. e ce trebuie: îmbrățișări, săruturi, face un oral soft, umed, cu toată atenția necesară. La rândul meu, i-am inspectat în voie trupșorul.. cred că m-am descurcat binișor, având în vedere semnalele acustice și vizuale pe care le-am recepționat ☺️ La normal, se descurcă f bine, mai pe modul soft, dar poate fi și energică la momentul potrivit. Te ia în brațe și intră bine în ritm. Îi place, iar cu atitudinea potrivită și comunicare, cu siguranță va rezulta o întâlnire pe cinste, pt. ambii participanți.  

Ca și atitudine, cred că s-a mai scris.. e mai mult pe Gfe. Eu mi-aș permite să spun că e chiar "We" (wifey experience): e frumoasă, arată f bine, își dă tot interesul să fii mulțumit. Fără ceas, fără apropóuri cum că ar trece timpul, îți acordă toată atenția ei și, la rându-i, o merită pe a ta. Dar, mai presus de astea, m-a cucerit cu naturalețea ei, cu felul ei de a fi.. îmi place că e deschisă, caterincoasă dar, în același timp, directă! Fără ocolișuri și povești inutile sau "dulcegării" forțate. E mult mai matură în gândire decât vârsta pe care o are.. se descurcă și la bucătărie, dacă e cazul 😂 

Fără nici o reținere, o recomand! Și, cum spunea cineva, e un trandafir de la Moldova, care merită aprecierea noastră.. a mea, o are deja! 🤗 Notele sunt maxime, chiar și cu steluțe.

Îi mulțumesc, îi doresc tot binele din lume și abia aștept următoarea întâlnire! 😋❤️ 

P.S. Îmi place mult de Cori și sunt subiectiv în recenzia de mai sus, dar am preferat să scriu la câteva zile de când am vizitat-o.. să nu scriu chiar "la cald".  

P.S.. Se pare că mă încadrez și pt. video-uri.. totuși, 2 condiții din 3 le îndeplinesc, deci nu e chiar atât de rău 😂 Cel mai probabil, data viitoare.

• Like 5
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...