Sari la conținut

❤️Corina❤️0755302439

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Banat
Acum 4 minute, Carinasw a spus:

Ei ma fut ...nu eu pe ei 🥵 rezist si eu cum pot...da pe tine te-as lega de pat și chiar te-as fute in nervi , din cauza pozei de profil

Sa vezi ce vise o sa am în noaptea asta 🙉😂

Noapte bună 🤗😘

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau

Salutare! 

Ieri m-am revazut cu superba fata si pot sa spun ca intalnirea asta a fost si mai reusita decat prima. 🥰

M-a intampinat in halat (cum am optat), foarte zambitoare, bucurosi amandoi de revedere, asa ca am imbratisat-o tare. M-a servit cu ceva de baut (apa/suc) si apoi am stat minute bune la povesti. Este o fata foarte joviala, deschisa si pozitiva, astfel incat daca si tu esti ok, n-ai cum sa nu te intelegi bine cu ea. 

Dupa ce am facut fiecare cate un dus, ne-am intalnit in dormitor. A venit intr-o lenjerie noua, foarte sexi si m-a lasat pe mine sa o dezbrac. 😜 Nu o sa mai detaliez actiunea de data asta, dar totul s-a desfasurat intr-o nota foarte senzuala, pasionala, cum imi place mie, mai pe love asa, cu FK foarte bun si pasional si cred eu ca ne-am simtit amandoi foarte bine. De data asta m-a intrecut la finalizari 🙈❤️, am de recuperat data viitoare. 😅

Note nu mai dau, raman cam aceleasi din prima recenzie, cu un plus la GFE pentru sarutul foarte bun. Este o fata deosebita, care pe langa implicarea din timpul actiunii, comportamentul natural si atitudinea pro client, este si foarte frumoasa atat la corp cat si la chip. 

Corina, te pup si te imbratisez, sa ne revedem cu bine. 🤗😘

Spor si cat mai multe intalniri reusite va doresc! 

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 minute, Timidu89 a spus:

Salutare! 

Ieri m-am revazut cu superba fata si pot sa spun ca intalnirea asta a fost si mai reusita decat prima. 🥰

M-a intampinat in halat (cum am optat), foarte zambitoare, bucurosi amandoi de revedere, asa ca am imbratisat-o tare. M-a servit cu ceva de baut (apa/suc) si apoi am stat minute bune la povesti. Este o fata foarte joviala, deschisa si pozitiva, astfel incat daca si tu esti ok, n-ai cum sa nu te intelegi bine cu ea. 

Dupa ce am facut fiecare cate un dus, ne-am intalnit in dormitor. A venit intr-o lenjerie noua, foarte sexi si m-a lasat pe mine sa o dezbrac. 😜 Nu o sa mai detaliez actiunea de data asta, dar totul s-a desfasurat intr-o nota foarte senzuala, pasionala, cum imi place mie, mai pe love asa, cu FK foarte bun si pasional si cred eu ca ne-am simtit amandoi foarte bine. De data asta m-a intrecut la finalizari 🙈❤️, am de recuperat data viitoare. 😅

Note nu mai dau, raman cam aceleasi din prima recenzie, cu un plus la GFE pentru sarutul foarte bun. Este o fata deosebita, care pe langa implicarea din timpul actiunii, comportamentul natural si atitudinea pro client, este si foarte frumoasa atat la corp cat si la chip. 

Corina, te pup si te imbratisez, sa ne revedem cu bine. 🤗😘

Spor si cat mai multe intalniri reusite va doresc! 

Iti mulțumesc frumos pentru recenzie , mi-a făcut placere sa te revăd, ochi frumoși!❤ esti un băiat minunat (si foarte cuminteeeeee) si sper sa ne mai intersectam si alta data ! 

Da ,te-am întrecut la finalizări, aștept sa îți iei revansa ! Te pup ,sa ai grija de tine ❤‼️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ceao dragilor! Maine sunt disponibilă de la 12-21. Programari facem pe wapp (specificând pana când pot răspunde înapoi)!❤‼️

• Inimioara 8
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, Lucas0 a spus:

Carina, sex anal ii posibil sa accepți?

Dacă nu vezi în lista mea..înseamnă ca nu!:))))) Anal fac la cerere ca parte activa dacă vrea cineva 😂😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, Lucas0 a spus:

Carina, sex anal ii posibil sa accepți?

Lucas așa-i ca vrei sa faci conversație cu Corina ? 😁 Ca alt motiv nu vad ca să o întrebi asta, mai ales ca are trecut în semnatura ca nu face anal, și sunt sigur ca ai citit. Sau poate face doar ptr.tine o excepție 🤣🤣

"Nu practic anal"

La 05.08.2023 la 17:55, Carinasw a spus:

Fundu e pentru caca.sorry😪🚫‼️

Ps. câți bani ii oferi ca sa fi primul fericit ? 🤣🤣

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, 22leon a spus:

Lucas așa-i ca vrei sa faci conversație cu Corina ? 😁 Ca alt motiv nu vad ca să o întrebi asta, mai ales ca are trecut în semnatura ca nu face anal, și sunt sigur ca ai citit. Sau poate face doar ptr.tine o excepție 🤣🤣

"Nu practic anal"

Ps. câți bani ii oferi ca sa fi primul fericit ? 🤣🤣

El vrea sa vorbească cu mine...sau e prea îndrăgostit ca sa mai vadă detaliile din semnatura 😂😂😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Carinasw a spus:

El vrea sa vorbească cu mine...sau e prea îndrăgostit ca sa mai vadă detaliile din semnatura 😂😂😂😂😂

Pai ce i-ai făcut de s-a îndrăgostit de tine ? Hai spune-ne și noua, promitem ca nu spunem la nimeni 😁🙉

Ps.parca ziceai ca o sa scri și o recenzie. Lui ? 🤣🤣

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 16 minute, 22leon a spus:

Pai ce i-ai făcut de s-a îndrăgostit de tine ? Hai spune-ne și noua, promitem ca nu spunem la nimeni 😁🙉

Ps.parca ziceai ca o sa scri și o recenzie. Lui ? 🤣🤣

Recenzie nici nu știu căruia dintre voi sa va fac....prea multe bunăciuni la TM...prea multe experiente placute  ,nu știu cum sa ma împart 

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 1 oră, Carinasw a spus:

Dacă nu vezi în lista mea..înseamnă ca nu!:))))) Anal fac la cerere ca parte activa dacă vrea cineva 😂😂😂😂

Ai grijă ce îți dorești, mi-a zis o alta fată ca sunt si de ăștia care vor sa fie straponati la noi in oraș, te trezești cu vreunul la ușă 😁

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, Centaurii89 a spus:

Ai grijă ce îți dorești, mi-a zis o alta fată ca sunt si de ăștia care vor sa fie straponati la noi in oraș, te trezești cu vreunul la ușă 😁

Ii fut pana nu le mai trebuie anal toată viata 😂😂😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, Centaurii89 a spus:

Băiat trebuia sa te faci 🤣🤣🤣

As fi vrut eu 😂😂😂😂😂 da am si apucături de băiat  

*Te pup bro ,tot respectu'*🤝

Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Acum 2 ore, Carinasw a spus:

Recenzie nici nu știu căruia dintre voi sa va fac....prea multe bunăciuni la TM...prea multe experiente placute  ,nu știu cum sa ma împart 

Ia mai ușor că nu toate bunăciunile au fost din Timișoara. 🙄 să vezi ce-mi iau acum😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, jonyyyyyy a spus:

Ia mai ușor că nu toate bunăciunile au fost din Timișoara. 🙄 să vezi ce-mi iau acum😂

Ai dreptate ..sincer nu știu câți dintre ei sunt chiar de aici ,posibil sa fie și de prin alte părți....de 2 știu sigur ca sunt de la Arad😂😂😂😂 da buni în draci .

70% din ei sunt de aici din TM,știu sigur 🤗 restu ...nu știu dar nici nu contează.

Oameni ca aici (cu câteva excepții eșuate)rar întâlnești! Ori sunt eu mai norocoasa si am parte de oameni buni și faini...ori nu știu! Da-mi place al naibii de tare 😁😁😁😁😁

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
La 07.08.2023 la 13:43, Carinasw a spus:

Cat de vrajitoare esti 🤣🤣🤣

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 minute, 20_14 a spus:

Cat de vrajitoare esti 🤣🤣🤣

Unghiile le am deja...mai lipsește nasul și o coada de matura ca am avut una da s-a rupt.🥺

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...