Sari la conținut

Bianca 0741592436

Postări Recomandate

• Oras:Baia mare
  • Oras:Baia mare
Postat

Vizitat azi pe Bianca și am rămas surprins de servici și atitudine .Oral foarte frumos cu DIP la normal sta cum vrei se implică . Ce sa zic fata de nota 10. Pentru cei care le plac fete cu țațe mici 😂și pizda buna . M-am simțit ca un adolescent cu ea 😂am uitat cadoul a fost 200.RON și nu am fost grăbit .spor la futut !

• Oras:Mare parte in Oradea
  • Oras:Mare parte in Oradea
Postat
2 hours ago, cypry123 said:

Vizitat azi pe Bianca și am rămas surprins de servici și atitudine .Oral foarte frumos cu DIP la normal sta cum vrei se implică . Ce sa zic fata de nota 10. Pentru cei care le plac fete cu țațe mici 😂și pizda buna . M-am simțit ca un adolescent cu ea 😂am uitat cadoul a fost 200.RON și nu am fost grăbit .spor la futut !

Arata ca in poze? Alte detalii despre servicii daca iti mai aduci aminte, si 200 ora sau 30?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mulțumesc pentru pont cypry123 ,am fost la ea și chiar a fost pe gustul meu,peste așteptările mele!Chiar m-am simțit ca și cu colega de banca din liceu pe care demult o vroiam și in sfârșit o am.Înafară de faptul că are sânii mici întradevăr, nu am nimic de reproșat la fata asta.

• Telefon: 0787y78y68uy6
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: 0787y78y68uy6
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vrut sa merg și eu la ea, i-am scris pe WhatsApp ce tarif are și era sa leșin când am văzut ce scrie. Am zis pas. 

"150 finalizarea, 250 jumate de ora, 350 ora, totul protejat iar daca doresti sex oral neprotejat este 50 in plus 😘, sarut 30+, deep throath 50+, finalizare faciala/corporala 50+, finalizare orala 100+, 69 50+, limbi 50+" 

• Like 1
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
Acum 4 ore, driverangry a spus:

Am vrut sa merg și eu la ea, i-am scris pe WhatsApp ce tarif are și era sa leșin când am văzut ce scrie. Am zis pas. 

"150 finalizarea, 250 jumate de ora, 350 ora, totul protejat iar daca doresti sex oral neprotejat este 50 in plus 😘, sarut 30+, deep throath 50+, finalizare faciala/corporala 50+, finalizare orala 100+, 69 50+, limbi 50+" 

trebuie să stai bine cu adunarea dacă mergi la ea ! cu minus văd că nu este nici o variantă !

personal mă seacă astea cu  + aia + aia și + cealaltă , dacă mă bătea un gând să o încerc acuma m ai liniștit !

• Like 1
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 ore, driverangry a spus:

Numa mor când aud la câte una, adică cum 50 + trebuia sa ceară ca și Eva hot 400 și precis avea și clienți și eu am sunat-o și a început să îmi druge la telefon lista ei cu ++++și iam închis telefonul în nas .

• Telefon: 0701337794
  • Telefon: 0701337794
Postat

Si renumita Mikky cere in plus pt.diverse(on,sigur si pt.fk)! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, mustaciosul 77 a spus:

Si renumita Mikky cere in plus pt.diverse(on,sigur si pt.fk)! 

Mai multe cer 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...