Sari la conținut

0748578966

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Azi am zis sa incep saptamana in forta si am cautat in evenimentul ceva nou atentia mi-a fost atrasa de un anunt :

Bună, scumpule! Sunt Tereza, o purisancă de 31 ani, cu sâni mari, nouă în Iaşi. Experienţă totală în arta amorului, nu precum copilele de la ziar, care se dau experte. Pup! tel 0748578966.

Am sunat si am auzit o voce senzuala care a zis ca este disponibila si ca o gasesc in zona mercurmery am intrebat tarife si mi sa comunicat 70 nr 140 ora.

Am revenit cu un telefon cand am ajuns in fata la mercurmery si am fost ghidat pana la culcus :P , am intrat si am dat peste o tipa miniona cam 160 si cred ca maxim 45 kg, am intrebat daca pot merge pana la baie si acolo ma dat pe spate .... in wc apa era murdara semn ca a mai fost cineva si nu a mai apasat butonul, pe jos umed am vrut sa fac un dus dar nu am vazut nimic de sters si nici gel sau sapun, iar pe calorifer langa wc am vazut niste foi dintr-o carte (cred ca aia era hartia neigenica pt wc)

Fata un pic maslinie , slaba ( mie imi plac pufoase ) dar am zis sa incerc si eu ceva de genu,  ma rugat sa achit , ii dau 100 ron si imi zice ca nu are rest, ceva specific din ce am mai citit pe aici, si ii zic ca asta e am sa mai trec eu pe la ea si incepe sa se dezbrace niste sani mici dar ok , sa urcat pe mine a inceput sa se frece de mine sarutari in zone intime si pe piept si a trecut la oral cu prezervativ ajutata de mana si cam in graba am incercat cu ea deasupra dupa care eu deasupra si am terminat oral (mai mult la mana) in prezervativ  dar nu inainte sa imi zica ca e maxim 20 min si sa ma grabesc. Ca si igiena pesonala nu am simtit mirosuri suspecte e ok.

Locatie - 4 

gfe - 6 

oral - 5

normal -7

Eu nu am sa mai revin , raman la pufoasele mele... 

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.