Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

.... Eram in clasa a 2-a...

...cineva i-a atras atentia ca virgula care lipsea din legea semnata cu propria-i mana a facut ca acel cap sa nu cada dupa umerii condamnatului !

Acum am inteles... din clasa a doua ti se trage chestia asta cu ''dupa'' in loc de ''de pe''!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ar trebui sa o repeti (clasa a doua) sau (si mai bine) sa reincepi de la clasa a doua!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Acesta este un pamflet, bla, bla, bla...  :hihat

PS - Auuu, auuuuu, auuuuuuu!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Troia

Acum am inteles... din clasa a doua ti se trage chestia asta cu ''dupa'' in loc de ''de pe''!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ar trebui sa o repeti (clasa a doua) sau (si mai bine) sa reincepi de la clasa a doua!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Acesta este un pamflet, bla, bla, bla...  :hihat

Ia-te de mana cu Mercedesu`  :laugh2

Tot pamflet e :rax2

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti

Ce va mai place raca!Indicat ar fi,sa va placa femeile,sa le ispititi si provoca,in asa fel odata dusi dupa ele,intrati pe forum euforici,gata de a ataca o alta ispita.Demonstrati dragilor barbatia,noua asta ne place.E luni,deci vom avea parte de o saptamana miraculoasa.Va pup,nu cred sa va fi suparat. :no2 :*

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Vin si eu,ce zici te-ar interesa? :kiss3

Daca vorbeai cu mine...da, poti sa vii, cu incredere .placerea o lasam pt la sfarsit :)

Cum adica sa repet clasa a doua ? Am facut-o deja de 2 ori. Ce plm !

Am fost tradat...Am luat povestea 'dupa google' :)) ori pur si simplu nu le am cu fizica si sunt pierdut in spatiu. Carpato-danubiano-pontic.

• Like 3
Link spre comentariu

Daca vorbeai cu mine...da, poti sa vii, cu incredere .placerea o lasam pt la sfarsit :)

Cum adica sa repet clasa a doua ? Am facut-o deja de 2 ori. Ce plm !

Am fost tradat...Am luat povestea 'dupa google' :)) ori pur si simplu nu le am cu fizica si sunt pierdut in spatiu. Carpato-danubiano-pontic.

Vezi ca nu astept la codita,daca imi place ceva,imi iau/dai,doar nu ne luam pe CI. :blushing2

• Like 1
Link spre comentariu

pamflet :)

Ai vazut?ar trebui s-o simti,atunci sigur cred,(sti si tu cum e cu muierea:oricat ii dai,uita-de vina sunt orgasmele,intrand dintr-unul in altul,la un moment dat termina,si iar...),la mine nu e pamflet,e realitatea absoluta,...si totusi te pup :atm

Link spre comentariu

Ai vazut?ar trebui s-o simti,atunci sigur cred,(sti si tu cum e cu muierea:oricat ii dai,uita-de vina sunt orgasmele,intrand dintr-unul in altul,la un moment dat termina,si iar...),la mine nu e pamflet,e realitatea absoluta,...si totusi te pup :atm

N-am inteles nimic dar te pup si eu  :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...