leonidas Reputație: 719 Postat Martie 17, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 17, 2014 era d-aia salbaticaEa sau mazarea?
Allah Reputație: 18 Postat Martie 18, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 18, 2014 Vadim,Nu fac nimic cu jumatate de masura.... Ori e tot, ori nimic. Poate totusi puiul merita portionat...sometimes less is more
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 Salut Pisi!Am si eu o intrebare...de ce a fost banat userul v-ships?Ms!
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 8, 2014 Salut Pisi!Am si eu o intrebare...de ce a fost banat userul v-ships?Ms! sper sa te duci si tu dupa el cat de curand, ca nu se mai poate 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 ptr ca se lua in clanta cu toata lumea, ptr ca era cvazi inutil, ptr ca jignea multi utilizatori, ptr ca prezenta lui pe forum nu genera nimic decat umplutura. cred totusi ca exagerez un pic despre v_ships,, ptr ca in comparatie cu tine era de cateva mii de ori mai util!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 ptr ca se lua in clanta cu toata lumea, ptr ca era cvazi inutil, ptr ca jignea multi utilizatori, ptr ca prezenta lui pe forum nu genera nimic decat umplutura. cred totusi ca exagerez un pic despre v_ships,, ptr ca in comparatie cu tine era de cateva mii de ori mai util! Probabil te crezi Pisi sau ai fi vrut sa fi avut imaginatia lui candva(ma refer ca omu` a deschis un site,special pentru recenziile tale albastrite )Deci,intrebarea mea era adresata lui,lui Pisi,nu tie...nu nu!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 sper sa te duci si tu dupa el cat de curand, ca nu se mai poate Eu as vrea sa fim prieteni,tu ma respingi!Din nou,vrei sa fii prietenul meu,Xoxo ?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 Probabil te crezi Pisi sau ai fi vrut sa fi avut imaginatia lui candva(ma refer ca omu` a deschis un site,special pentru recenziile tale albastrite )Deci,intrebarea mea era adresata lui,lui Pisi,nu tie...nu nu! uite vezi, acum avem si noi un subiect in care suntem de acord: pisicuts! intr-adevar, genial efortul, imaginatia si lui pe nimfomane.com. nu numai ca creat un spatiu in care eu sa-mi scriu recenziile, dar a deschis acest spatiu si la rahati ca tine care nu spun niimic! tu esti un mare papagal, iti place sa imprumuti si sa repeti tot ce auzi. asta cu "vrei sa fim prieteni" ai auzit-o si primit-o de la mine, iar acum vad ca o folosesti cu xo! vezi ce dureroasa e respingerea! asa m-am simtit si eu cu tine, au am vrut sa-ti fiu prieten si nu mi-ai dat reject! noroc ca iubita ta e ceva mai sociabila! te-ai gandit la mine cand ai vazut-o? te-ai gandit la fericirea ei? p.s. ca detaliu tehnic, nu pisicuts l-a banat pe v_ships! mai informeaza-te!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 uite vezi, acum avem si noi un subiect in care suntem de acord: pisicuts! intr-adevar, genial efortul, imaginatia si lui pe nimfomane.com. nu numai ca creat un spatiu in care eu sa-mi scriu recenziile, dar a deschis acest spatiu si la rahati ca tine care nu spun niimic! tu esti un mare papagal, iti place sa imprumuti si sa repeti tot ce auzi. asta cu "vrei sa fim prieteni" ai auzit-o si primit-o de la mine, iar acum vad ca o folosesti cu xo! vezi ce dureroasa e respingerea! asa m-am simtit si eu cu tine, au am vrut sa-ti fiu prieten si nu mi-ai dat reject! noroc ca iubita ta e ceva mai sociabila! te-ai gandit la mine cand ai vazut-o? te-ai gandit la fericirea ei? p.s. ca detaliu tehnic, nu pisicuts l-a banat pe v_ships! mai informeaza-te! Nu voi fura nimic niciodata de la tine...ar insemna sa fiu un nimeni,sa nu am personalitate!Eu astept raspunsul lui Pisi,nu mai vreau raspunsuri si interventii de cacat venite din partea ta!O dupa-amiaza linistita sa ai!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 ca si cum exista cineva pe intregul forum care de-abia asteapta interventiile tale pline de pilde, de informatii si de logica! ca si cum conteaza mult ce vrei tu! pai noi suntem un lot intreg care ne tot bagam in tine mai de toate si din toate partile, dar tot suntem nevoiti sa te suportam pe tine si remarcile tale pline de lumina stralucitoare!!!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 ca si cum exista cineva pe intregul forum care de-abia asteapta interventiile tale pline de pilde, de informatii si de logica! ca si cum conteaza mult ce vrei tu! pai noi suntem un lot intreg care ne tot bagam in tine mai de toate si din toate partile, dar tot suntem nevoiti sa te suportam pe tine si remarcile tale pline de lumina stralucitoare!!! Care VOI? ...m-ai facut sa schitez un zambet!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 Salut Pisi!Am si eu o intrebare...de ce a fost banat userul v-ships?Ms!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 Care VOI? ...m-ai facut sa schitez un zambet! tot e frumos, tu ma faci de fiecare data sa schitez o basina! am ajuns ca de fiecare data cand ma asez constipat pe wc sa ma gandesc la tine! recunosc, ma ajuti mult in purgatie! multumesc pe acesta cale! dar ca sa nu fiu off-topic iti dau un indiciu fata de "voi": Nominalizari sunt:@Xoxo @Stai jos, comedie de cacat!@Gabriellè@robotu' la temperatura camerei@raul adanc si murdar@holmes,john holmes@masina defecta@Bambucecs...(.)
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 tot e frumos, tu ma faci de fiecare data sa schitez o basina! am ajuns ca de fiecare data cand ma asez constipat pe wc sa ma gandesc la tine! recunosc, ma ajuti mult in purgatie! multumesc pe acesta cale! dar ca sa nu fiu off-topic iti dau un indiciu fata de "voi": Cu Bambucecs m-am achitat...baiat de(cu) caracter! Si sa nu mai raspund `provocarilor tale puturoase`,daca te vei mai baga in seama cu mine,iti voi raspunde doar prin muzica si clipuri...e mai usor ptr mine! http://www.youtube.com/watch?v=wlonv3yJCL4
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 (.)..e mai usor ptr mine! (.) pune-i filme, muzica si clipuri si iubitei tale....va fi mai usor ptr tine! candva vei realiza ca in viata ta nimic nu va fi niciodata....usor!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 pune-i filme, muzica si clipuri si iubitei tale....va fi mai usor ptr tine! candva vei realiza ca in viata ta nimic nu va fi niciodata....usor! Nimicule,inceteaza sa imi spui ce imi va fi usor in viata si ce nu.Momentan imi este super ok asa,chiar foarte ok,lasama-n fericirea mea!Nu voi trai nici o secunda ca tine,m-ai inspirat sa nu fac asa,si nu am sa o fac.Nu mai interveni,intelege.Si te rog mult de tot sa incetezi sa faci referire la iubita mea sau sa ai bucurii cu puli in gura ei.Nu vreau sa iti raspund cu insulte fiindca este un mediu virtual,ar fi de cacat si in zadar...se pare ca te daram psihic si nu mai ai control asupra la cea ce spui. P.S Ce am scris mai spus sunt versuri dintr-o melodie...nu au scos astia videoclip!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 O sa iti raspund robotelule caldut fiindca ma `agat` de tine inevitabil,si nu mai vreau asta! Fuck off!!!Te rog!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 Nimicule,inceteaza sa imi spui ce imi va fi usor in viata si ce nu.Momentan imi este super ok asa,chiar foarte ok,lasama-n fericirea mea!Nu voi trai nici o secunda ca tine,m-ai inspirat sa nu fac asa,si nu am sa o fac.Nu mai interveni,intelege.Si te rog mult de tot sa incetezi sa faci referire la iubita mea sau sa ai bucurii cu puli in gura ei.Nu vreau sa iti raspund cu insulte fiindca este un mediu virtual,ar fi de cacat si in zadar...se pare ca te daram psihic si nu mai ai control asupra la cea ce spui. vezi, iar ai dreptate! m-ai daramat psihic! mi-am facut si singur mult rau sa stii, m-a mancat in cur sa ma uit la un clip cu iubita si fericirea ta si mi-am dat seama ca sunt gelos pe cat de super ok sunteti voi impreuna! sunt dezamagit ca eu niciodata nu voi putea trai asa cum imparti tu cu ea, cu toate mi-as fi dorit si eu sa va simt tangential macar aceasta fericire pe care impreuna voi o simtiti! esti un norocos ce mai!!! ma bucur insa ca momentan iti este ok si te voi lasa in fericirea ta! trimite-i salutarile mele iubitei tale totusi, eu am speranta ca va veni si ziua in care ma vei lasa sa ii arat si eu fericirea, iar tu o vei tine strans in brate, ca adevaratul barbat care esti! http://37.media.tumblr.com/tumblr_m9kdooY5Bg1rq6vz1o1_1280.gif
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 vezi, iar ai dreptate! m-ai daramat psihic! mi-am facut si singur mult rau sa stii, m-a mancat in cur sa ma uit la un clip cu iubita si fericirea ta si mi-am dat seama ca sunt gelos pe cat de super ok sunteti voi impreuna! sunt dezamagit ca eu niciodata nu voi putea trai asa cum imparti tu cu ea, cu toate mi-as fi dorit si eu sa va simt tangential macar aceasta fericire pe care impreuna voi o simtiti! esti un norocos ce mai!!! ma bucur insa ca momentan iti este ok si te voi lasa in fericirea ta! trimite-i salutarile mele iubitei tale totusi, eu am speranta ca va veni si ziua in care ma vei lasa sa ii arat si eu fericirea, iar tu o vei tine strans in brate, ca adevaratul barbat care esti! http://37.media.tumblr.com/tumblr_m9kdooY5Bg1rq6vz1o1_1280.gif Pai si eu ce ar trebui sa fac acum?sa ma enervez ca te-ai luat,din nou,de iubita mea? Esti un om foarte slab...de asta casnicia ta este un esec...doar banii te fac `puternic` si doar asa poti avea ce femeie vrei tu!Stiu ca este trist dar este adevarat!
lcwuw Reputație: 1 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:as Telefon: [email protected] Oras:as Postat Aprilie 8, 2014 vezi, iar ai dreptate! m-ai daramat psihic! mi-am facut si singur mult rau sa stii, m-a mancat in cur sa ma uit la un clip cu iubita si fericirea ta si mi-am dat seama ca sunt gelos pe cat de super ok sunteti voi impreuna! sunt dezamagit ca eu niciodata nu voi putea trai asa cum imparti tu cu ea, cu toate mi-as fi dorit si eu sa va simt tangential macar aceasta fericire pe care impreuna voi o simtiti! esti un norocos ce mai!!! ma bucur insa ca momentan iti este ok si te voi lasa in fericirea ta! trimite-i salutarile mele iubitei tale totusi, eu am speranta ca va veni si ziua in care ma vei lasa sa ii arat si eu fericirea, iar tu o vei tine strans in brate, ca adevaratul barbat care esti! http://37.media.tumblr.com/tumblr_m9kdooY5Bg1rq6vz1o1_1280.gifce javra esti ba
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 ce javra esti ba "de ce" javra?! eu imi manifest nemultumirea, dezamgirea, deznadejdea chiar, ca nu pot fi atat de larg in gandire ca al meu coleg cu a lui iubita si din cate inteleg eu de la tine, tot eu sunt javra! tie nu ti-ar placea sa fii prieten bun si intim cu ei? daca raspunsul tau este "da", atunci ai fi tu cumva javra? nicidecum, tu esti doar gelos pe ei, ca si mine de altfel! daramat!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2014 draguta de ce, am si eu o intrebare pragmatica in natura: cam care ar fi pretul "ei"? nu de alta, dar sa stiu cat de "puternic" trebuie sa fiu! p.s. nu te enerva te rog, adu-ti aminte ca momentan esti super ok!
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 8, 2014 merg si eu o statie! 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 8, 2014 vezi, iar ai dreptate! m-ai daramat psihic! mi-am facut si singur mult rau sa stii, m-a mancat in cur sa ma uit la un clip cu iubita si fericirea ta si mi-am dat seama ca sunt gelos pe cat de super ok sunteti voi impreuna! sunt dezamagit ca eu niciodata nu voi putea trai asa cum imparti tu cu ea, cu toate mi-as fi dorit si eu sa va simt tangential macar aceasta fericire pe care impreuna voi o simtiti! esti un norocos ce mai!!! ma bucur insa ca momentan iti este ok si te voi lasa in fericirea ta! trimite-i salutarile mele iubitei tale totusi, eu am speranta ca va veni si ziua in care ma vei lasa sa ii arat si eu fericirea, iar tu o vei tine strans in brate, ca adevaratul barbat care esti! http://37.media.tumblr.com/tumblr_m9kdooY5Bg1rq6vz1o1_1280.gifJohn,dezamagitor....chiar jalnic as putea spune Da-i-o lui la muie,fute-l la cur,pune-l capra,umeri craci,dar lasa-i frate iubita in pace.Mai ai putin si urmeaza cine,maica-sa,sor-sa,verisoara de gradul 1???Urmeaza gif-urile cu mucii atarnati pana la buric si ti-ai revenit la normal Dezgustator! draguta de ce, am si eu o intrebare pragmatica in natura: cam care ar fi pretul "ei"? nu de alta, dar sa stiu cat de "puternic" trebuie sa fiu! p.s. nu te enerva te rog, adu-ti aminte ca momentan esti super ok!E bine ca insisti Spor la treaba!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum