Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 Fitza, vorbesc cand vreau eu, ce vreau eu, fara a-ti solicita aprobarea. Btw: lumineaza-ti fatza, Fitza!
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 11, 2014 Un bezmetec arunca-n jurCate-o cacareaza;I-a intrat o musca-n curSi il deranjeaza. ai vorbit ca ai dreptate, sa-ti pun coaiele pe spate
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 ai vorbit ca ai dreptate, sa-ti pun coaiele pe spate I Agree
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 Tu ce I Agree? asa te cheama in boletin?
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 ai vorbit ca ai dreptate, sa-ti pun coaiele pe spate Sta Grivei cu gandul dusSingur-cuc, bastardulSi-a saltat un ciot in susSi stropeste gardul.
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 Tu ce I Agree? asa te cheama in boletin? eu si picon avem aceleasi pareri, multe, bune si constructive !
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 11, 2014 Sta Grivei cu gandul dusSingur-cuc, bastardulSi-a saltat un ciot in susSi stropeste gardul. cand ai pula-n cur ca paru', poti sa canti ca dan spataru??
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 eu si picon avem aceleasi pareri, multe, bune si constructive !E vizibil,nu te obosi sa detaliezi
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 cand ai pula-n cur ca paru', poti sa canti ca dan spataru?? Un mosneag plin de paduchi,Barbos ca ariciul,Si-a-ntins pula pa genunchiSs-si ascuta briciul.
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 E vizibil,nu te obosi sa detaliezi De pe luna se vad asemarile, oare deosebirile unde or fi....
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 11, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2014 D-l Rosca,Pot sa spun de acum ca ai merita un ban, dar e prea devreme, mai asteptam...Avatarul nu ti se potriveste decat intr-o singura privinta, incerci sa fii mai important decat esti...Sau incerci sa fii cineva...Asteptam, sa ne fereasca sa te mai si duci la fete... Ufff, rai mai sunteti....Ma duc la nani si nu mai spun nimic...
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 11, 2014 Un mosneag plin de paduchi,Barbos ca ariciul,Si-a-ntins pula pa genunchiSs-si ascuta briciul. cand ai in cur a mea pulica, poti sa bei apa din sticla?
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 cand ai in cur a mea pulica, poti sa bei apa din sticla?Punem pariu ca poate? Andrei Rosca,tu esti tamponu' Marianei Rosca? sunt doar CURios
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 D-l Rosca,Pot sa spun de acum ca ai merita un ban, dar e prea devreme, mai asteptam...Avatarul nu ti se potriveste decat intr-o singura privinta, incerci sa fii mai important decat esti...Sau incerci sa fii cineva...Asteptam, sa ne fereasca sa te mai si duci la fete... Ufff, rai mai sunteti....Ma duc la nani si nu mai spun nimic... Doi cocosi se cearta iaraPentru o gaina amandina,Iar magarul, “tot magar”,Trage o basina: cand ai in cur a mea pulica, poti sa bei apa din sticla? 1
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 Punem pariu ca poate? Andrei Rosca,tu esti tamponu' Marianei Rosca? sunt doar CURios tamponu cui sa fiu? a lui mata?
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 cand ai in cur a mea pulica, poti sa bei apa din sticla? xoxo ia-o in cur s-o sugi cu ale tale buze dulci (ps: doi pot sa faca jocula asta )
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 11, 2014 tamponu cui sa fiu? a lui mata? ma-ta are cratima.cred ca incet incet ii iei locul lui "de ce?", cel mai prost si fara haz troll 1
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 ma-ta are cratima. Pentru ca zburand spre cerIntr-o zi cu ploaie,Veni un elicopterSi-l lovi in coaie.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 tamponu cui sa fiu? a lui mata? Vorbeste roscovane frumos Ma-ta e cu cratima Fii tamponul cui vrei tu,tot Rosca te intitulezi
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 ma-ta are cratima.cred ca incet incet ii iei locul lui "de ce?", cel mai prost si fara haz troll Gand la gand
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 Vorbeste roscovane frumos Ma-ta e cu cratima Fii tamponul cui vrei tu,tot Rosca te intitulezi Sunt semianalfabet si nu ma deranjeaza deloc acest lucru, nu m-a impiedicat sa imi fac propria afacere
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 11, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 11, 2014 Sunt semianalfabet si nu ma deranjeaza deloc acest lucru, nu m-a impiedicat sa imi fac propria afacere In cazul asta suntem in aceasi oala =)) poa' sa-ti confirme meecedesbenz
Andrei Rosca Reputație: 11 Postat Martie 11, 2014 Oras:Lehliu, Calarasi Oras:Lehliu, Calarasi Postat Martie 11, 2014 In cazul asta suntem in aceasi oala =)) poa' sa-ti confirme meecedesbenz
Fitza Reputație: 4 Postat Martie 12, 2014 Oras:nu e treaba nimanui Oras:nu e treaba nimanui Postat Martie 12, 2014 Fitza, vorbesc cand vreau eu, ce vreau eu, fara a-ti solicita aprobarea. Btw: lumineaza-ti fatza, Fitza! Ai dreptate si tu "vorbesc cand vreau eu, ce vreau eu" timpul tau ramas este foarte pretios. Sper ca m-am luminat destul, daca nu iti voi face un cadou in fata la Antipa. Eu iti ziceam sa taci spre binele tau, ca se cam duce vorba ca sunt cativa membri care au promis in cercuri restranse ca sunt pregatiti sa iti inchida gura eidaca tu nu vrei, cred ca i-ai calcat pe bataturi rau, SI stii bine ca acest lucru e plecat de limbuta matale care nu poate sta in gura. Nu sunt ironic, nu sunt rau CI sunt sfatos la adresa matale in pofida la multor lucruri spuse de matale despre mine. Mai potoleste odata in plm si veziti de futut si nu ii mai barfi pe astia, ca are sa puna unu mana pe tine si te bate de nu te mai ridici de jos.
Grumpy Reputație: 10 Postat Martie 12, 2014 Oras:in panta Oras:in panta Postat Martie 12, 2014 Fitza,tu zici bine ce zici,poti fi mai transparent in exprimare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum