lingau Reputație: -18 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Salam Oras:Salam Partajează Postat Decembrie 23, 2023 2 hours ago, RoxanaSweet said: 🍀Buna dimi.🍀 ✅️Azi sunt disponibila pana la22.🥰❤️🔥🍓🍭 🚩Locatia este pe str Venus❣️ ✅️Lista cu servicii e la pagina3️⃣ la care se adauga CIM 50 extra🍓🍭 ✅️Recenzii gasiti la paginile1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣7️⃣ Daca ai introduce si FK... Vin cu vasc si n-ai de ales 1 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 24, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Acum 21 ore, schone78 a spus: Proaspat iesit de la pișpirica, incheiat sezonul cu un full service ca sa fiu eu impacat sufleteste Programare de aseara, prezentat la noua locatie fara confirmare conform intelegerii, raspunde prompt cu nr ap Locatie cunoscuta in apropiere de Cleo cu mai multe variante de parcare in imediata apropiere, ap frumos cu o camera Serviciile bine cunoscute NP alternat cu AP ma tot mir cum intra de usor fara lubrifiant in ambele "locatii" ON atat inainte muncind sarguincios pana ceri tu protectia, cu atentie la vecinatati ...cat si cel de final urmand un CIM de calitate, suge tot pana simte ca extazul s-a dus Note nu dau pt ca s-a tot dezbatut aspectul fizic care influenteaza intr-o anumita masura Pt cei care pot trece peste ... si nu prefera formele eu o recomand Sarbatori Fericite, tuturor ...in familie 🙈 Multumesc pentru vizita si pentru recenzie🥰🥰😘😘💋❤💚 💌Ma bucur ca am reusit sa ne sincronizam si ca a fost si acum o intalnire placuta.🍌🍭🍬 🎅Craciun fericit❣️💋 🎅Sarbatori frumoase❣️💋❤💚 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 27, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Buna dimi. Azi sunt disponibila pana la22🥰🥰❤💜💋🍓🍭 Link spre comentariu
ValiCJ Reputație: 4 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Salutare tuturor! Am vizitat-o azi pe Roxi, pentru prima oară, și pot să zic că am avut o experiență foarte plăcută, mult peste așteptări. Așa cum spuneau și alte persoane, Roxi e foarte implicată și e clar că îi place ceea ce face, astfel încât aș putea să spun că experiența cu ea a fost aproape GFE. N-o să mă avânt nici în a da note și nici în a descrie pe larg întâlnirea cu ea; o să zic doar că vă recomand cu încredere să o vizitați și că n-o să vă pară rău. Eu, unul, mai mult ca sigur o să-i mai calc pragul. Sărbători fericite tuturor! 1 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Acum 20 ore, ValiCJ a spus: Salutare tuturor! Am vizitat-o azi pe Roxi, pentru prima oară, și pot să zic că am avut o experiență foarte plăcută, mult peste așteptări. Așa cum spuneau și alte persoane, Roxi e foarte implicată și e clar că îi place ceea ce face, astfel încât aș putea să spun că experiența cu ea a fost aproape GFE. N-o să mă avânt nici în a da note și nici în a descrie pe larg întâlnirea cu ea; o să zic doar că vă recomand cu încredere să o vizitați și că n-o să vă pară rău. Eu, unul, mai mult ca sigur o să-i mai calc pragul. Sărbători fericite tuturor! 💌Multumesc pentru vizita 🥰❤💚💋si pentru recenzie.🥰😘 Ma bucur ca am fost la inaltimea asteptarilor(chiar mai mult)🥰❤💋 si ca am fost o companie placuta❣️💘🍓🍭 💥Te reastept cu drag❣️❤💯 🎅Sarbatori fericite❣️💋 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 28, 2023 💌Azi sunt disponibila pana la22❤❤️🔥🍓🍭 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 28, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 28, 2023 1 1 Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 1 oră în urmă, RoxanaSweet a spus: Pune o poză mai detaliat 1 3 Link spre comentariu
mr gentleman Reputație: 13 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 2 hours ago, Davidpor said: Pune o poză mai detaliat Sunt de acord cu Davidpor o poză nud ar fi de apreciat 2 3 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5193 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2023 4 hours ago, Davidpor said: Pune o poză mai detaliat 1 hour ago, mr gentleman said: Sunt de acord cu Davidpor o poză nud ar fi de apreciat mai de apreciat ar fi niste recenzii de la voi, nu doar postari inutile. vad ca numa stiti sa comentati da de ceva ajutator nu sunteti in stare. o sa vina drona si o sa ia apararea, doar si el este ca si voi. 2 2 Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Acum 18 minute, angelmro a spus: mai de apreciat ar fi niste recenzii de la voi, nu doar postari inutile. vad ca numa stiti sa comentati da de ceva ajutator nu sunteti in stare. o sa vina drona si o sa ia apararea, doar si el este ca si voi. Mai îți schimbă modul de a vorbi! De unde ești chiar așa foarte deștept i am cerut doar o poză nu în trening!!😁 Și încă un lucru nu înțeleg ce știi tu și nu știm noi!!? Eu îți zic Du te culcă te și vezi de casa ta!! 1 Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 1 oră în urmă, angelmro a spus: mai de apreciat ar fi niste recenzii de la voi, nu doar postari inutile. vad ca numa stiti sa comentati da de ceva ajutator nu sunteti in stare. o sa vina drona si o sa ia apararea, doar si el este ca si voi. Asta ți am explicat ai nevoie de un doctor ești un psihopat o să postez cât de prost poate fi un om ca tine!! 1 Link spre comentariu
adrian1984 Reputație: 255 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Nu mai puneți botul la poze. Nu este ea.... Nu are treaba cu realitatea. Ar avea de câștigat dacă ar pune poze reale. Link spre comentariu
Baadboykills Reputație: 195 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 36 minute, adrian1984 a spus: Nu mai puneți botul la poze. Nu este ea.... Nu are treaba cu realitatea. Ar avea de câștigat dacă ar pune poze reale. Deci citind recenziile anterioare, nimeni dintre cei creduli, adică nici unul nu a spus ceva despre poze fake, sau plm retușate sa le zicem, însă nu zic nimic până la proba contrarie, mă știți, nu dau dreptate nimănui până nu vad cu ochii mei, draga Roxana sa fie cafeaua pregătită🥳 1 Link spre comentariu
josephseed Reputație: 838 Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Nu stiu daca ma incadrez in categoria celor creduli sau credibili, dar nu am scris o recenzie inca pt ca am reusit cu mare greu sa o vizitez o singura data. De ex si ieri si azi am incercar, dar nu raspunde la mesaje. Avand in vedere raport pret/servicii, stiu de ce, e coada la paine. Partea cu calitate, e discutabil, mai vreau o vizita ca sa imi fac o parere mai clara. Eu zic ca e fata din poze. Dar, exista un dar. In poze fata e aranjata.Probabil niste extensii si o locatie decenta. In locatia de pe Cojocnei, care in general spune cam tot, fata e in haine de...munca. Avand in vedere traficul dedus dupa dificultatea prog, ar fi si greu sa abordeze o tinuta ce necesita efort. Dar eu in procent de 95% sunt convins ca e fata din poze, poze neretusate, doar subiectul s-a aranjat pt poze, in locatie, nu prea. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2675 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 30 minute, josephseed a spus: Nu stiu daca ma incadrez in categoria celor creduli sau credibili, dar nu am scris o recenzie inca pt ca am reusit cu mare greu sa o vizitez o singura data. De ex si ieri si azi am incercar, dar nu raspunde la mesaje. Avand in vedere raport pret/servicii, stiu de ce, e coada la paine. Partea cu calitate, e discutabil, mai vreau o vizita ca sa imi fac o parere mai clara. Eu zic ca e fata din poze. Dar, exista un dar. In poze fata e aranjata.Probabil niste extensii si o locatie decenta. In locatia de pe Cojocnei, care in general spune cam tot, fata e in haine de...munca. Avand in vedere traficul dedus dupa dificultatea prog, ar fi si greu sa abordeze o tinuta ce necesita efort. Dar eu in procent de 95% sunt convins ca e fata din poze, poze neretusate, doar subiectul s-a aranjat pt poze, in locatie, nu prea. E fata din poze ... doar ca în poze are peruca ... pozele făcute în locația de pe Cojocnei. Am mai spus-o ... și o repet acuma. 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Pozele sunt facute in locatia de pe cojocnei. Acum am schimbat si sun pe venus. In poze parul e desfacut ,la locatie il tin in coada. Daca il tin desfacut se ciufuleste de la prima vizita asa ca e mai bine asa. Am extensii. Se poarta acum. 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Azi sunt disponibila pana la00:00🥰🍓🍭 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2675 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 5 minute, RoxanaSweet a spus: ... In poze parul e desfacut ,la locatie il tin in coada. Daca il tin desfacut se ciufuleste de la prima vizita asa ca e mai bine asa. ... Aici e o mica minciunica ... rusinica! ... dar treacă de la noi! P.S.: parul ala ce apare în poze nici legat ... nici ținut în coada ... nu e real ... dar asta este un amănunt neesențial. Da, ma repet poze reale ... cu mici "ajustari" ... dar cert reale (locație Cojocnei). Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 3 minute, Mocureloaded a spus: Aici e o mica minciunica ... rusinica! ... dar treacă de la noi! P.S.: parul ala ce apare în poze nici legat ... nici ținut în coada ... nu e real ... dar asta este un amănunt neesențial. Da, ma repet poze reale ... cu mici "ajustari" ... dar cert reale (locație Cojocnei). Fara suparare te inseli. Daca precizez ca tocmai ce venisem de la salon poate te razgandesti cu minciunica Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3336 Postat Decembrie 29, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 2 ore, Mocureloaded a spus: E fata din poze ... doar ca în poze are peruca ... pozele făcute în locația de pe Cojocnei. Am mai spus-o ... și o repet acuma. Acum 15 minute, RoxanaSweet a spus: Pozele sunt facute in locatia de pe cojocnei. Acum am schimbat si sun pe venus. In poze parul e desfacut ,la locatie il tin in coada. Daca il tin desfacut se ciufuleste de la prima vizita asa ca e mai bine asa. Am extensii. Se poarta acum. Extensii = Peruca 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2675 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 1 minut, RoxanaSweet a spus: Fara suparare te inseli. Daca precizez ca tocmai ce venisem de la salon poate te razgandesti cu minciunica Fie cum zici tu. P.S.: te-am vizitat și nu doar o singura data ... ah, ce sa zic ca draperiile de la geamuri sunt de pe Cojocnei ... ah ca așternuturile de pe pat ... pe care mi-am lăsat sperma (la vremea aia nu faceai CIM) sunt de pe Cojocnei ... Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2675 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Acum 3 minute, aibelito a spus: Extensii = Peruca Corect maestre ... corect, mi-a scăpat. 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat Decembrie 29, 2023 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Asternuturile sunt ale mele. Inca le am. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum