Sofia91 Reputație: 3465 Postat Iulie 16, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 16, 2023 1 minute ago, 20_14 said: Nu te primim 🤣🤣🤣 Vin oricum, așa îmi place mie să fiu mai obraznică să mă joc cu focul ❤️😂. 2
Membru Premium papura voda Reputație: 2198 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 16 minutes ago, Sofia91 said: Băieți vă mulțumesc pentru tot ❤️🙏, dar haideți să incetam circul asta că oricum nu își are rostul. Fiecare și-a spus părerea și de restul acadele. Btw o să vin zilele următoare în vizită la voi, o sa anunț exact ziua! Vă pupă Sofia ❤️ Subscriu! Să nu batem câmpii mai rău ca el! Hai să revenim la lucruri serioase,poate se îndreaptă și Tinderboy și ne vedem de treabă că nu văd nimic constructiv de câteva zile! O duminică frumoasă și răcoroasă! ☺️☺️☺️ 2
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 2 minutes ago, Sofia91 said: Vin oricum, așa îmi place mie să fiu mai obraznică să mă joc cu focul ❤️😂. ar trebui să mă pupe și-n dos băieții ăștia că eu te-am adus la Severin pentru prima oară , ai venit să îmi faci mie in ciuda , altfel nu ajungeai in veci pe aici 👍, acum cred că îți place la noi și te primim cu mare drag oricând chiar daca eu nu am acces la farmecele tale 😅😅😅 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2198 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 6 minutes ago, T_chiareu said: ar trebui să mă pupe și-n dos băieții ăștia că eu te-am adus la Severin pentru prima oară , ai venit să îmi faci mie in ciuda , altfel nu ajungeai in veci pe aici 👍, acum cred că îți place la noi și te primim cu mare drag oricând chiar daca eu nu am acces la farmecele tale 😅😅😅 Chiar nu poți să te abții să I dai replici și să comentezi că de aia iei minusuri! Fata nu vrea să scrii nimic despre ea și serviciile ei. Punct! 1 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Autor Postat Iulie 16, 2023 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: Vin oricum, așa îmi place mie să fiu mai obraznică să mă joc cu focul ❤️😂. Esti pompierita 😅😅😅...daca dau de un incediu ...o sa stiu ...pe cine sa apelez 😂😂 2
Sofia91 Reputație: 3465 Postat Iulie 16, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 16, 2023 2 minutes ago, papura voda said: Chiar nu poți să te abții să I dai replici și să comentezi că de aia îmi minusuri! Fata nu vrea să scrii nimic despre ea și serviciile ei. Punct! Domnul meu, greu la deal cu boii mici 😂. Dacă nu este cap, vai de picioare! Și aici am încheiat să mai răspund la atacurile dansului la adresa mea! 🤷♀️
jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 16, 2023 Acum 7 minute, T_chiareu a spus: ar trebui să mă pupe și-n dos băieții ăștia că eu te-am adus la Severin pentru prima oară , ai venit să îmi faci mie in ciuda , altfel nu ajungeai in veci pe aici 👍, acum cred că îți place la noi și te primim cu mare drag oricând chiar daca eu nu am acces la farmecele tale 😅😅😅 🤣🤣🤣🤣eu zic să îți faci bagajul și să pleci într-o vacanță dacă vine Sofi 2
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 Just now, Sofia91 said: Domnul meu, greu la deal cu boii mici 😂. Dacă nu este cap, vai de picioare! 🤷♀️ pai și tu umplandu-ma de buline ce demonstrezi Sofia ??,,...cu ți-s boii ,...mari sau mici ?!? dă-mă înapoi pe zero te-am rugat frumos , și nu mai ai de a face cu mine , simplu !! 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2198 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 5 minutes ago, T_chiareu said: pai și tu umplandu-ma de buline ce demonstrezi Sofia ??,,...cu ți-s boii ,...mari sau mici ?!? dă-mă înapoi pe zero te-am rugat frumos , și nu mai ai de a face cu mine , simplu !! La 0 te duci tu singur dacă o lași în pace și scrii lucruri serioase! Ia încearcă,că nu ai sute de minusuri! 1 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 3 minutes ago, papura voda said: La 0 te duci tu singur dacă o lași în pace și scrii lucruri serioase! Ia încearcă,că nu ai sute de minusuri! Da , însă când știu că sunt nedreptățit nu pot sa tac ..., tot tam tam-ul asta a inceput după ce am scris fix așa pe Galați unui băiat : " O Recenzie Completa și Corectă , mulțumim Colegul pentru Timpul acordat și Experiența împărtășită " !!!! La modul cel mai serios , este ceva aici care sa denigreze sau am atacat-o cu ceva spunând fraza de mai sus , ??!...apoi ea a început să mă minuseze .. Deci , sunt eu absurd cumva ?? ce dracu oameni suntem și putem judeca fara a favoriza vreuna din părți ??? 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 20 minutes ago, papura voda said: La 0 te duci tu singur dacă o lași în pace și scrii lucruri serioase! Ia încearcă,că nu ai sute de minusuri! și cu dv dl @papura voda a avut un clici mare de tot ( când spuneai că tu ai gusturi mai elevate și ați ajuns la concluzia că o să vă evitați reciproc ) Uite că se poate , oamenii se mai schimba și acum Sofia îți dă inimioare , !!!! nici nu am mai adus în discuție o eventuala întâlnire între noi ci Doar o împăcare și atât , se poate însă nu se vrea . 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2198 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 8 minutes ago, T_chiareu said: și cu dv dl @papura voda a avut un clici mare de tot ( când spuneai că tu ai gusturi mai elevate și ați ajuns la concluzia că o să vă evitați reciproc ) Uite că se poate , oamenii se mai schimba și acum Sofia îți dă inimioare , !!!! nici nu am mai adus în discuție o eventuala întâlnire între noi ci Doar o împăcare și atât , se poate însă nu se vrea . Păi îmi dă inimioare pentru că am lăsat-o în pace și ne vedem fiecare de treaba lui. Nu este exclus ca în viitor să descoperim că nu suntem total incompatibili și să ne întâlnim! 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 Am lăsat o pagina mai in spate acel comm mai lung in care mi-am luat toată vina asupra mea și am aplecat capul plm......., ce mai vreți de la mine fraților ?? ficații să-mi mâncați ..., ce mai vreți că sunt și eu un om în plm ....nu animal 🥵🥵🥵 1
Sofia91 Reputație: 3465 Postat Iulie 16, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 16, 2023 2 minutes ago, papura voda said: Păi îmi dă inimioare pentru că am lăsat-o în pace și ne vedem fiecare de treaba lui. Nu este exclus ca în viitor să descoperim că nu suntem total incompatibili și să ne întâlnim! Neah, e greu de înțeles cum funcționează treaba cu mine că trebuie să fiu lăsată in pace și toată lumea este fericită 😂. Nu ai cum să îți explice 10 persoane același lucru și tu sa o ți tot pe a ta. Hai ca îți răspund aici Mădăline pentru ultima DATĂ: 1.LASĂ-MĂ ÎN PACE ȘI TE LAS ȘI EU ÎN PACE! ASTA ÎNSEMNÂND SĂ NU TE MAI BAGI PE TOPICURILE MELE ȘI SA NU ÎMI MAI MENȚIONEZI NUMELE, SERVICIILE ȘI DESPRE VIATA MEA PERSONALĂ SAU CE PROBLEME MINTALE AM EU! 2.AU VOIE STRICT DOAR CEI CE AU FOST LA MINE SĂ ÎȘI DEA CU PĂREREA DESPRE SERVICII, PRETURI ETC. 3.EU PE TINE NICIODATĂ NU AM SA TE PRIMESC! ȘI NU ITI MAI LUA 10 MII DE NUMERE DE TELEFON CĂ PÂNĂ LA URMĂ ÎȚI FAC PLÂNGERE LA POLITIE PENTRU HĂRȚUIRE! NU TREBUIE SĂ ACCEPT EU OBSESIA TA PENTRU MINE! O duminică frumoasă tuturor! VĂ PUPĂ SOFIA 😇❤️ 1
jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 16, 2023 Acum 7 minute, papura voda a spus: Păi îmi dă inimioare pentru că am lăsat-o în pace și ne vedem fiecare de treaba lui. Nu este exclus ca în viitor să descoperim că nu suntem total incompatibili și să ne întâlnim! Eu cred că ai primit acele inimioare tocmai pentru faptul că deși ați avut oarecare divergențe în trecut ai avut caracter și ai fost corect și obiectiv în acele postări. 👏🤝 1 1 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 3 minutes ago, Sofia91 said: Neah, e greu de înțeles cum funcționează treaba cu mine că trebuie să fiu lăsată in pace și toată lumea este fericită 😂. Nu ai cum să îți explice 10 persoane același lucru și tu sa o ți tot pe a ta. Hai ca îți răspund aici Mădăline pentru ultima DATĂ: 1.LASĂ-MĂ ÎN PACE ȘI TE LAS ȘI EU ÎN PACE! ASTA ÎNSEMNÂND SĂ NU TE MAI BAGI PE TOPICURILE MELE ȘI SA NU ÎMI MAI MENȚIONEZI NUMELE, SERVICIILE ȘI DESPRE VIATA MEA PERSONALĂ SAU CE PROBLEME MINTALE AM EU! 2.AU VOIE STRICT DOAR CEI CE AU FOST LA MINE SĂ ÎȘI DEA CU PĂREREA DESPRE SERVICII, PRETURI ETC. 3.EU PE TINE NICIODATĂ NU AM SA TE PRIMESC! ȘI NU ITI MAI LUA 10 MII DE NUMERE DE TELEFON CĂ PÂNĂ LA URMĂ ÎȚI FAC PLÂNGERE LA POLITIE PENTRU HĂRȚUIRE! NU TREBUIE SĂ ACCEPT EU OBSESIA TA PENTRU MINE! O duminică frumoasă tuturor! VĂ PUPĂ SOFIA 😇❤️ sunt de acord cu condițiile tale daca îți retragi minusurile , ms . 1
Sofia91 Reputație: 3465 Postat Iulie 16, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 16, 2023 2 minutes ago, T_chiareu said: sunt de acord cu condițiile tale daca îți retragi minusurile , ms . Nu îmi dai tu mie ordine ce să fac ca să mă lași tu pe mine în pace! De acum înainte sper că te potolești și nu mai primești minusuri. Și cu ăsta AM ÎNCHEIAT ORICE DISCUȚIE CA SA NU DISCUTĂM PE CALE LEGALĂ! 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 2 minutes ago, Sofia91 said: Nu îmi dai tu mie ordine ce să fac ca să mă lași tu pe mine în pace! De acum înainte sper că te potolești și nu mai primești minusuri. Și cu ăsta AM ÎNCHEIAT ORICE DISCUȚIE! nu e un ordin însă așa cum tu ai condiții doar atât ți am cerut și eu , îți ia câteva minute sa le anulezi și batem palma , așa mi se pare corect , fairplay și încetăm tămbălăul . 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 14 minutes ago, Sofia91 said: Nu îmi dai tu mie ordine ce să fac ca să mă lași tu pe mine în pace! De acum înainte sper că te potolești și nu mai primești minusuri. Și cu ăsta AM ÎNCHEIAT ORICE DISCUȚIE CA SA NU DISCUTĂM PE CALE LEGALĂ! Nu îmi pun mintea cu tine și aia e , rămân eu cu acele minusuri însă diferența era (daca chiar îți pasă de acei băieți care inca așteaptă recenziile mele ) că dacă daca o făceai și să rămâneam măcar pe 0 , îmi reluăm activitatea imediat și totul intra in normal, de pe minus nu am nici o tragere de inimă crede-mă ... Numai bine ! 1
jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 16, 2023 Acum 20 minute, T_chiareu a spus: Nu îmi pun mintea cu tine și aia e , rămân eu cu acele minusuri însă diferența era (daca chiar îți pasă de acei băieți care inca așteaptă recenziile mele ) că dacă daca o făceai și să rămâneam măcar pe 0 , îmi reluăm activitatea imediat și totul intra in normal, de pe minus nu am nici o tragere de inimă crede-mă ... Numai bine ! Hai să îți spun eu cum e și cu recenziile pe care crezi tu că le așteaptă toată lumea de la tine. În afară de faptul că s-a demonstrat de multe ori că ceri favoruri fetelor în schimbul recenziile pozitive eu unul nu am cum să aștept recenzii de la cineva care o recomandă cu înverșunare pe Adelina. Singurul lucru pentru care nu am plecat când mi-a deschis ușa fata asta a fost bunul meu simț exagerat din cauza căruia am avut mult de pierdut în viață. Și mă refer strict la aspectul fetei. Poate sunt eu mai selectiv dar dacă tot mergem la fete și plătim, măcar putem sta mai în față. Adică dacă ti-o bagi într-un aspirator o să vezi că ți-o suge și ăla😂dar asta nu înseamnă că trebuie să ne recomanzi și nouă aspiratorul și să mai ai și impresia că ne faci vreun bine. În fine ideea e că eu unul prefer o labă de la o fată frumoasă și cu un corp frumos gen Bianca, Ana bruneta simpatică, Sofia, Alice decât să mă sugă elefantul🤣. Părerea mea 3
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 4 minutes ago, jonyyyyyy said: Hai să îți spun eu cum e și cu recenziile pe care crezi tu că le așteaptă toată lumea de la tine. În afară de faptul că s-a demonstrat de multe ori că ceri favoruri fetelor în schimbul recenziile pozitive eu unul nu am cum să aștept recenzii de la cineva care o recomandă cu înverșunare pe Adelina. Singurul lucru pentru care nu am plecat când mi-a deschis ușa fata asta a fost bunul meu simț exagerat din cauza căruia am avut mult de pierdut în viață. Și mă refer strict la aspectul fetei. Poate sunt eu mai selectiv dar dacă tot mergem la fete și plătim, măcar putem sta mai în față. Adică dacă ti-o bagi într-un aspirator o să vezi că ți-o suge și ăla😂dar asta nu înseamnă că trebuie să ne recomanzi și nouă aspiratorul și să mai ai și impresia că ne faci vreun bine. În fine ideea e că eu unul prefer o labă de la o fată frumoasă și cu un corp frumos gen Bianca, Ana bruneta simpatică, Sofia, Alice decât să mă sugă elefantul🤣. Părerea mea o întrebare la tine ,.. daca ai atât de mult bun simț de ce aici ești malițios (răutăcios ) cu mine ? am mai spus-o , ,ți am greșit eu cu cv ție ? ms. 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 16, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 16, 2023 27 minutes ago, jonyyyyyy said: Hai să îți spun eu cum e și cu recenziile pe care crezi tu că le așteaptă toată lumea de la tine. În afară de faptul că s-a demonstrat de multe ori că ceri favoruri fetelor în schimbul recenziile pozitive eu unul nu am cum să aștept recenzii de la cineva care o recomandă cu înverșunare pe Adelina. Singurul lucru pentru care nu am plecat când mi-a deschis ușa fata asta a fost bunul meu simț exagerat din cauza căruia am avut mult de pierdut în viață. Și mă refer strict la aspectul fetei. Poate sunt eu mai selectiv dar dacă tot mergem la fete și plătim, măcar putem sta mai în față. Adică dacă ti-o bagi într-un aspirator o să vezi că ți-o suge și ăla😂dar asta nu înseamnă că trebuie să ne recomanzi și nouă aspiratorul și să mai ai și impresia că ne faci vreun bine. În fine ideea e că eu unul prefer o labă de la o fată frumoasă și cu un corp frumos gen Bianca, Ana bruneta simpatică, Sofia, Alice decât să mă sugă elefantul🤣. Părerea mea foarte frumos din partea ta să razi de o colega când cineva o asemăna cu un elefant 👏👏👏👏👏👏, însă fata aia are foarte mult bun simt !!!, și servicii de calitate , , in toate recenziile am specificat că nu este pt amatorii de slăbuțe sau slim fit cum se spune . 1
Membru Premium papura voda Reputație: 2198 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 16, 2023 Ajunge cu circul că în loc să revii la 0,crește zestrea de minusuri! Sau poate vrei să te "sinucizi"și nu știi cum,iar noi nu ne dăm seama! Dintr un recenzor mai degrabă serios,ai răspuns la toate provocările și ai ajuns circar,ce să mai! Ești distracția forumului de Mehedinți că și așa nu prea are activitate! 1 2
lizis666 Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Postat Iulie 16, 2023 Acum 11 ore, papura voda a spus: Ajunge cu circul că în loc să revii la 0,crește zestrea de minusuri! Sau poate vrei să te "sinucizi"și nu știi cum,iar noi nu ne dăm seama! Dintr un recenzor mai degrabă serios,ai răspuns la toate provocările și ai ajuns circar,ce să mai! Ești distracția forumului de Mehedinți că și așa nu prea are activitate! Salut, daca te tot ocupi de sextiunea asta, sper sa iti dai seama cand apare personajul asta in peisaj, distorsioneaza prea mult forumul aici. Eu unul il agit cand apare ca sa dispara intr-un final rapid. L-am vazut si astazi la raionul de electrice din intamplare, si nu mai zic unde ca se stie, se uita obsesiv oriunde in preajma lui. Sper ca se observa ca lumea se abtine sa posteze threaduri sau postari cand el apare… eu unul degeaba il raportez…. ca toti zic, inclusiv el, ca am ceva personal cu el. Omul e bolnav si trebuie evacuat de aici, o sa renunte cand oboseste, pana atunci trebuie banat pe loc…. 1
Alecu6 Reputație: 63 Postat Iulie 17, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Iulie 17, 2023 La 16.07.2023 la 14:44, T_chiareu a spus: foarte frumos din partea ta să razi de o colega când cineva o asemăna cu un elefant 👏👏👏👏👏👏, însă fata aia are foarte mult bun simt !!!, și servicii de calitate , , in toate recenziile am specificat că nu este pt amatorii de slăbuțe sau slim fit cum se spune . Ai transformat în vedeta o tipa insignifianta.... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum