Sari la conținut

0728271038 Popești Leordeni ( masaj general , tantric)

Postări Recomandate

• Telefon: 0730819301
  • Oras:București

Vă salut băieți ! A fost cineva aici ? Am vorbit pe WhatsApp mi-a trimis o listă cu masajele și prețurile , dar când am întrebat cum este masajul tantric care era 400 lei (2 ore) cum arată maseuza măcar o descriere dacă nu se poate o poză mi-a dat block , sunt curios dacă a fost cineva la masaj tantric! Vă mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Poate la masaj erotic trebuia deschis topicul. Serios vorbesc...😀😀🤗

Link către anunț ? Sau cerem prea mult...😋😋😋

Link spre comentariu
La 25.05.2023 la 18:34, Mirel778 a spus:

Vă salut băieți ! A fost cineva aici ? Am vorbit pe WhatsApp mi-a trimis o listă cu masajele și prețurile , dar când am întrebat cum este masajul tantric care era 400 lei (2 ore) cum arată maseuza măcar o descriere dacă nu se poate o poză mi-a dat block , sunt curios dacă a fost cineva la masaj tantric! Vă mulțumesc.

Daca te-a blocat pentru niste intrebari e clar ce tip de comunicare exista intre ea si clienti. Probabil si serviciile sunt la fel

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

https://m.olx.ro/d/oferta/masaj-terapie-prin-atingere-IDh1zwP.html

Am întins mai bine antenutele și iată ce am găsit.

Impresionant anunț...dar nu scrie nimic de tantra...Hmmm😋😊

Am și eu o remarcă. Daca erau așa buni , aveau cerc de clienți stabil, au totuși 10 ani de masaj.

Plus că oferă masaje de care nu am auzit...🤗😉

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Încă ceva esențial după părerea mea. Un masaj bun ar trebui sa dureze cam 80-90 minute, pe toate zonele, cu accent pe zonele cu probleme. Adică maseuza simte unde sunt probleme și de care, lucrează mai mult pe zona respectiva. Nu trebuie sa ii spun eu ce și cum. 😊😀

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 27.05.2023 la 13:01, gabriel2110 a spus:

Acolo vad ca e la 50 de minute, mie mi a spus 130 ora și după ce ne am dat la vb mi a spus de cel tantric

Din ce mi a spus ea s au mutat în București de puțin timp

Prețurile variază în funcție de tipul de masaj.

Se pot combina...așa mi-a scris.

Sigur este că la nici un masaj nu lucrează zona intima.

Iar în ceea ce privește masajul tantric, nu am primit detalii. 

Este simpatica și pare pozitivă. 

Asta ar rezulta din poza....

Nu am fost încă, este foarte departe...

☺️😋🤗

Link spre comentariu

Este un pic cam ciudatica ori Doamna ori tipul fără dinți , mi-a dat o listă in care era cuprins și masaj tantric 2 ore 400 (acum am înțeles că la masaj tantric cere 500) și când i-am cerut câteva detalii despre masajul tantric dacă îl face nud , și doar ea că doar n-o asista și dințișori lipsă , mi-a dat block , ar fi interesant dacă merge cineva .

Link spre comentariu
Acum 5 ore, gabriel2110 a spus:

Am fost eu, masajul sa zic ca e cât de cât ok dar nu e ce trebuie și ea nu arata deloc bine, cred ca a fost foarte grasa și a slăbit. Eu nu recomand

Mulțumesc pentru recenzie, dar detaliază și tu puțin te rog , voiam să merg , dar dacă spui că nu merită , masajul tantric cum a fost din ce spune ea îl face pe masă ceea ce este un pic aiurea , a stat nud ? Ai ejaculat? Că ea spunea că în mod normal nu ai voie , dar probabil că dacă vrei poți și ejacula. Mai dane și nouă câteva detalii la 500 lei chiar și 2 ore mi se pare cam mult .

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 36 minute, Mirel778 a spus:

Mulțumesc pentru recenzie, dar detaliază și tu puțin te rog , voiam să merg , dar dacă spui că nu merită , masajul tantric cum a fost din ce spune ea îl face pe masă ceea ce este un pic aiurea , a stat nud ? Ai ejaculat? Că ea spunea că în mod normal nu ai voie , dar probabil că dacă vrei poți și ejacula. Mai dane și nouă câteva detalii la 500 lei chiar și 2 ore mi se pare cam mult .

Sta nud dar nu ai ce sa vezi, e naspa și practic se vreaca pur și simplu de tine. Poți ejacula, ea recomanda sa nu ejaculezi dar nu zice nu dacă vrei. Eu nu as mai merge

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 6 ore, gabriel2110 a spus:

Sta nud dar nu ai ce sa vezi, e naspa și practic se vreaca pur și simplu de tine. Poți ejacula, ea recomanda sa nu ejaculezi dar nu zice nu dacă vrei. Eu nu as mai merge

Mulțumesc frumos .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...