Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Mai 28, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 28, 2023 Salutare colegi din frumosul Arad. MArti am o deplasare pana in Arad si vroiam sa vizitez"frumusetile locale". Poate cineva sa-mi faca niste recomandari de fete mai consacrate la voi in oras? Multumesc frumos.
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 Acum 7 ore, Giorgio1975 a spus: Salutare colegi din frumosul Arad. MArti am o deplasare pana in Arad si vroiam sa vizitez"frumusetile locale". Poate cineva sa-mi faca niste recomandari de fete mai consacrate la voi in oras? Multumesc frumos. @xbiiaxb e cea mai frumoasa fata locala. TOP Blonda Micalaca e titlul topicului ei.
zoro905 Reputație: 832 Postat Mai 29, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 29, 2023 19 hours ago, Giorgio1975 said: Salutare colegi din frumosul Arad. MArti am o deplasare pana in Arad si vroiam sa vizitez"frumusetile locale". Poate cineva sa-mi faca niste recomandari de fete mai consacrate la voi in oras? Multumesc frumos. Du-te la Natty/Betty si sigur vei pleca multumit, de reusita filmului/pozelor care-ti vor fii facute .🤣 1
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Mai 29, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Mai 29, 2023 Nu multumesc. Pe aia fute-o tu. 1
naty22 Reputație: 1836 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 Acum 3 ore, zoro905 a spus: Du-te la Natty/Betty si sigur vei pleca multumit, de reusita filmului/pozelor care-ti vor fii facute .🤣 Câteodată ma gândesc și vad ca este adevărat acel proverb :"Nu te pune cu mintea prostului, căci prostul are mintea odihnita". Om inteligent cine a spus acest proverb!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum