Sari la conținut

Recomandare

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Salutare colegi din frumosul Arad. MArti am o deplasare pana in Arad si vroiam sa vizitez"frumusetile locale". Poate cineva sa-mi faca niste recomandari de fete mai consacrate la voi in oras?

Multumesc frumos.

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 7 ore, Giorgio1975 a spus:

Salutare colegi din frumosul Arad. MArti am o deplasare pana in Arad si vroiam sa vizitez"frumusetile locale". Poate cineva sa-mi faca niste recomandari de fete mai consacrate la voi in oras?

Multumesc frumos.

@xbiiaxb e cea mai frumoasa fata locala. TOP Blonda Micalaca e titlul topicului ei.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
19 hours ago, Giorgio1975 said:

Multumesc frumos.

Du-te la Natty/Betty si sigur vei pleca multumit, de reusita filmului/pozelor care-ti vor fii facute .🤣

• Minus 1

Reputație: 1836
Postat
Acum 3 ore, zoro905 a spus:

Du-te la Natty/Betty si sigur vei pleca multumit, de reusita filmului/pozelor care-ti vor fii facute .🤣

Câteodată ma gândesc și vad ca este adevărat acel proverb :"Nu te pune cu mintea prostului, căci prostul are mintea odihnita". Om inteligent cine a spus acest proverb! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...