Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Acum 4 minute, MisterX a spus: Nu stiu ce sa iti raspund 🤔. Mai bine tac Spune ce gandesti si ce simti, fara rusine ca nu ai de ce. Fii sincer! Fii tu insuti! Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2023 Acum 23 minute, Albdom82 a spus: Spune ce gandesti si ce simti, fara rusine ca nu ai de ce. Fii sincer! Fii tu insuti! Ma gandesc la un filmulet pe care la postat Claudia si simt o usoara erectie... Am fost sincer! Am fost eu insumi! 😊 2 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Partajează Postat Iunie 8, 2023 Chiar acum, MisterX a spus: Ma gandesc la un filmulet pe care la postat Claudia si simt o usoara erectie... Am fost sincer! Am fost eu insumi! 😊 Daca-i doar usoara, exista pastile 🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 8, 2023 Acum 1 minut, Albdom82 a spus: Daca-i doar usoara, exista pastile 🤣🤣 Imi trebuie un pupic nu pastile 😉 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Paianjen Reputație: -5 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Sighisoara Oras:Sighisoara Partajează Postat Iunie 8, 2023 La 06.06.2023 la 10:59, cllevio a spus: O sa incerc , dar imi e rusine … n-am mai activat in domeniu de cel putin 5 luni.. si acum parca am asa o retinere in a pronunta / scrie cuvantul … Penis ? :)) dar unul dotat ? :)) ?🤭 😂😂😂 fix din acelasi motiv ma reapuc si eu din cand in cand de activitate hahahahha . Cunosc sentimentul. Aroganță la postarea mea și plagiat la a doua . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum