Sari la conținut

Karina 0743950312 / 0748469320

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Reala% recomand cu mare încredere!! Servici de top, fără grabă,  amabila și drăguță!!

• Minus 3
  • Proffmod a schimbat titlul în Karina 0743950312 / 0748469320
  • Oras:Shambala
  • Oras:Shambala
Postat

😂😂😂 ți-ai făcut cont acum câteva ore ca să lauzi diformitatea aia?

• Like 1
  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu
Postat
14 minutes ago, giucanu said:

😂😂😂 ți-ai făcut cont acum câteva ore ca să lauzi diformitatea aia?

Eu cred că e chiar ea și se lauda pe sine 🤣

Postat
Acum 3 ore, sunrisemd a spus:

Eu cred că e chiar ea și se lauda pe sine 🤣

Gusturile nu se discuta!! Nu ești obligat sa mergi la ea. Eu sunt mulțumit și asta e tot ce contează.  Tu ești liber sa vb ea își  face bani 😉

• Minus 3
  • Oras:PrinRO
Postat

Atunci scrie si tu ceva mai detaliat dupa modelul ala. Sa nu murim curiosi.

Postat

Mă eu am fost tot timpul primit cu bratele deschise. Ce-am vb la telefon aia am și primit. Ora la ea e oră,,,,,..  

• Minus 3
  • Oras:Compton,California
  • Oras:Compton,California
Postat

I smell some pimpin' around this mothafucka'...and self promotion...

Postat

Dupa ce am vazut topicul asta am zis sa fac si eu o incercare la fata asta fiind putin curios de ceva nou. Am sunat-o intr-o seara pe la ora 18.00 si am stabilit sa ne vedem la 18.30. Mi-a dat adresa, blocu turn de pe milea si am plecat spre ea. Pozele pot sa va zic ca is reale, dar e machiata in ele, desi a fost si cand am mers eu la ea, chiar a deschis usa si era in lenjerie spre surprinderea mea. La locatie era o garsoniera mica, baia curata, avea prosop curat (desi erau doar 2 in total) , gel de dus, apa de gura.

Ea a fost curata, nu mirosea sau sa aiba scurgeri. Am inceput cu un oral care a durat vreo 2-3 minute cand i-am zis sa facem si normal. A avut ceva tentative de deep, fara atentie la zone adiacente, s-a udat natural fata. La normal am schimbat 2 pozitii, lady on top si doggy, finalizare in balon. Se misca bine, mai ales la doggy a dat si ea contre. Toata treaba a durat cam 15 minute. Ce mi-a placut a fost ca chiar daca am platit 150 (30 min) a zis ca daca vreau mai putem icnerca ca mai e timp, insa eram pe graba.

Ca note, subiectiv fiind as zice:

ON 7

NP 8

GFE 8.5

Locatie 7

Am platit 150, pt ora nu mai stiu cat e. Eu o sa incerc sa mai revin odata cand am mai mult timp sa vad ce si cum. 

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 1 oră, GTLC_ a spus:

Vai de mine!!! Ești sigur? 

Postat
47 minutes ago, Japo1 said:

Vai de mine!!! Ești sigur? 

Poate nu e pe gustul tau, dar pozele sunt reale si ca servicii e ok, sau cel putin asa a fost cand am vizitat-o in trecut, ramane de vazut daca mai e asa

Postat
La 10.11.2025 la 23:06, GTLC_ a spus:

Poate nu e pe gustul tau, dar pozele sunt reale si ca servicii e ok, sau cel putin asa a fost cand am vizitat-o in trecut, ramane de vazut daca mai e asa

Ai mai fost pana la urma?

Postat
54 minutes ago, MAndrei1589 said:

Ai mai fost pana la urma?

Da, pot sa zic ca pozele sunt reale, daca cauti ceva slim nu are rost, este cum se vede in poze. Locatia e curata si am avut tot ce trebe la baie, ea la fel este curata si chiar se implica, nu are reprosuri la pozitii sau ceva genul, chiar isi da interesul sa te simti bine, nu face anal in schimb.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.