Marcu333 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2023 Functia de ignorare e foarte utila dar ii lipseste un modul. Userii ignorati inca apar in lista de reactii de la postari (de altfel nici nu exista optiunea de a le ignora si reactiile). Adica nu apar gri sters ca la postari, ci colorati bine. Ideea e ca daca vrei sa nu-i mai vezi userul vreunui specimen, tot iti sare in ochi.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Iunie 6, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Iunie 6, 2023 On 6/5/2023 at 4:18 AM, Marcu333 said: Ideea e ca daca vrei sa nu-i mai vezi userul vreunui specimen, tot iti sare in ochi. Inchide-ti ochii atunci.🙈 3 1
Marcu333 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 8, 2023 De asemenea se vad bine-mersi pe varianta desktop la sectiunea "postari populare" si daca e, la "top posters". On 6/6/2023 at 12:00 PM, MacArthur said: Inchide-ti ochii atunci.🙈 Il stiu pe unul in real (omul cu "tupeu"), a chinuit un animal nevinovat, de asta il am la ignorati. El ar trebui sa inchida ochii, dar mai intai sa-si stearga contul, sa nu-si mai aminteasca nimeni de el.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum