Sari la conținut

Frumusica 0746467331

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Esti B O M B A!! :*

asta știu , altceva nou 🤣
  • Like 5
  • Oras:Craiova
Postat

Nu pot să aștept să vină !!! 💦💦💦💦💦💦💦

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Wtf Lili posteaza poze noi. Felicitari :*

era cazul 🤣🤣🤣, mulțumim
  • Like 7
Postat

Wtf Lili posteaza poze noi. Felicitari :*

Paradoxal sau nu, Lilica e mult mai buna in realitate decat in poze spre deosebire de alte tepe pe care mi le-am luat :D. Felicitari Lilico pentru curaj!!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Mno...Lili cea fara cusur

Asa cum relatam in recenzia anterioara, blondina asta mica face treaba foarte buna. In recenzia anterioara spuneam: "sper ca data viitoare o sa fie mai bine"...ei bine asa a si fost. Si nu neaparat ca si prestatie cat ca atitudine si atmosfera. Ca si prestatie, daca o lasi pe Lilica de capul ei, sa te futa ea, pai s-ar putea sa te cam termine instant si sa nu apuci sa te bucuri prea mult de corpul ei. Pai cand se pune LOT sau Reverse si da din curul ala gen "brazilianca", cum dau alea in videoclipurile cu "booty dance", te cam ia cu calduri. De sani ce sa mai zic, le-ati vazut si voi in poze, trebuie doar sa gasesti frecventa potrivita in timp ce te plimbi cu limba in jurul sfarcurilor alea extrem de erectile. Chiar daca nu debordeaza ea de initiativa si te lasa pe tine sa faci ce vrei tu cu corpul ei, face treaba buna. Ca si daca initiativa e un soi de "hai sa schimbam ca ma doare", "hai sa punem prezervativul sa trecem la normal", "dar hai nu te mai termini ca mai ai 2 minute, desi au trecut doar 7", mai bine fara initiativa, din punctul meu de vedere.

De notat nu mai am ce sa notez, ati cam vazut in poze cum arata, iar din punct de vedere al prestatiei treaba este intotdeauna subiectiva. Locatia o stiti cu totii. O sa mai precizez un singur aspect si anume, igiena absolut impecabila!! La cat de dulce e pasarica aia, sper sa nu se gaseasca pe aici vreun canibal care sa i-o manance, caci altfel n-o sa mai avem ce sa futem.

Acestea fiind spuse, va urez spor la futut fete bune si frumoase!!

P.S. Te pup blondino!! :*

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Cine nu scrie corect? Si pt ce răspunzi tu?

Cum ma cine nu scrie corect? TU! :D

Nu te-ai prins, nu? :D

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...