Sari la conținut

Deea...poze reale-0763184810

Postări Recomandate

Vizitator deea deea
Reputație: 0

Buna,draga domnita. Poti sa imi spui ce ar trebui sa fac sa pot lua legatura cu tine pt o intalnire? Am incercat in zile diferite, ore diferite, cu mesaj inainte, fara mesaj inainte...

Buna dimineața,mai poti insista daca doresti :)
Link spre comentariu

• Oras:Galati
  • Oras:Galati

In ultimele 3 saptamani am fost in vizita la Deea de 2 ori si prin urmare consider ca ar trebui sa impartasesccu voi experienta aceasta. Trebuie sa recunosc ca reintalnirea cu Deea (pentru ca mai fusesem de vreo trei ori acum cativa ani, cand domnisoara era la inceput de activitate pe meleaguri galatene) a fost destul de greoaie, multe telefoane fara raspuns, cand raspundea avea programare, incercari de programare pe forum... Am regasit o domnisoara dezinvolta, inalta, bruneta, cu sanii nici mari dar deloc mici (exact cum imi plac mie) si poate cu cateva kg in plus dar nimic deranjant. Am avut parte de acelasi oral pe care il executa si acum ceva timp, nota 8, cu atentie pe alocuri si de un normal cu implicare, geme discret dar foarte excitant, nota 8,5. Cu toate acestea ceea ce m-a facut sa vibrez cu adevarat este piersicuta domnitei,curata fara nici un miros, epilata, numai buna de https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/icecream.gif. Cea de a doua intalnire a decurs si mai bine decat prima, mai multa comunicare in pauza, mai multa impicare pe parcursul vizitei, normalul de departe mai bun - nota 9.5. Singurul aspect asupra caruia as dori sa atrag atentia in mod negativ este locatia care de la mine primeste nota 6,5 (micuta, calduroasa dar afara e vara si sunt 35 grade https://www.**spam editat**/public/style_emoticons/default/bigwink.gif , baie desi te descurci pt o igienizare corespunzatoare... nu intru in amanunte). Consider ca este in directa opozitie cu nivelul prestatiei si a standardelor Deei. Cu toate acestea Deea este persoana care te poate face sa treci cu vederea acest aspect, in concluzie recomand fara doar si poate macar o vizita. Spor...

• Like 8
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...