Sari la conținut

indisponibilă

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
Postat

Salutare! 

Pot sa va lamuresc eu un pic in legatura cu Nikol pentru ca am mai multe vizite la ea cand a ajuns prin Buzau. 

Intr-adevar nu lucreaza pe baza de programari, dar eu nu am avut probleme cu stabilirea intalnirilor, nu e genul sa dea tepe, sau sa te puna sa astepti prin fata blocului. Eu o contactam telefonic sau pe wapp cu vreo 20-30 min inainte si-mi spunea daca e disponibila si cand stabileam ceva asa ramanea, nu baga pe altcineva in fata, e fata serioasa. O singura data am facut programare cu mai multe ore inainte, dar a respectat-o si atunci. 

Ca si aspect arata la fel ca in poze, iar mie imi place si la chip. Ca atitudine e pro client, dezinvolta, poate fi si serioasa si nebunatica, are simtul umorului. 

Va las topicul de pe Buzau pentru mai multe informatii, are cateva recenzii acolo:

Bafta la cat mai multe intalniri reusite! 

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 19.06.2023 la 14:12, Marky_ a spus:

Buna pana la ce ora ești azi la birou?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

În sfârșit s-au aliniat planetele încercând sa dau de ea de vreo 2 zile am ajuns într-un final sa o cunosc si eu pe Nikol.

Fata este exact ca în poze, (de fapt sunt ale ei pozele 😀), slim, înălțime medie, cam pe la 1,55 cred, m-a întâmpinat pe tocuri, frumoasă, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze, buze tare faine, numa bune de pupat, foarte amabilă, primitoare cu o maximă înclinație spre client. 

Locația de 10 ( zona Palas )curată și cu toate cele pentru acest scop (baie cu de toate, dormitor ok).Fata este foarte sociabilă, poți discuta orice, de fapt partea de socializare a fost mai mult de jumătate din timp,( ai avut cu cine).

La oral este foarte ok, te întreabă cum îl vrei, eu am lăsat la cum vrea ea, și a vrut tare fain, soft, dep, chiar și când a pus mâna a știut foarte bine ce face, pentru mine, părere personală, a fost de 10, chiar a durat destul de mult .

La normal am schimbat doua trei poziții cum vrei, fata este slim, poziții de care n-am prea abuzat deoarece oralul a fost prea fain și mult iar fata se implică foarte bine .Nu dau note, ar fi subiective dar pentru mine a fost super fain, de revizitat. Am petrecut timp de calitate în compania fetei pentru care îi mulțumesc mult și de câte ori vine la noi, o voi revizita cu drag. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
La 20.06.2023 la 14:24, Marky_ a spus:

În sfârșit s-au aliniat planetele încercând sa dau de ea de vreo 2 zile am ajuns într-un final sa o cunosc si eu pe Nikol.

Fata este exact ca în poze, (de fapt sunt ale ei pozele 😀), slim, înălțime medie, cam pe la 1,55 cred, m-a întâmpinat pe tocuri, frumoasă, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze, buze tare faine, numa bune de pupat, foarte amabilă, primitoare cu o maximă înclinație spre client. 

Locația de 10 ( zona Palas )curată și cu toate cele pentru acest scop (baie cu de toate, dormitor ok).Fata este foarte sociabilă, poți discuta orice, de fapt partea de socializare a fost mai mult de jumătate din timp,( ai avut cu cine).

La oral este foarte ok, te întreabă cum îl vrei, eu am lăsat la cum vrea ea, și a vrut tare fain, soft, dep, chiar și când a pus mâna a știut foarte bine ce face, pentru mine, părere personală, a fost de 10, chiar a durat destul de mult .

La normal am schimbat doua trei poziții cum vrei, fata este slim, poziții de care n-am prea abuzat deoarece oralul a fost prea fain și mult iar fata se implică foarte bine .Nu dau note, ar fi subiective dar pentru mine a fost super fain, de revizitat. Am petrecut timp de calitate în compania fetei pentru care îi mulțumesc mult și de câte ori vine la noi, o voi revizita cu 

• Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat

Las si eu recenzia asta pt Niko, o fata ok , arata bine cu toate ca imi plac fetele mai plinute, m-a facut sa ma simt bine in compania ei, servicii bune, aspect placut, locatie curata cu tot ce trebuie! De vizitat

Vizitator
Postat
La 20.06.2023 la 17:58, Man.hot a spus:

Las si eu recenzia asta pt Niko, o fata ok , arata bine cu toate ca imi plac fetele mai plinute, m-a facut sa ma simt bine in compania ei, servicii bune, aspect placut, locatie curata cu tot ce trebuie! De vizitat

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat
La 14.06.2023 la 15:12, Nikol-Nik a spus:

Am ajuns

🏠Zona Palace strada Zimbrului 17 A

https://onlyfans.com/nikol.niko

💜O finalizare in 30 min 150 lei 
💜1/2 finalizari intr-o ora 300 lei 

După ora 22:00 modific puțin prețurile ❤️

💜o finalizare in 30 min 200 lei 

💜1/2 finalizări intr-o ora 400 lei 

💙Normal doar protejat 
💙Oral protejat️neprotejat in funcție de igiena 
💙Diferite poziții️pozitia 69 
💙Sarutari corporale 
💙Finalizare corporală 

❤️‍🔥Finalizare orala️faciala 50 lei extra 
❤️‍🔥Fk 50 de lei extra 
❤️‍🔥masaj 50 de lei extra 

️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm)

️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor ...

️cu bile,canamicina sau alte substanțe injectate 

🌹Cadoul a-și dori sa fie lăsat discret la începutul întâlniri ❤️💜

💙🤍 https://onlyfans.com/nikol.niko 💙🤍

2AA26DA4-0AD7-4F26-837C-209298507F69.jpeg

26B11772-B9F2-4007-8349-93F78B92C617.jpeg

Ce frumusete de fata

Vizitator
Postat
La 21.07.2023 la 21:20, mihai1996 a spus:

Ce frumusete de fata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...