Membru Premium Timidu89 Reputație: 5339 Postat Iunie 17, 2023 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Iunie 17, 2023 Salutare! Pot sa va lamuresc eu un pic in legatura cu Nikol pentru ca am mai multe vizite la ea cand a ajuns prin Buzau. Intr-adevar nu lucreaza pe baza de programari, dar eu nu am avut probleme cu stabilirea intalnirilor, nu e genul sa dea tepe, sau sa te puna sa astepti prin fata blocului. Eu o contactam telefonic sau pe wapp cu vreo 20-30 min inainte si-mi spunea daca e disponibila si cand stabileam ceva asa ramanea, nu baga pe altcineva in fata, e fata serioasa. O singura data am facut programare cu mai multe ore inainte, dar a respectat-o si atunci. Ca si aspect arata la fel ca in poze, iar mie imi place si la chip. Ca atitudine e pro client, dezinvolta, poate fi si serioasa si nebunatica, are simtul umorului. Va las topicul de pe Buzau pentru mai multe informatii, are cateva recenzii acolo: Bafta la cat mai multe intalniri reusite! 4
Marky_ Reputație: 5 Postat Iunie 19, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 19, 2023 Buna pana la ce ora ești azi la birou?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Postat Iunie 19, 2023 La 19.06.2023 la 14:12, Marky_ a spus: Buna pana la ce ora ești azi la birou?
Marky_ Reputație: 5 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 20, 2023 În sfârșit s-au aliniat planetele încercând sa dau de ea de vreo 2 zile am ajuns într-un final sa o cunosc si eu pe Nikol. Fata este exact ca în poze, (de fapt sunt ale ei pozele 😀), slim, înălțime medie, cam pe la 1,55 cred, m-a întâmpinat pe tocuri, frumoasă, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze, buze tare faine, numa bune de pupat, foarte amabilă, primitoare cu o maximă înclinație spre client. Locația de 10 ( zona Palas )curată și cu toate cele pentru acest scop (baie cu de toate, dormitor ok).Fata este foarte sociabilă, poți discuta orice, de fapt partea de socializare a fost mai mult de jumătate din timp,( ai avut cu cine). La oral este foarte ok, te întreabă cum îl vrei, eu am lăsat la cum vrea ea, și a vrut tare fain, soft, dep, chiar și când a pus mâna a știut foarte bine ce face, pentru mine, părere personală, a fost de 10, chiar a durat destul de mult . La normal am schimbat doua trei poziții cum vrei, fata este slim, poziții de care n-am prea abuzat deoarece oralul a fost prea fain și mult iar fata se implică foarte bine .Nu dau note, ar fi subiective dar pentru mine a fost super fain, de revizitat. Am petrecut timp de calitate în compania fetei pentru care îi mulțumesc mult și de câte ori vine la noi, o voi revizita cu drag. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Postat Iunie 20, 2023 La 20.06.2023 la 14:24, Marky_ a spus: În sfârșit s-au aliniat planetele încercând sa dau de ea de vreo 2 zile am ajuns într-un final sa o cunosc si eu pe Nikol. Fata este exact ca în poze, (de fapt sunt ale ei pozele 😀), slim, înălțime medie, cam pe la 1,55 cred, m-a întâmpinat pe tocuri, frumoasă, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze, buze tare faine, numa bune de pupat, foarte amabilă, primitoare cu o maximă înclinație spre client. Locația de 10 ( zona Palas )curată și cu toate cele pentru acest scop (baie cu de toate, dormitor ok).Fata este foarte sociabilă, poți discuta orice, de fapt partea de socializare a fost mai mult de jumătate din timp,( ai avut cu cine). La oral este foarte ok, te întreabă cum îl vrei, eu am lăsat la cum vrea ea, și a vrut tare fain, soft, dep, chiar și când a pus mâna a știut foarte bine ce face, pentru mine, părere personală, a fost de 10, chiar a durat destul de mult . La normal am schimbat doua trei poziții cum vrei, fata este slim, poziții de care n-am prea abuzat deoarece oralul a fost prea fain și mult iar fata se implică foarte bine .Nu dau note, ar fi subiective dar pentru mine a fost super fain, de revizitat. Am petrecut timp de calitate în compania fetei pentru care îi mulțumesc mult și de câte ori vine la noi, o voi revizita cu
Man.hot Reputație: 2 Postat Iunie 20, 2023 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Iunie 20, 2023 Las si eu recenzia asta pt Niko, o fata ok , arata bine cu toate ca imi plac fetele mai plinute, m-a facut sa ma simt bine in compania ei, servicii bune, aspect placut, locatie curata cu tot ce trebuie! De vizitat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2023 Postat Iunie 20, 2023 La 20.06.2023 la 17:58, Man.hot a spus: Las si eu recenzia asta pt Niko, o fata ok , arata bine cu toate ca imi plac fetele mai plinute, m-a facut sa ma simt bine in compania ei, servicii bune, aspect placut, locatie curata cu tot ce trebuie! De vizitat
mihai1996 Reputație: 68 Postat Iulie 21, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 21, 2023 La 14.06.2023 la 15:12, Nikol-Nik a spus: Am ajuns 🏠Zona Palace strada Zimbrului 17 A https://onlyfans.com/nikol.niko 💜O finalizare in 30 min 150 lei 💜1/2 finalizari intr-o ora 300 lei După ora 22:00 modific puțin prețurile ❤️ 💜o finalizare in 30 min 200 lei 💜1/2 finalizări intr-o ora 400 lei 💙Normal doar protejat 💙Oral protejat⚡️neprotejat in funcție de igiena 💙Diferite poziții⚡️pozitia 69 💙Sarutari corporale 💙Finalizare corporală ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ ❤️🔥Finalizare orala⚡️faciala 50 lei extra ❤️🔥Fk 50 de lei extra ❤️🔥masaj 50 de lei extra ❌️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm)❌ ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor ...❌ ❌️cu bile,canamicina sau alte substanțe injectate ❌ 🌹Cadoul a-și dori sa fie lăsat discret la începutul întâlniri ❤️💜 💙🤍 https://onlyfans.com/nikol.niko 💙🤍 Ce frumusete de fata
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2023 Postat Iulie 21, 2023 La 21.07.2023 la 21:20, mihai1996 a spus: Ce frumusete de fata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum