Mihaiblue Reputație: 13 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 13, 2023 După mai multe încercări de a ajunge la Nikol în sfârșit sau aliniat stelele și pentru mine... După ce am contactat-o telefonic m-am pus drum.. Ajuns la locație m-ia indicat unde sa urc.. La ușa ma întâmpinat o micuța ființă pe tocuri într-o ținută sexy. După ce am discutat ce doresc am ales sa rămân o finalizare. După ce am înmânat cadoul am fost invitat la baie, apoi am ajuns în dormitor... ON oralul a fost ok, lent nu pe repede înainte. Nota9 NP am inceput cu ea deasupra, se înfigea bine, am trecut la misionar unde dădea contre, am scos prezervativul și am finalizat CIM.Nota9 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2023 Postat Decembrie 14, 2023 La 13.12.2023 la 13:55, Mihaiblue a spus: După mai multe încercări de a ajunge la Nikol în sfârșit sau aliniat stelele și pentru mine... După ce am contactat-o telefonic m-am pus drum.. Ajuns la locație m-ia indicat unde sa urc.. La ușa ma întâmpinat o micuța ființă pe tocuri într-o ținută sexy. După ce am discutat ce doresc am ales sa rămân o finalizare. După ce am înmânat cadoul am fost invitat la baie, apoi am ajuns în dormitor... ON oralul a fost ok, lent nu pe repede înainte. Nota9 NP am inceput cu ea deasupra, se înfigea bine, am trecut la misionar unde dădea contre, am scos prezervativul și am finalizat CIM.Nota9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum