Vortex007 Reputație: 5 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 13, 2023 Salut grup . Știți vre-un club /party de swinger prin Iași ? Eu și prietena mea am vrea sa încercam dar nu găsim nimic . Spor la ciocane .
AIlInRaisse Reputație: 7 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 oră, Vortex007 a spus: Salut grup . Știți vre-un club /party de swinger prin Iași ? Eu și prietena mea am vrea sa încercam dar nu găsim nimic . Spor la ciocane . Cum spunea unul de aici (nu am chef sa citez) aici nu se găsesc nici măcar 2 fete pentru un threesome și nici masaj erotic. Concluzia o tragi singur.
curtici Reputație: 87 Postat Iunie 13, 2023 Telefon: codri2013@yahoo.com Oras:iasi Telefon: codri2013@yahoo.com Oras:iasi Postat Iunie 13, 2023 Vezi ca era ceva pe publi 24 despre o întâlnire swing
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Petreceri sunt, dar pe circuit închis. Se intră destul de greu într-un astfel grup, de obicei cu recomandare, inclusiv fetele solo, iar bărbații single foarte greu. Sunt câteva de genul celor de pe Public24, dar foarte rare și nu se compară cu cele "adevărate" în ceea ce privește calitatea participanților cât și a costurilor. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
night_dreams Reputație: 133 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 13, 2023 Sweetperv/Elena 0759173408. Vorbește cu Elena. O găsești pe forum 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat Iunie 13, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 12 minute, night_dreams a spus: Sweetperv/Elena 0759173408. Vorbește cu Elena. O găsești pe forum Ai perfectă dreptate. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum