Sari la conținut

Milf 0769308578

Postări Recomandate

• Oras:Deplasări
Postat

Bună seara colegi! As dori sa știu dacă cineva dintre voi deține vreo cunoștință de o doamna care practica anumite fantezii, era mai demult o doamna care deținea acest număr de telefon +40 761 488 024 dar se pare ca nu mai este disponibil! Multumesc

• Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat

Este și acum.doar ca a schimbat nr (asta dacă discutam de aceeași persoana)

Postat
Acum 23 minute, Alinalx a spus:

Spui de doamna care avea anunț pe public ca răspunde doar pe wapp?

Postat
1 oră în urmă, Alinalx a spus:

Da, și ai cumva și noul număr? 

Postat

Mai e tipa aia care activează pe la gara,una mica de înălțime și mai plinuța,are undeva pe la 40 și ceva de ani are circuit închis și ea și fisa (tot una mica de înălțime și la fel plinuța)

Am fost cu fisa anul trecut face treaba buna nu se grăbea și era 150 numărul,dar o băgai în toate găurile cum doreai plus finalizare orală,dar nu am mai văzut-o, doar pe masa, 

Am înțeles ca făceau și amundoua în grup,dar nu mai știu nimic de ea și numărul nu mai e valabil 

• Oras:Romania
Postat
La 13.06.2023 la 22:50, nebunaticu2 a spus:

Da, și ai cumva și noul număr? 

Are anunț pe Publi. O poza cu un bust cu un sutien negru. La descriere are ceva de genul... Gura profunda, toate fanteziile .... nu ai cum bună găsești anunțul. Doar ca e greu sa te găsești cu ea. Eu nu reușesc nici cum. 

Postat
Acum 1 minut, raideru a spus:

Are anunț pe Publi. O poza cu un bust cu un sutien negru. La descriere are ceva de genul... Gura profunda, toate fanteziile .... nu ai cum bună găsești anunțul. Doar ca e greu sa te găsești cu ea. Eu nu reușesc nici cum. 

Da aprob,eu am încercat timp de 3 luni sa stabilesc o data sa ne vedem fiindcă nu ne potriveam la program

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
Acum 4 ore, raideru a spus:

Nici eu nu am reușit să mă găsesc cu ea și parcă, daca nu mă înșel, nici anunțul nu l-am mai văzut de o buna perioada

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
4
  •  
  •  

Servicii totale de vis xxx!!!

Buzau, Buzau

Valabil din 14.06.2023 19:04:23
Descriere

Noutate absoluta!!!! Pentru prima dată în Buzău! Servicii totale și orice altceva îți dorești,la mine îți vei îndeplini orice vis absolut orice. Fara graba,fițe,timpul va fi exact cat tu sa fi mulțumit! Sunt o blonda sexy, voluptatea, frumoasă, eleganta,rafinată curata și discreta!!! Locație discreta,curata ! Masaj body to body,erotic ,dus împreună și tot ce îți dorești!!!! Sunt o mare pupăcioasă!!! Sărutări dulci iubire!!!! Publi24_168675953

• Oras:buzau
Postat
Acum 59 minute, pulossu a spus:
4
  •  
  •  

Buzau, Buzau

Descriere

Noutate absoluta!!!! Pentru prima dată în Buzău! Servicii totale și orice altceva îți dorești,la mine îți vei îndeplini orice vis absolut orice. Fara graba,fițe,timpul va fi exact cat tu sa fi mulțumit! Sunt o blonda sexy, voluptatea, frumoasă, eleganta,rafinată curata și discreta!!! Locație discreta,curata ! Masaj body to body,erotic ,dus împreună și tot ce îți dorești!!!! Sunt o mare pupăcioasă!!! Sărutări dulci iubire!!!! Publi24_168675953

Un link ar fi util, mulțumesc!

Postat
Acum 18 ore, pulossu a spus:
4
  •  
  •  

Buzau, Buzau

Descriere

Nu este asta anuntul. Am vazut ca nu il mai are activ

Postat
Acum 6 ore, raideru a spus:

Nu este asta anuntul. Am vazut ca nu il mai are activ

Păcat... Cu siguranță ar fi mai mulți doritori interesați de astfel de profiluri, dar se pare că oferta este extrem de slabă...

Postat
Acum 1 minut, love27 a spus:

Păcat... Cu siguranță ar fi mai mulți doritori interesați de astfel de profiluri, dar se pare că oferta este extrem de slabă...

Dacă totuși apar informații noi, ar fi plăcut să le împărtășim cu toții aici.

Postat

0769308578 

Salutare colegi,am cautat prin vecini😅 și am regăsit numărul doamnei 

Acum dacă mai are cineva alte doamne mai mature de împărtășit cu noi ar fii minunat 

• Like 1
Postat
La 21.06.2023 la 19:49, lovepussy1 a spus:

+40 769 308 578 

Acum dacă mai are cineva alte doamne mai mature de împărtășit cu noi ar fii minunat 

Am încercat un mesaj pe whatsapp, dar nu răspunde....!

Postat
La 21.06.2023 la 19:49, lovepussy1 a spus:

+40 769 308 578 

Ceva detalii despre întâlnire, servicii, prețuri, ne poți da?

Postat
Acum 4 ore, love27 a spus:

Ceva detalii despre întâlnire, servicii, prețuri, ne poți da?

Ca și întâlniri se fac ori pe la hoteluri mașina sai chiar și domiciliul tău,acum depinde cât de ok vb cu ea și cât are încredere sa vina. 

Servicii sunt destul de bune face ori ce doamna,și ca preturi eu spun ca sunt chiar bune,futi oral normal anal fantezi ce vrei tu la 250 ora ,dacă nu ma înșel mie asa mia cerut pe o ora

Postat
Acum 23 ore, lovepussy1 a spus:

Ca și întâlniri se fac ori pe la hoteluri mașina sai chiar și domiciliul tău,acum depinde cât de ok vb cu ea și cât are încredere sa vina. 

Servicii sunt destul de bune face ori ce doamna,și ca preturi eu spun ca sunt chiar bune,futi oral normal anal fantezi ce vrei tu la 250 ora ,dacă nu ma înșel mie asa mia cerut pe o ora

Ok, mulțumesc! Acum rămâne să mai și răspundă la mesaje...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...