Sari la conținut

Moment cringe

Postări Recomandate

• Oras:Târgoviște
  • Oras:Târgoviște
Postat

Salut gasca vesele.  Am o curiozitate , ati fost vreodată într o situație rușinoasă din cauza mărimii cocoselului ? 

Eu personal o mai cordeam pe grasa aia de la stadion acum 3 4 ani când stătea ea , acum nu mai e , și mereu aveam problema ca fiind grasa întra doar capul și cap atât,  probabil ea nu simțea nimic , dar măcar se uda ( asta se simțea).

Am fost la București și la Dristor era o blonda , tac pac o iau și cum ma dezbrac îmi zice , aaa în sfârșit un penis mic și tot repeta retardata ...adică plm... mărimea e de 12cm dar na...

Ps: știu ca aici majoritatea aveți 20cm+++ , dar poate găsesc unul ca mine sa îmi spună povestea lui.

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat
Acum 20 ore, Danielboss a spus:

Salut gasca vesele.  Am o curiozitate , ati fost vreodată într o situație rușinoasă din cauza mărimii cocoselului ? 

Eu personal o mai cordeam pe grasa aia de la stadion acum 3 4 ani când stătea ea , acum nu mai e , și mereu aveam problema ca fiind grasa întra doar capul și cap atât,  probabil ea nu simțea nimic , dar măcar se uda ( asta se simțea).

Am fost la București și la Dristor era o blonda , tac pac o iau și cum ma dezbrac îmi zice , aaa în sfârșit un penis mic și tot repeta retardata ...adică plm... mărimea e de 12cm dar na...

Ps: știu ca aici majoritatea aveți 20cm+++ , dar poate găsesc unul ca mine sa îmi spună povestea lui.

Nu exista penisuri mari sau mici, exista femei **spam editat**

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare