Sari la conținut

Laura- minionă brunețică💜 0754690521

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Sin City
  • Oras:Sin City
2 hours ago, _iuda_ said:

Din contra… chiar asta am intenționat: sa ajute pe toată lumea recenzia mea,pe toți “colegii” pe Laura personal și chiar și pe tine ca și tu ești colegul meu.

Sper sa îți faci amintiri frumoase.

Mersi pentru intentiile bune colegu', dar intalnirea mea cu ea nu cred ca se va concretiza.... Dupa o scurta discutie pe whatsapp mi s-a parut ca-i mult prea profesionala si rigida pentru gustul meu :P Pare serioasa si de treaba, dar nu asta-i secretul ;) Plus ca, dupa laudele de aici bineinteles, e mult prea aglomerata si ocupata.... Si mie pe persoanele care sunt foarte ocupate nu-mi place sa le mai deranjez si eu ;)

Ca stiti vorba aia inteleapta: "Poate ai treaba si eu te retin..." :D

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
11 hours ago, lord of dreams said:

Salut, am ajuns si eu ieri la aceasta fata drăguță, am sunat si nu mi a răspuns apoi am lăsat un mesaj pe EA daca as putea face o programare si mi a zis ca pot trece in intervalul , am stabilit ca vin, cand am ajuns in zona hotel Ambasador la un bloc nou a spus sa mai astept un pic si am primit nr de interfon ,ajung la usa unde dupa, o fata micuță de statura drăguță si tânără ma poftește înăuntru , stam putin de vb ,ii dau cadoul 150 lei ,apartamentul este curat in baie ai de toate si am primit si slapi si indicația sa nu fac apa pe jos , nu m a deranjat dar asta tine si de felul omului, daca care grija sau se grăbeste,am trecut in camera unde ma astepta întinsă în pat , am vb cum doresc oralul si am inceput cu un pic de saruturi m, mangaieri apoi ea a inceput un oral axat doar pe el nimic in zonele lapopiate, cu priviri în care se citea plăcerea de a o suge, am trecut la un 69 unde m am bucurat de o micuță si curata nu am simtit vreun disconfort, apoi am pus prez si ea a folosit lubrefiant , am schimbat maia multe pozitii , si am finalizat, nu m am simtit grabit , am mersi din nou la baie îmbrăcat stat de vb un pic si cam asa a decurs intalnirea mea , ce pot spune locație 9.50 usor de gasit si locuri de parcare pt cine vine cu auto , eu folosesc mijloace alternative de deplasare mai rapide in zilele aglomerate Laura este o fata de 24 ani micuța de statura cui ii place genul acesta ii va plăcea(a fost pe gustul meu )SANI micuți, piele bronzata ,curata 9 , oralul neprotejat 8 (nu face fin si nici nu se joacă cu satelitii:) normal protejat se misca o simti bine se implica 9 , eu mai revin daca o sa am ocazia, Specific Recomand duar celor ce isi doresc acest gen de fata , pozele reale Te am pupat Laura 

Mulțumesc pentru vizită și recenzie 🥰

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu la Laurette. E o fata destul de simpatica si e mai mult pentru cei carora le plac fetele skinny si minione (pare putin firava/sensibila, deci daca mai revine, aveti grija cu ea 🙂)

N-am fost in cea mai buna forma, si poate asta din cauza ca eram cam obosit si f.cald afara dar si in apartament. De aceea... nu intru in detalii cu note, dar pot sa zic pe scurt ca e de revenit si ca e destul de ok la lady on top.

P.S.: si ca tot a venit vorba de "revenit", eu am revenit destul de repede la ea, la cateva minute, pentru ca uitasem ceva bani in plus. Mi-a raspuns f.repede si am putut urca sa recuperez.

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
10 hours ago, shady_boy said:

Am fost si eu la Laurette. E o fata destul de simpatica si e mai mult pentru cei carora le plac fetele skinny si minione (pare putin firava/sensibila, deci daca mai revine, aveti grija cu ea 🙂)

N-am fost in cea mai buna forma, si poate asta din cauza ca eram cam obosit si f.cald afara dar si in apartament. De aceea... nu intru in detalii cu note, dar pot sa zic pe scurt ca e de revenit si ca e destul de ok la lady on top.

P.S.: si ca tot a venit vorba de "revenit", eu am revenit destul de repede la ea, la cateva minute, pentru ca uitasem ceva bani in plus. Mi-a raspuns f.repede si am putut urca sa recuperez.

Mulțumesc pentru vizită și recenzie 🥰

Link spre comentariu
Vizitator

Hello dragilor, de mâine ne putem vedea/revedea 🥰

Locația va fi pe Calea Torontalului 

V-aș ruga să mă contactați momentan doar whatsapp🤗

Pupici💋

IMG_6825.jpeg.578ab2421a3bb41032c7056cffa54310.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Buna,

Vizitat ieri fatuca micuta....deci cand zic micuță nu gresesc cu nimic...chiar este o tipa micuta...foarte draguta !

Locatie in Campeador residence....nu ai ce sa comentezi..(locuri de parcare sunt in spate...eu am mers cu trotineta electrica) ... serviciile  Laurei sunt ok...adica pt marimea ei ca si om este destul  de ok calitate pret!

Oral Np ok.... destul de bine prestat...

Normal protejat iarasi nu am avut ce sa comentez...o singura  pozitie!

Pustoaica este foarte draguta si sigur macar odata este de vizitat !

Numai bine!

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
15 hours ago, copilul2016 said:

Buna,

Vizitat ieri fatuca micuta....deci cand zic micuță nu gresesc cu nimic...chiar este o tipa micuta...foarte draguta !

Locatie in Campeador residence....nu ai ce sa comentezi..(locuri de parcare sunt in spate...eu am mers cu trotineta electrica) ... serviciile  Laurei sunt ok...adica pt marimea ei ca si om este destul  de ok calitate pret!

Oral Np ok.... destul de bine prestat...

Normal protejat iarasi nu am avut ce sa comentez...o singura  pozitie!

Pustoaica este foarte draguta si sigur macar odata este de vizitat !

Numai bine!

Mulțumesc pentru vizită și recenzie! ☺️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...