Sari la conținut

Laura - minionă brunețică 💜 0754690521

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 8/23/2024 at 8:52 AM, nellu2012 said:

Dupa mai bine de 10 ani

De ce am intitulat recenzia ...dupa mai bine de 10 ani? Pentru ca dupa mai bine de 10 ani, ieri am avut parte de un trio asa cum vad eu o astfel de experienta. Asadar. La precedenta vizita, Alexandra “mi-a vandut un pont” si anume...un treesome impreuna cu Laurette (eu intreband atunci daca sa ma bag la un trio cu ea si cu fata cu care statea atunci Alexandra(care insa nu saruta)...motiv pentru care am renuntat). Dar mi-a spus sa astept pana cand voi putea sa ma bucur de o experienta impreuna cu ea si cu Laurette. Inca de Miercuri, inainte de a ajunge, am abordat-o pe Alexandra (pe ea o stiam avand deja 3 sau 4 vizite la activ) si am stabilit o intalnire in trei. Intalnire ca s-a consumat ieri. Programarea a decurs fara probleme, la ora stabilita primind unda verde sa urc in locatia Alexandrei. Recunosc, eram foarte nerabdator sa o cunosc pe Laurtte, nu de alta, dar am incercat de 3 sau 4 ori sa ma vad cu ea...insa din pacate nu am reusit sa ne sincronizam la program. Revenind. Urcat in apartament, aveam sa dau ochii de Alexandra (pe care o stiam) si de o mignona (Laurette) frumusica foc...exact pe gustul meu. Dupa obisnuita tigara de socializare, m-am cerut la dus (baia dotata cu (aproape) tot ce trebuie, inclusiv deodorant barbatesc, apa de gura si pahare de unica folosinta). A lipsit perdeaua de la baie, lucru ce le-a dat fetelor putin de lucru. Cand s-au intors fetele de la baie, m-au gasit “cocotat” in mijlocul patului ...asteptandu-le cu interes. Prima lor intrebare a fost...te-ai gandit la ceva anume...sa facem? Cum nu ma gandisem, le-am spus ca vreau doar sa me bucur de ele, lucru care s-a si intamplat cu varf si indesat. De inceput nu puteam sa incep altfel decat cu sarut...cu Laurette. Alexandra stiam cum saruta (adica foarte bine), voiam sa vad cum o face si Laurette. Si o face...al dracului de bine si ea. In timp ce ma sarutam cu Laurrete, Alexandra ma pupa si ea pe unde apuca, coborand incet, incet spre “colegul” cu care venisem la distractie. Dupa 2-3 minute de sarut cu Laurette, am cerut schimbarea buzelor si am luat-o pe Alexandra la mozolit. Intre timp, s-au schimbat si buzele care imi faceau mie oral, adica ale lui Laurette. Cum nu voiam sa raman dator, le-am facut si eu cateva minute de oral fetelor. La inceput lui Laurette si apoi Alexandrei. Ce-i drept, nu am avut timp sa “o termin” pe niciuna, nu de alta, dar tentatia de a face si alte lucruri era prea mare. In timp ce eu le faceam oral, ele se sarutau cu atata patos de ziceai ca eram eu unul dintre participanti J. Stiu ca la un moment dat, m-am ridicat dintre buzele (de jos ale) Alexandrei si m-am bagat si eu in sarutul lor. Strasnica senzatie sa vezi (simti) 6 buze sarutandu-se. Dupa atata efort, am zis ca e cazul sa le las putin si pe fete sa munceasca, asa ca m-am intins pe spate sa ma bucur de oralul lor. Si chiar m-am bucurat pret de cateva minute. Atat de tare, incat a fost cat pe ce sa explodez. Nu de alta, dar in timp ce una imi facea oral, cealalta ma saruta cu patos de ziceai ca sunt singurul barbat din viata ei J. Cum voiam sa ma bucur si de altceva, am cerut anveloparea juniorului. Prima cu care am facut-o ... normal a fost Laurette...eu pe sparte, Laurette infipta in mine cu spatele si Alexandra cu pasarica la gura mea. N-am zabovit prea mult in pozitia asta pentru ca era cat pe ce sa-mi dau duhul, asa ca i-am cerut sa se opreasca pentru a putea sa ma bucur putin si de Alexandra. Schimbat prezervativul si ...inauntru, in pozitia misionar. In timp ce o faceam cu Alexandra ma sarutam cu Laurette, motiv pentru care nu cred ca a durat mai mult de 5 minute si am explodat glorios in balonas. Primul numar cred ca a durat undeva la 30 de minute. Igienizat cu servetele umede si la tigara de dupa. Care au fost de fapt, doua. Desi stiam ca va fi greu sa finalizez si a doua oara, am zis totusi sa incercam. Asa ca ne-am retras in dormitor si am inceput din nou dezmatul. La inceput cu oral din partea fetelor pana mi-au ridicat ...moralul si apoi ...normal. Pozitia aleasa a fost capritza cu Laurette. De ce capritza si de ce cu Laurette? Pentru ca din pozitia asta, Laurette putea sa-i dea limbi Alexandrei care statea intinsa pe spate. Desi senzatia si privelistea erau de vis, finzalizarea mea sa lasa asteptata. Asa ca am rugat-o pe Laurette sa se lase pe burta sa o pot patrunde mai bine...si sa o pot si saruta din cand in cand...desi ea era ocupata cu oralul pe care i-l facea Alexandrei. Stiu ca la un moment dat, am ajuns chiar in pozitia in care ii faceam amandoi oral Alexandrei. Desi existau toate premisele unei finalizari, ea nu s-a produs, asa ca am zis sa incercam finalizare orala(am vrut sa fac anal cu Alexandra, insa mi-a spus ca nu e pregatita...eu neanuntand-o din timp ca as vrea asa ceva. Poate data viitoare). A trecut Alexandra la treaba pret de cateva minute bune (in timp ce eu ma sarutam cu Laurette), dar fara succes. Am zis sa schimbam, sa-mi faca Laurette oral (si o anunt eu daca-mi vine deoarece Laurette nu face finalizare orala), insa acelasi rezultat. Ultima incercare a fost sa ma masturbez eu in timp ce ma sarutam cu Alexandra iar Laurette ii facea oral Alexandrei, insa tot fara ...finalizare. Am decis, dupa vreo cateva minute sa ne oprim, nu de alta, dar cam trecuse timpul (si al doilea numar a durat tot vreo 30 de minute). La final, dusul de improspatare, tigara de dupa, dupa, si pe data viitoare. Pentru ca sigur va mai exista o intalnire...in trei.

Timp total petrecut: o ora si un sfert, poate si 20 de minute. Amenda: 800 de lei. Jurizarea o voi face “la pachet” sa spun asa pentru ca la cat de bun a fost totul nu pot sa ma decid cine a avut un merit mai mare:  

aspect general fete: 9,5 (mie mi-a placut in egala masura de amandoua...desi sunt destul de diferite. Alexandra (dupa cum se vede si din paze) mai cu carnita pe ea (insa foarte bine repartizata J) iar Laurtte, o mignona pe care iti vine sa o mananci de dragalasa ce e)

igiena: 10 cu felicitari (impecabila igiena la amadoua. Si chiar pot spune ca am avut timp si “camp de actiune” sa ma conving de asta)

atitudine: 10 cu felicitari (foarte dragute si vorbarete amandoua)

oral (neprotejat): 10 cu felicitari (foarte bun oralul amandurora , mai ales cel de final cand au incercat sa “ma termine”, nu de alta, dar ala a si durat mai mult)

normal (protejat): 10 cu felicitari si stelute (tinand cont si de ce s-a intamplat in timpul reprizelor de sex normal (am explicat in recenzie), nu pot da alt calificativ)

GFE: 10 cu felicitari si stelute (un GFE pe placul inimii mele din partea amandurora)

raport calitate/pret: foarte bun – 800 de lei – (desi poate parea mult, la ce am primit din partea fetelor, eu zic ca e un calificativ corect)

calitate show fete: excelent. Desi am vut vreo 15-20 de experiente de genul, intalnirea cu Alexandra si Laurette a trecut direct in topul meu personal...pe locul 1 sau 2. Nu ma pot decide daca trio-ul cu cele doua blondute (din anii 2012-2013) care stateau initial pe langa club Eros si apoi s-au mutat langa Piata Verde a fost mai bun sau nu decat cel cu Ale si Laura. Oricum, intanirea de ieri a fost una...memorabila pe care sigur o voi repeta.

de recomandat: DA, cu toata increderea. Eu sigur voi mai trece pe la ele.

CIOCANE TARI SA AVETI!

Mulțumim frumos pentru vizită și recenzie 😍

Vizitator
Postat

💜Două locuri libere astăzi 💜

💜Disponibilă și în varianta de threesome cu @Alexandraa29💜

• Oras:Timisoara
Postat

Am fost și eu azi la Laura.

Am contactat-o acum câteva zile, am stabilit ziua și ora, astăzi i-am confirmat cu ora înainte și mi-a dat locația. Am găsit ușor locația, chiar dacă numerotarea scărilor e foarte ciudată. 
Mi-a deschis ușa o fată foarte drăguță, m-a servit cu ceva de băut, chiar și cu niște bomboane, pe care le-am refuzat. Am mers pe rând la duș, după care în dormitor am început cu un fk încet și frumos. Am trecut eu la un oral, după care a trecut ea la oral. Și ce oral.. foarte bun, mi-a plăcut mult.

Dupa oral a venit ea deasupra, s-a mișcat bine, ne-am luat în brațe, ne-am și sărutat. A schimbat în reverse cowgirl, poziție în care m-a făcut să finalizez cu niște mișcări tari de tot. 

Am luat o pauză, am mers pe rând la duș, după care a început runda a 2-a. Început tot cu fk, oral făcut de ea din nou foarte plăcut, încercat misionar, din nou ea deasupra, doggy, însă fără succes, sunt prea tânăr pentru 2 finalizări într-o oră 😂

Am făcut încă un duș, am sărutat-o încă o dată și am plecat fericit. 
A fost o experiență plăcută, de revenit. 

• Like 7
Postat

Salutare!

Am vizitat-o zilele astea pe Laura, m-am programat pe whatsapp unde am stabilit toate detaliile și confirmare cu o oră înaintea întâlnirii respectată de ambele părți.

La ora întâlnirii am fost prezent la locația cunoscută de pe Bld Liviu Rebreanu, am primit ultimele indicații și am urcat la apartament unde mă aștepta domnisoara.

Am făcut cunoștință și stat de vorbă la un pahar cu apa să socializam puțin, este deschisa și ai ce discuta cu ea. Am optat pentru o finalizare, lăsat cadoul și mers la duș pentru igienizare, baia fiind dotată cu toate cele necesare.

După dus am revenit în camera de activități, unde mă aștepta Laura pregătită pentru acțiune. M-a întins pe spate și a început cu un ON, mi-a plăcut ca nu se grăbește, montată protecția și trecut la NP am schimbat două poziții în misionar și lady on top unde se simte foarte bine pana am finalizat.

A mai urmat un duș de final și ne-am despărțit, despre Laura pot să spun că este o fată frumoasă la față, cu igienă impecabilă, amabilă și cu atitudine pro client. Nu m-am simțit deloc grăbit pe durata întâlnirii, este de revenit și de recomandat.

Laura, mulțumesc pentru experiență, mă bucur că te-am cunoscut și să ne revedem cu bine!

• Like 8
Vizitator
Postat

Neața bună
❤️Disponibilă atât singură cât și in varianta de threesome cu @Alexandraa29❤️

Vizitator
Postat
On 8/25/2024 at 7:49 PM, GlenQuagmire said:

Am fost și eu azi la Laura.

Am contactat-o acum câteva zile, am stabilit ziua și ora, astăzi i-am confirmat cu ora înainte și mi-a dat locația. Am găsit ușor locația, chiar dacă numerotarea scărilor e foarte ciudată. 
Mi-a deschis ușa o fată foarte drăguță, m-a servit cu ceva de băut, chiar și cu niște bomboane, pe care le-am refuzat. Am mers pe rând la duș, după care în dormitor am început cu un fk încet și frumos. Am trecut eu la un oral, după care a trecut ea la oral. Și ce oral.. foarte bun, mi-a plăcut mult.

Dupa oral a venit ea deasupra, s-a mișcat bine, ne-am luat în brațe, ne-am și sărutat. A schimbat în reverse cowgirl, poziție în care m-a făcut să finalizez cu niște mișcări tari de tot. 

Am luat o pauză, am mers pe rând la duș, după care a început runda a 2-a. Început tot cu fk, oral făcut de ea din nou foarte plăcut, încercat misionar, din nou ea deasupra, doggy, însă fără succes, sunt prea tânăr pentru 2 finalizări într-o oră 😂

Am făcut încă un duș, am sărutat-o încă o dată și am plecat fericit. 
A fost o experiență plăcută, de revenit. 

On 8/25/2024 at 9:40 PM, Saturn6 said:

Salutare!

Am vizitat-o zilele astea pe Laura, m-am programat pe whatsapp unde am stabilit toate detaliile și confirmare cu o oră înaintea întâlnirii respectată de ambele părți.

La ora întâlnirii am fost prezent la locația cunoscută de pe Bld Liviu Rebreanu, am primit ultimele indicații și am urcat la apartament unde mă aștepta domnisoara.

Am făcut cunoștință și stat de vorbă la un pahar cu apa să socializam puțin, este deschisa și ai ce discuta cu ea. Am optat pentru o finalizare, lăsat cadoul și mers la duș pentru igienizare, baia fiind dotată cu toate cele necesare.

După dus am revenit în camera de activități, unde mă aștepta Laura pregătită pentru acțiune. M-a întins pe spate și a început cu un ON, mi-a plăcut ca nu se grăbește, montată protecția și trecut la NP am schimbat două poziții în misionar și lady on top unde se simte foarte bine pana am finalizat.

A mai urmat un duș de final și ne-am despărțit, despre Laura pot să spun că este o fată frumoasă la față, cu igienă impecabilă, amabilă și cu atitudine pro client. Nu m-am simțit deloc grăbit pe durata întâlnirii, este de revenit și de recomandat.

Laura, mulțumesc pentru experiență, mă bucur că te-am cunoscut și să ne revedem cu bine!

Mulțumesc frumos pentru vizite😍

Vizitator
Postat

Bună dimineața!😍 Locuri libere azi

• Membru Premium
Postat

M-am sincronizat zilele acestea si cu Laura, ma gandeam daca sa scriu aceste randuri sau nu, dar pana la urma, m-am decis sa le scriu.

Contact: Whatsapp, dar raspunde destul de greu. M-am chinuit putin pana am reusit sa stabilim o programare, nu stiu daca e doar pentru numerele noi sau si pentru cei care au fost deja la ea la fel.

Locatie: R Towers, aici nu mai am nimic de zis. Bicicleta mea sufera de fiecare data cand trebuie sa pedalez in directia asta. Asta nu tine clar de Laura, dar doar ca o observatie pt. R Towers :) 

Aspect: Laura m-a asteptat pitita dupa usa, am intrat in apartament si o cautam :)) . Prima impresie, o fata frumoasa, draguta. E micuta, slim, ma astepta in ceva top si chilotei. As fi putut sa o iau deja acasa.

Atitudine: Am stat putin la o poveste si la o apa plata, dar nu mi s-a parut chiar cea mai comunicativa fata. Nu am acordat prea multa atentie la asta, pe parcurs se mai topeste gheata (de obicei) si devenim mai relaxati. Am primit un prosop si am mers la dus. Eram curios unde o sa se indrepte intalnirea avand in vedere ca nu a fost chiar cel mai natural inceput. 

Igiena: Totul a fost impecabil, mai ales ea. In baie ai de toate, prosoape mari, pahare de unica folosinta pt. apa de gura (cat si paharul de barfa, e tot de unica folosinta - +1). Nimic de zis.

ON: Dupa ce m-am intors de la dus Laura ma astepta pe pat, in acelasi echipament in care mi-a deschis usa. A fugit si ea pana la baie si s-a intors sa ne jucam. Am explorat-o si eu putin, dupa care s-a pregatit, si-a prins parul, si a inceput sa faca ceva frumos (ca si ea de altfel, ce fata frumoasa, am mai zis? ). Oral soft, putin umed. Clar nu e pentru doritori de deep, in majoritatea timpului ia doar capul in gurita, si cateodata mai alterneaza si ajunge o idee mai adanc, pana pe la jumate, cam asa. Dar nu o zic ca un minus, e doar despre preferinte, mie de exemplu mi-a placut, pune suficienta presiune (dar nu prea multa) ca sa ofere o senzatie chiar placuta. Nu se grabeste deloc, o mai bate de limba in timp ce se uita la tine. Cu asa o fata frumoasa, si ochii ei, in pozitia aia, eu ma topeam putintel, iar soldatelul a fost mai tare ca piatra.

NP: Am vrut sa o simt pe ea, asa ca am cerut sa schimbam. Laura a rulat incetisor o pelerina transparenta si a venit usor usor peste mine. Am lasat-o sa se acomodeze incet. Se simte foarte bine, nu obseste repede. Am schimbat cateva pozitii pana am umplut pelerina. In principiu fata iti face pe plac, dar nu cu foarte multa initiativa. La fel ca si la ON, e pe stilul mai soft, nici eu nu am accelerat, am condus regulamentar, strict in limita de viteza. A fost ok, placut, nu prea am de ce sa ma plang, dar nu pot sa zic ca a fost ceva wow neaparat.

GFE & FK: Pe partea de GFE, nu cred ca poate fi vorba. Nu a fost foarte naturala, si nici nu a parut ca e fata foarte lipicioasa, calda. Mi s-a parut chiar rece pe alocuri. FK-ul a fost mai pe jumate, foarte timid, fara prea multa initiativa nici aici. Eu sincer ma asteptam la mai mult, dar nu a fost sa fie.

Concluzii: A fost ok, nu regret ca ne-am cunoscut, dar nici nu cred ca o sa revin. Poate in trecut as fi zis ca o sa revin sa vad daca se mai imbunatatesc lucrurile pe anumite parti, dar nu prea mai am rabdarea sa testez de mai multe ori daca prima data nu a fost fix ce trebuie. 

O zi de joi cu multa iubire!!!

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
11 minutes ago, altmarz said:

M-am sincronizat zilele acestea si cu Laura, ma gandeam daca sa scriu aceste randuri sau nu, dar pana la urma, m-am decis sa le scriu.

Contact: Whatsapp, dar raspunde destul de greu. M-am chinuit putin pana am reusit sa stabilim o programare, nu stiu daca e doar pentru numerele noi sau si pentru cei care au fost deja la ea la fel.

Locatie: R Towers, aici nu mai am nimic de zis. Bicicleta mea sufera de fiecare data cand trebuie sa pedalez in directia asta. Asta nu tine clar de Laura, dar doar ca o observatie pt. R Towers :) 

Aspect: Laura m-a asteptat pitita dupa usa, am intrat in apartament si o cautam :)) . Prima impresie, o fata frumoasa, draguta. E micuta, slim, ma astepta in ceva top si chilotei. As fi putut sa o iau deja acasa.

Atitudine: Am stat putin la o poveste si la o apa plata, dar nu mi s-a parut chiar cea mai comunicativa fata. Nu am acordat prea multa atentie la asta, pe parcurs se mai topeste gheata (de obicei) si devenim mai relaxati. Am primit un prosop si am mers la dus. Eram curios unde o sa se indrepte intalnirea avand in vedere ca nu a fost chiar cel mai natural inceput. 

Igiena: Totul a fost impecabil, mai ales ea. In baie ai de toate, prosoape mari, pahare de unica folosinta pt. apa de gura (cat si paharul de barfa, e tot de unica folosinta - +1). Nimic de zis.

ON: Dupa ce m-am intors de la dus Laura ma astepta pe pat, in acelasi echipament in care mi-a deschis usa. A fugit si ea pana la baie si s-a intors sa ne jucam. Am explorat-o si eu putin, dupa care s-a pregatit, si-a prins parul, si a inceput sa faca ceva frumos (ca si ea de altfel, ce fata frumoasa, am mai zis? ). Oral soft, putin umed. Clar nu e pentru doritori de deep, in majoritatea timpului ia doar capul in gurita, si cateodata mai alterneaza si ajunge o idee mai adanc, pana pe la jumate, cam asa. Dar nu o zic ca un minus, e doar despre preferinte, mie de exemplu mi-a placut, pune suficienta presiune (dar nu prea multa) ca sa ofere o senzatie chiar placuta. Nu se grabeste deloc, o mai bate de limba in timp ce se uita la tine. Cu asa o fata frumoasa, si ochii ei, in pozitia aia, eu ma topeam putintel, iar soldatelul a fost mai tare ca piatra.

NP: Am vrut sa o simt pe ea, asa ca am cerut sa schimbam. Laura a rulat incetisor o pelerina transparenta si a venit usor usor peste mine. Am lasat-o sa se acomodeze incet. Se simte foarte bine, nu obseste repede. Am schimbat cateva pozitii pana am umplut pelerina. In principiu fata iti face pe plac, dar nu cu foarte multa initiativa. La fel ca si la ON, e pe stilul mai soft, nici eu nu am accelerat, am condus regulamentar, strict in limita de viteza. A fost ok, placut, nu prea am de ce sa ma plang, dar nu pot sa zic ca a fost ceva wow neaparat.

GFE & FK: Pe partea de GFE, nu cred ca poate fi vorba. Nu a fost foarte naturala, si nici nu a parut ca e fata foarte lipicioasa, calda. Mi s-a parut chiar rece pe alocuri. FK-ul a fost mai pe jumate, foarte timid, fara prea multa initiativa nici aici. Eu sincer ma asteptam la mai mult, dar nu a fost sa fie.

Concluzii: A fost ok, nu regret ca ne-am cunoscut, dar nici nu cred ca o sa revin. Poate in trecut as fi zis ca o sa revin sa vad daca se mai imbunatatesc lucrurile pe anumite parti, dar nu prea mai am rabdarea sa testez de mai multe ori daca prima data nu a fost fix ce trebuie. 

O zi de joi cu multa iubire!!!

Mulțumesc frumos pentru vizită și recenzie 😊

Vizitator
Postat

Dragilor, vizita mea aici a luat sfârșit. Mulțumesc frumos de vizite 😍

️Indisponibilă️ pupici 😘 

Postat

Hello dragilor , bine v-am regăsit 🩵

Începând de duminică voi fi disponibilă pentru programări , locația va fi pe Reabreanu( știu ca unii dintre voi nu agreează dar efectiv nu am găsit altceva în oraș pentru perioada ce o doream eu).

Contact doar pe Whatsapp , Pupici

• Like 2
  • Trist 1
  • Inimioara 6
Postat

Am fost azi să îmi iau porția de endorfine și dopamină și... încredere în uameni de la frumoasa titulară a topicului.

Nu-i vorbă că am și dat... am dat tot ce-am avut io mai bun și cât am putut de bine. ;)

Fiindcă a lipsit cam multicel nici nu știam de unde să (o) încep. Adică după ce am luat-o în brațe și am pupat-o ... m-am blocat umpicuț. (nu v-am mai zis de duș și povestea de introducere să nu vă plictisesc). Dar m-a scos ea din încurcătură: a preluat conducerea și a început cu un oral de încălzire unde era să scap porcu-n păpușoi atât de high eram.  Noroc că m-am eschivat la timp și am mai luat-o la o tură de pupat peste tot - duamnee ce dulce e... 🤤 - să mai scadă presiunea.

M-a încălecat apoi cu LOT în mai multe variațiuni unde m-am putut bucura de priveliște + pipăit tot ce mi-a picat în mână. Am trecut și eu la o poziție mai activă și mai de iubit (credinciosul misionar) unde am continuat cu trupurile lipite și contopite până la victoria finală.

Numaizicdecât... că fu'tare bine ceea ce vă urez și dumneavoastră că mi-s plin de endorfine și dopamină și încredere acuma... ;)

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 9 ore, celViteaz a spus:

Am fost azi să îmi iau porția de endorfine și dopamină și... încredere în uameni de la frumoasa titulară a topicului.

Nu-i vorbă că am și dat... am dat tot ce-am avut io mai bun și cât am putut de bine. ;)

Fiindcă a lipsit cam multicel nici nu știam de unde să (o) încep. Adică după ce am luat-o în brațe și am pupat-o ... m-am blocat umpicuț. (nu v-am mai zis de duș și povestea de introducere să nu vă plictisesc). Dar m-a scos ea din încurcătură: a preluat conducerea și a început cu un oral de încălzire unde era să scap porcu-n păpușoi atât de high eram.  Noroc că m-am eschivat la timp și am mai luat-o la o tură de pupat peste tot - duamnee ce dulce e... 🤤 - să mai scadă presiunea.

M-a încălecat apoi cu LOT în mai multe variațiuni unde m-am putut bucura de priveliște + pipăit tot ce mi-a picat în mână. Am trecut și eu la o poziție mai activă și mai de iubit (credinciosul misionar) unde am continuat cu trupurile lipite și contopite până la victoria finală.

Numaizicdecât... că fu'tare bine ceea ce vă urez și dumneavoastră că mi-s plin de endorfine și dopamină și încredere acuma... ;)

Mulțumesc pentru încă o vizită 🤩😘

Postat

Salutare la toată lumea!

Oricât aș fi de ocupat,nu pot trece pe lângă topicul Laurei,fără să las câteva cuvinte sau pe lângă Rebreanu de această dată și să nu  o vizitez,e atât de drăguță și iubăreață încât pentru mine unu este imposibil. :)  Așadar am văzut ca ne-a revizitat,am pus mâna pe telefon și am făcut o programare rapid,fiind ocupată în ziua respectivă,am stabilit pentru ziua următoare,bineînțeles am confirmat asta cu ceva timp înainte rămânând să ne vedem la ora stabilită. De data aceasta pe Rebreanu,prezentată și în topic,convenabilă pentru mine,ușor de ajuns,blocul ăla discret totul bine. 

Ajuns la ușă am fost întâmpinat de aceiași fată superbă cu trăsături hispanice,parcă mai frumoasă ca ultima dată când ne-am văzut,undeva prin vară. 

Pt început la o vorbă,mângâiat pisicu până a plecat la treaba lui și noi la a noastră.  Baia dotată cu tot ce trebuie nu are rost să insistăm,peste dus am sărit pt ca făcusem cu câteva minute în urmă din cauză ca suntem vecini oarecum :). 

Buuun. Ajunși în dormitor “hainele” dacă se puteau numi așa,pentru ca deja eu sărisem din ele până la boxeri iar Laura era intr o lenjerie cred roz absolut demențială care m-a făcut să mă întăresc rapid și pentru a nu pierde vreme am intrat pe un oral de data aceasta la “pisicuța Laurettei” se simțea bine de ambele părți…cred,nu-mi venea să mai scop capul dintre piciorușele alea dar trebuia ca ăla micu era drepți deja de când am intrat și am văzut-o pe micuța Laurettte,nu ca eu aș fi mai mare :D. 

A trecut la un oral NP alegerea mea făcut lent umed,tente de deep foarte plăcute în timp ce-i mângâiam păsărica aia micuță și deja umezita. 

Am mai continuat o vreme,după care a venit ea deasupra cu fața spre mine apoi cu spatele,nu pot descrie în cuvinte,absolut superb,am continuat lateral,căpriță și cea ne-a mai trecut prin cap. 

Deși de data asta,nu am reușit să finalizez “spectacolul” a meritat tot iar cât de curând o să o vizitez din nou,dacă mă mai primește :D. 

Te pup Laura și la ceilalți spor în toate. 

• Like 4
  • Inimioara 2
Postat
Acum 14 ore, bulibasha a spus:

Salutare la toată lumea!

Oricât aș fi de ocupat,nu pot trece pe lângă topicul Laurei,fără să las câteva cuvinte sau pe lângă Rebreanu de această dată și să nu  o vizitez,e atât de drăguță și iubăreață încât pentru mine unu este imposibil. :)  Așadar am văzut ca ne-a revizitat,am pus mâna pe telefon și am făcut o programare rapid,fiind ocupată în ziua respectivă,am stabilit pentru ziua următoare,bineînțeles am confirmat asta cu ceva timp înainte rămânând să ne vedem la ora stabilită. De data aceasta pe Rebreanu,prezentată și în topic,convenabilă pentru mine,ușor de ajuns,blocul ăla discret totul bine. 

Ajuns la ușă am fost întâmpinat de aceiași fată superbă cu trăsături hispanice,parcă mai frumoasă ca ultima dată când ne-am văzut,undeva prin vară. 

Pt început la o vorbă,mângâiat pisicu până a plecat la treaba lui și noi la a noastră.  Baia dotată cu tot ce trebuie nu are rost să insistăm,peste dus am sărit pt ca făcusem cu câteva minute în urmă din cauză ca suntem vecini oarecum :). 

Buuun. Ajunși în dormitor “hainele” dacă se puteau numi așa,pentru ca deja eu sărisem din ele până la boxeri iar Laura era intr o lenjerie cred roz absolut demențială care m-a făcut să mă întăresc rapid și pentru a nu pierde vreme am intrat pe un oral de data aceasta la “pisicuța Laurettei” se simțea bine de ambele părți…cred,nu-mi venea să mai scop capul dintre piciorușele alea dar trebuia ca ăla micu era drepți deja de când am intrat și am văzut-o pe micuța Laurettte,nu ca eu aș fi mai mare :D. 

A trecut la un oral NP alegerea mea făcut lent umed,tente de deep foarte plăcute în timp ce-i mângâiam păsărica aia micuță și deja umezita. 

Am mai continuat o vreme,după care a venit ea deasupra cu fața spre mine apoi cu spatele,nu pot descrie în cuvinte,absolut superb,am continuat lateral,căpriță și cea ne-a mai trecut prin cap. 

Deși de data asta,nu am reușit să finalizez “spectacolul” a meritat tot iar cât de curând o să o vizitez din nou,dacă mă mai primește :D. 

Te pup Laura și la ceilalți spor în toate. 

Mulțumesc pentru vizită și recenzie 🤩😘

Vizitator
Postat

Salut! Scurt și la obiect, pe alocuri :).
Locație: Rebreanu.
Aspect: Micuță, slăbuță, brunetă, frumoasă foc.
Atitudine: Veselă, zâmbitoare, vorbăreață, amabilă, foarte drăgălașă, foarte frumoasă.
Preludiu: Atingeri, mângâieri, îmbrățișări, sarut pe buze la start dar din ce în ce mai adult pe parcurs.
Oral: Lent, pasional, priviri în ochi. Piersicuța ei micuță e foarte receptivă la atingeri/mângâieri.
Normal: Plăcere pură. Te strânge în brațe, se uită în ochii tăi, zâmbește, sărută. Se udă natural, dar pune și puțin lubrifiant, probabil pentru siguranță. Ea deasupra e mai soft, pasională, se mișcă plăcut și încet, se mai înfige uneori în slow-motion, se lipește cu sânii de tine și poți să o strângi în brațe, s-o mângâi peste tot, se uită pătrunzător în ochii tăi 😍. Misionarul cu ea ar trebui interzis prin lege 🤣. Te termini doar să vezi fața ei drăgălașă și zâmbitoare cum se uită în ochii tăi când ești peste ea. Dacă te mai și lași peste ea și te strânge în brațe și-ți geme ușor la ureche când tu intri și ieși din găurica ei umedă și caldă, voință de fier să ai și nu reziști. Nu mai zic că în același timp poți să o săruți: pe buze, cu limbă sau fără, pe obraji, pe gât. Norocul meu c-a avut loc un mic accident și am profitat de pauză și am schimbat în doggy, unde am muncit cu spor până la finalizare, că mă făceam de rușine 😁.
Altele: Restul timpul rămas l-am umplut cu discuții și alte activității ce necesită ulei aromatizat.
Cadou: 350 pesos pentu 1h
Concluzii: Laura e fată faină și mai e și foarte frumoasă. Alte concluzii n-am.
Te pup Laura!
PS: Pentru cârcotași, ca sunteți destui, nu-s nou sau trompetist, doar contu-i nou, celălalt l-am șters, din diverse motive. Ăsta-i creat doar că m-am simțit prea bine cu minunata donșoară Laura și am simțit nevoia să las o recenzie.

Postat
Acum 16 ore, raw23 a spus:

Salut! Scurt și la obiect, pe alocuri :).
Locație: Rebreanu.
Aspect: Micuță, slăbuță, brunetă, frumoasă foc.
Atitudine: Veselă, zâmbitoare, vorbăreață, amabilă, foarte drăgălașă, foarte frumoasă.
Preludiu: Atingeri, mângâieri, îmbrățișări, sarut pe buze la start dar din ce în ce mai adult pe parcurs.
Oral: Lent, pasional, priviri în ochi. Piersicuța ei micuță e foarte receptivă la atingeri/mângâieri.
Normal: Plăcere pură. Te strânge în brațe, se uită în ochii tăi, zâmbește, sărută. Se udă natural, dar pune și puțin lubrifiant, probabil pentru siguranță. Ea deasupra e mai soft, pasională, se mișcă plăcut și încet, se mai înfige uneori în slow-motion, se lipește cu sânii de tine și poți să o strângi în brațe, s-o mângâi peste tot, se uită pătrunzător în ochii tăi 😍. Misionarul cu ea ar trebui interzis prin lege 🤣. Te termini doar să vezi fața ei drăgălașă și zâmbitoare cum se uită în ochii tăi când ești peste ea. Dacă te mai și lași peste ea și te strânge în brațe și-ți geme ușor la ureche când tu intri și ieși din găurica ei umedă și caldă, voință de fier să ai și nu reziști. Nu mai zic că în același timp poți să o săruți: pe buze, cu limbă sau fără, pe obraji, pe gât. Norocul meu c-a avut loc un mic accident și am profitat de pauză și am schimbat în doggy, unde am muncit cu spor până la finalizare, că mă făceam de rușine 😁.
Altele: Restul timpul rămas l-am umplut cu discuții și alte activității ce necesită ulei aromatizat.
Cadou: 350 pesos pentu 1h
Concluzii: Laura e fată faină și mai e și foarte frumoasă. Alte concluzii n-am.
Te pup Laura!
PS: Pentru cârcotași, ca sunteți destui, nu-s nou sau trompetist, doar contu-i nou, celălalt l-am șters, din diverse motive. Ăsta-i creat doar că m-am simțit prea bine cu minunata donșoară Laura și am simțit nevoia să las o recenzie.

Mulțumesc frumos ☺️💋

Postat

Am revizitat-o pe Laura zilele astea si pot sa spun ca cu fiecare intalnire e din ce in ce mai bine. 

Contact usor pe WhatsApp, mai greu cu programarea😅, locatie pe rebreanu, stie toata lumea, la aspect cum se vede in poze, are coleg de apartament un motănel adorabil, la actiune on bun, la np e simte bine in toate pozitiile iar ca igiena, impecabila. 

Ca note:

Atitudine: 10

OP: 8

NP: 8

Igiena: 10

Spor tuturor si pe data viitoare, Laura!

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 9 ore, d4ni567 a spus:

Am revizitat-o pe Laura zilele astea si pot sa spun ca cu fiecare intalnire e din ce in ce mai bine. 

Contact usor pe WhatsApp, mai greu cu programarea😅, locatie pe rebreanu, stie toata lumea, la aspect cum se vede in poze, are coleg de apartament un motănel adorabil, la actiune on bun, la np e simte bine in toate pozitiile iar ca igiena, impecabila. 

Ca note:

Atitudine: 10

OP: 8

NP: 8

Spor tuturor si pe data viitoare, Laura!

Multumesc pentru vizită și recenzie🤗💋

Postat

Salutări,

Am vizitat-o pe frumoasa Laura și nu pot spune decât cuvinte de laudă!!!

Programare prin WhatsApp nota 10, locația Rebreanu mie personal îmi place!

Da cum zice și colegul de mai sus are coleg de apartament un motănel adorabil🥰.

Locație: 10

Atitudine: 10(fiți ținuți și o sa fiți foarte mulțumiți)

OP: 9.5 are o guriță de pfffuuu🥰

NP: 10

Timp: 1h10min (nu m-am simțit deloc grăbit)

Aveți grijă să nu vă îndrăgostiți... Cei care adoră minionele 🥰🥰🥰.

Weekend plăcut!

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.