Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 7 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 7 Locuri libere până la 22.30
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 8 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 8 Buna dimineața scumpilor Disponibila pentru programări 🥰 🤗
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 8 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 8 Locuri libere până la 22.30
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 9 Buna dimineața dragilor Disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 9 Câteva locuri libere De la 20.00 până la 22.00 Aștept mesajele voastre dragilor 🥰😘
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 10 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 10 Buna dimineața dragilor disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 11 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 11 Neața dragilor disponibila pentru programări
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 12 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12 Bună dimineața dragilor Disponibila ultimele două zile
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 12 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12 ♥️ 3
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 13 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13 Neața dragilor Disponibila pentru programări Ultima zi
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 13 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13 ♥️ 2
unavidaloca Reputație: 137 Postat Aprilie 13 Oras:Iași Oras:Iași Postat Aprilie 13 Am vizitat-o astăzi pe Georgi in ultima zi a ei în oraș. E de ceva timp în oraș și nu am văzut nici o recenzie pentru ea, am mers la fel la ghici după poze și am zis sa contribui puțin. Începeți să lăsați recenzii colegii, ajută mult. Programare: rapid, pe wp răspunde imediat. Programare instanta. Locație: zimbrului 17, ușor de ajuns. Greu cu parcările ca peste tot prin zonă. Apartament drăguț, pat matrimonial, baie cu tot ce ai nevoie. Aspect/Atitudine: O fata drăguță, micuța, cu forme, fund mare, cărnoasă ai pe ce pune mâna, nu e pt cei ce vor skinny. Igiena top. Super sociabilă de cum am intrat pe ușa, îi place să vorbească. Am mai vorbit de una alta, deschisă, te simți ft ok in prezența ei. ON: ok, fara deep, aici se poate și mai bine. Cât să te pregătească pt act. NP: imi place, a început ea in LOT după am continuat in doggie, mișcări bune din partea ei, contre. Concluzie: nu e o fată de ratat, merită vizita la ea când mai revine prin oraș. M-am simțit bine în prezența ei. 🤗 2 2
Georgi225 Reputație: 590 Postat Aprilie 13 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 13 1 oră în urmă, unavidaloca a spus: Am vizitat-o astăzi pe Georgi in ultima zi a ei în oraș. E de ceva timp în oraș și nu am văzut nici o recenzie pentru ea, am mers la fel la ghici după poze și am zis sa contribui puțin. Începeți să lăsați recenzii colegii, ajută mult. Programare: rapid, pe wp răspunde imediat. Programare instanta. Locație: zimbrului 17, ușor de ajuns. Greu cu parcările ca peste tot prin zonă. Apartament drăguț, pat matrimonial, baie cu tot ce ai nevoie. Aspect/Atitudine: O fata drăguță, micuța, cu forme, fund mare, cărnoasă ai pe ce pune mâna, nu e pt cei ce vor skinny. Igiena top. Super sociabilă de cum am intrat pe ușa, îi place să vorbească. Am mai vorbit de una alta, deschisă, te simți ft ok in prezența ei. ON: ok, fara deep, aici se poate și mai bine. Cât să te pregătească pt act. NP: imi place, a început ea in LOT după am continuat in doggie, mișcări bune din partea ei, contre. Concluzie: nu e o fată de ratat, merită vizita la ea când mai revine prin oraș. M-am simțit bine în prezența ei. 🤗 Mulțumesc frumos, ai spart gheața 😅 Te mai aștept și altă dată cu mare drag pupicei cu sclipici 😘 🥰
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 7 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 7 Hey dragilor În decursul zilei de mâine voi reveni la voi în oraș pentru câteva zile Imediat ce voi ajunge vă voi lăsa locația , disponibilitatea și lista de prețuri și servicii Vă pupăcesc
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 9 Hey dragilor Am ajuns la voi in oraș Locația este in River towerrs Voi fi disponibila de mâine dimineață de la 9 ❤️ o finalizare in 30 min (200 lei) ❤️ 1/2 finalizari 1h (350 lei) 🤍Normal protejat 🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 🤍Diferite poziții/pozitia 69 🤍Sarutari corporale 🤍Finalizare corporală 🤍Fk (în funcție de compatibilitate) 🤍Masaj inclus la oră ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 💜masaj 50 extra 💜Fusserotik 50 lei extra 💜Masaj prostatic 50 de lei extra ❌️Nu practic anal ❌️Nu primesc mărimi mari (19 cm) ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate ❌️ Nu cu accesorii 3
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 10 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 10 Bună dimineața dragilor disponibila pentru programări
smarak Reputație: 98 Postat Mai 10 Postat Mai 10 Azi am fost si eu pe la domnisoara si wow, eu ii dau 10 pe linie , atitudine, igiena, frumusete, fata e frumusica foc si are niste expresii faciale care o fac si mai frumoasa, per total nici nu am simtit cand o zburat o ora, eu zic ca merita vizitata macar o data 2 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 10 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 10 Acum 19 minute, smarak a spus: Azi am fost si eu pe la domnisoara si wow, eu ii dau 10 pe linie , atitudine, igiena, frumusete, fata e frumusica foc si are niste expresii faciale care o fac si mai frumoasa, per total nici nu am simtit cand o zburat o ora, eu zic ca merita vizitata macar o data Mulțumesc frumos pentru vizita și pentru recenzie Te pup și te mai aștept cu mare drag
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 11 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 11 Bună dimineața dragilor Disponibila pentru programări 🥰 😘
Georgi225 Reputație: 590 Postat Mai 12 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 12 Buna dimineața dragilor Disponibila pentru programări 🥰 🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum