Sari la conținut

o noua colega de forum!

Postări Recomandate

cautand ceva prin cei proaspat sositi pe forum, in mesajele de "bine v-am gasit" am observat si urmatorul:

SensualAngy

Curvar Ucenic

• f.jpg
  • Curvar Ucenic
  • bullet_black.png
  • 1 Postari:
  • Inscris: Ieri, 17:13
  • Reputatie: 0

Postat Ieri, 19:25

Buna! Salut toti membrii acestui site si,sper sa avem o relatie fructuasa de ambele sensuri!

Dorinta mea este de a incerca,chiar si pentru putine momente, sa descretesc fruntile pline de grijile cotidiene ale constantenilor si nu numai prin oferirea unor momente placute, pline de erotism si pasiune pentru a putea sa continue viata de zi cu zi ,energizati si cu un zambet pe buze!

Va astept cu drag cu un apel telefonic pentru a ne cunoaste ,pentru inceputul unei frumoase prietenii! kissss

post-112486-0-10324600-1394472721.jpg 

,Angy.....  :hug1   :atm

evident placut surprins de o noua si la prima vedere interesanta aparitie, am aprofundat un pic cercetarea descoperind si urmatoarele informatii pe care le-am gasit in anuntul ei, anunt care nu expunea insa si o modalitate de contactare. ca atare:

• NumeAngy
  • Varsta29 ani
  • Telefon0751884553
  • Program11-22
  • Sex normal:Da
  • Masaj eroticDa,ofer si masaj erotic
  • Sex oralDa
  • Sex oral fara prezervativIn functie de igiena
  • DeepthroatDa
  • Finalizare oralaIn functie de igiena sau pt extra tarif
  • SarutDepinde
  • Sex analDa
  • Sex intre saniDa
  • 69Da
  • Finalizare pe fataNu, deloc
  • Finalizare pe corp/saniDa
  • MasturbareDa
  • DominareDa practic dominarea
  • Sex in grupNu
  • Show lesbiDa
  • Fantezii SexualeDepinde

http://nimfomane.com/forum/classifieds/item/3207-profesionalismcalitatesenzualitate/

poate printre colegi exista cineva care ne poate ilumina fata de aceasta aparent noua aparitie? sau poate chiar domnisoara Angy ne va surprinde cu un salut colegial. eu unul o astept cu mare placere!

• Like 3
Link spre comentariu

johnny,

nu este o procedura echitabila sa faci comparatii intre fete. eu unul ma abtin sa fac asta vreodata. gusturile nu se discuta niciodata, tin strict de preferinte, evaluari si afinitati personale! poate ca vor fi colegi interesati de oferta domnisoarei angy tocmai ptr felul voluptos in care se prezinta. 

Link spre comentariu

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
 Zice ca vrea sa ne descretzeasca de griji, piei si alte alea-alea cotidiene?..pai la 300 pe ora, io cred c-o sa-i increteasca pe multi prin multe locuri, pe cap chiar mai rau ca pe blonzii aia din Africa.

Zice ca-i place si dominarea...zic s-o trimitem intai la Amada pentru un run test. :stiletto  :sado

Bai, io zic ca-s open mind..da p-astia cu pliciu/straponu pe la chur nu-i inteleg.Ok dai bani pe o partida de sex salbatic/molatic, sari pe lustre, sifoniere...dar ca s-o platesti pe una ca te bata si chiar arda, cand ai nevasta si poate chiar mama soacra acasa disponibile in fiecare zi, sa mor daca inteleg.Cine nu crede ca daca o pui pe mama soacra sa faca doua feluri de mancare zilnic timp de o saptamana, a doua saptamana nu te alearga moca cu pliciu si straponu? :thinking

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...