johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 cautand ceva prin cei proaspat sositi pe forum, in mesajele de "bine v-am gasit" am observat si urmatorul: SensualAngyCurvar UcenicCurvar Ucenic1 Postari:Inscris: Ieri, 17:13Reputatie: 0Locatie:constantaPostat Ieri, 19:25 Buna! Salut toti membrii acestui site si,sper sa avem o relatie fructuasa de ambele sensuri!Dorinta mea este de a incerca,chiar si pentru putine momente, sa descretesc fruntile pline de grijile cotidiene ale constantenilor si nu numai prin oferirea unor momente placute, pline de erotism si pasiune pentru a putea sa continue viata de zi cu zi ,energizati si cu un zambet pe buze! Va astept cu drag cu un apel telefonic pentru a ne cunoaste ,pentru inceputul unei frumoase prietenii! kissss ,Angy..... evident placut surprins de o noua si la prima vedere interesanta aparitie, am aprofundat un pic cercetarea descoperind si urmatoarele informatii pe care le-am gasit in anuntul ei, anunt care nu expunea insa si o modalitate de contactare. ca atare: NumeAngyVarsta29 aniTelefon0751884553Program11-22Sex normal:DaMasaj eroticDa,ofer si masaj eroticSex oralDaSex oral fara prezervativIn functie de igienaDeepthroatDaFinalizare oralaIn functie de igiena sau pt extra tarifSarutDepindeSex analDaSex intre saniDa69DaFinalizare pe fataNu, delocFinalizare pe corp/saniDaMasturbareDaDominareDa practic dominareaSex in grupNuShow lesbiDaFantezii SexualeDepinde http://nimfomane.com/forum/classifieds/item/3207-profesionalismcalitatesenzualitate/ poate printre colegi exista cineva care ne poate ilumina fata de aceasta aparent noua aparitie? sau poate chiar domnisoara Angy ne va surprinde cu un salut colegial. eu unul o astept cu mare placere! 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 11, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Martie 11, 2014 Doamna vine la voi de la Brasovhttp://anunturi.mytex.ro/users/KarynaSweety 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 a mai fost pe la noi de la brasov??? :350x Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 Doamna vine la voi de la Brasovhttp://anunturi.mytex.ro/users/KarynaSweety Cassy e imposibil sa nu ne poti spune tu cate ceva, chiar daca pe canalul barfe-susanele .... Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 11, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Martie 11, 2014 A fost in trecere si pe aici , sorry , pretul fiind prea mare pt piata de aici nu a aparut nimic despre ea. Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 Tarife practicate..conform unor anunturi: (200lei/30minute; 300lei/ora-servicii totale) Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 nici macar la nivel de barfa ? Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 A fost in trecere si pe aici , sorry , pretul fiind prea mare pt piata de aici nu a aparut nimic despre ea.Dupa parerea mea (apropo de preturi) nici in Constanta nu va avea succes! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Martie 11, 2014 nu stiu de ce am eu un mic feeling ca a mai fost in constanta d'ra angy! dar cu un alt nume de utilizator! Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Martie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 11, 2014 mi se pare mult prea voluptoasa pentru preturile pe care le cere.... la 70/150 ar fi mers... trebuie sa te atraga vizual ca sa dai atatia bani... de banii astia te duci la ella13 o fata finuta 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 johnny, nu este o procedura echitabila sa faci comparatii intre fete. eu unul ma abtin sa fac asta vreodata. gusturile nu se discuta niciodata, tin strict de preferinte, evaluari si afinitati personale! poate ca vor fi colegi interesati de oferta domnisoarei angy tocmai ptr felul voluptos in care se prezinta. Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 12, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Martie 12, 2014 Si eu cred ca a mai fost prin CTA si isi spunea BIANKA 1 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 12, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Martie 12, 2014 De fapt cred ca e aceeasi cu asta http://nimfomane.com/forum/topic/21513-o-mai-veche-colega-de-forum/ Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Martie 12, 2014 alsahia, cam asta era si feelingul meu! este si motivul ptr care cele 2 topicuri au denumiri similare! Link spre comentariu
bestcv Reputație: 42 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Pare genu de femeie pe care o vezi la nunti si vrei sa i-o pui acolo ))) scuze de off... Link spre comentariu
v_ships Reputație: 122 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:La pescuit de pesti Oras:La pescuit de pesti Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Zice ca vrea sa ne descretzeasca de griji, piei si alte alea-alea cotidiene?..pai la 300 pe ora, io cred c-o sa-i increteasca pe multi prin multe locuri, pe cap chiar mai rau ca pe blonzii aia din Africa. Zice ca-i place si dominarea...zic s-o trimitem intai la Amada pentru un run test. Bai, io zic ca-s open mind..da p-astia cu pliciu/straponu pe la chur nu-i inteleg.Ok dai bani pe o partida de sex salbatic/molatic, sari pe lustre, sifoniere...dar ca s-o platesti pe una ca te bata si chiar arda, cand ai nevasta si poate chiar mama soacra acasa disponibile in fiecare zi, sa mor daca inteleg.Cine nu crede ca daca o pui pe mama soacra sa faca doua feluri de mancare zilnic timp de o saptamana, a doua saptamana nu te alearga moca cu pliciu si straponu? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum