ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 26 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26 Nimic disponibil în seara asta,ne revedem de mâine😘 Mesaj whatssap pentru programări📩 Link spre comentariu
HonestlyNvm Reputație: 6 Postat Septembrie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26 Am sa las si eu un mic review. #2 Ieri am vizitat-o si eu pe Elena. A raspuns super repede si programarea a fost facuta straightforward. Am ajuns la locatie si am achitat de la inceput 300 lei pentru o ora si 2 finalizari. Elena este foarte frumoasa si skinny. Am fost super placut surprins de prezenta ei. Dupa introduceri, am trecut la un dus, iar dupa a inceput totul. Am fost adus la erectie cu un mic handjob din picioare in timp ce ma jucam cu sanii ei, urmat de un oral protejat. Oralul a fost foarte bun. Actiunea cea mare s-a desfasurat in 3 pozitii: cowgirl, putin missionary si doggystyle. Deoarece ma tineam atat de mult am decis impreuna ca mai bine raman la 30 minute, o finalizare, asa ca mi-a oferit 100 lei inapoi pentru a avea timp pentru urmatorul client. Finalizarea a fost orala, in prezervativ. Spre final de review, chiar nu am ce sa mai zic, este o fata superba din mai multe puncte de vedere. M-am simtit foarte bine si recomand cu incredere. Nota: 9.5 (OVERALL) -Honestly, Nevermind 2 1 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 Disponibilă pentru programări până la 22;00❤️❤️ Mesaj pe whatssap📩 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 Acum 11 ore, HonestlyNvm a spus: Am sa las si eu un mic review. #2 Ieri am vizitat-o si eu pe Elena. A raspuns super repede si programarea a fost facuta straightforward. Am ajuns la locatie si am achitat de la inceput 300 lei pentru o ora si 2 finalizari. Elena este foarte frumoasa si skinny. Am fost super placut surprins de prezenta ei. Dupa introduceri, am trecut la un dus, iar dupa a inceput totul. Am fost adus la erectie cu un mic handjob din picioare in timp ce ma jucam cu sanii ei, urmat de un oral protejat. Oralul a fost foarte bun. Actiunea cea mare s-a desfasurat in 3 pozitii: cowgirl, putin missionary si doggystyle. Deoarece ma tineam atat de mult am decis impreuna ca mai bine raman la 30 minute, o finalizare, asa ca mi-a oferit 100 lei inapoi pentru a avea timp pentru urmatorul client. Finalizarea a fost orala, in prezervativ. Spre final de review, chiar nu am ce sa mai zic, este o fata superba din mai multe puncte de vedere. M-am simtit foarte bine si recomand cu incredere. Nota: 9.5 (OVERALL) -Honestly, Nevermind Mulțumesc frumosss 😘😘 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 😻 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 Dispun de locuri începând cu ora 18:00😘 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 ❤️❤️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 27 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27 Am mici chestii de lămurit cu voi , sper să mă înțelegeți și să nu fie cu supărare dar am și eu condițiile mele☺️ ❌Cei care sunteți de pe forum și vă faceți programări când veniți în locație vă rog să folosiți și baia pentru duș indiferent ca este o finalizare de 30 minute sau 1h , numai așteptați să vi se spună să mergeți la duș 🙂 Gelurile de duș pentru voi și apa de gură sunt ținute separat , aveți 2 geluri în cabina de duș și apă de gură pentru voi care este pe chiuvetă!! Numai folosiți din produsele mele de igienă va rog sau apa mea de gură care sunt puse separat !!!! Nu este OK și igienic ❌ Limita de vârstă la mine este de la 28 la 50 , nu lucrez cu minori sau persoane mai mici fără experiență ❌ Programările vă rog să fie făcute frumos prin mesaj whatssap specificând ora la care dorești programarea și timpul pe care vrei să îl petreci alături de mine , confirmarea făcută cu 1h înainte din partea ta cat și a mea ( dacă intervine ceva la mine anunț și eu cu 1h înainte ) , vă rog să nu îmi scrieți inutil pentru-ca am și eu programul meu pe care îl respect așa cum ar trebuii să o faceți și unii dintre voi ❗️ ❌Persoanele care dau mesaj și mi-se par dubioase sau au fel și fel de poze la profil vor fi evitate …Nu folosesc alte prezervative în afară de cele pe care le am eu ❌Cei care vin la locație și nu le place ca sunt skinny sau prea skinny aveți destule poze aici și câteva recenzii în care se confirmă acest aspect️ Vă rog să vă conformati și să nu mai fie neplăceri nici din partea mea nici din partea voastră😘 Mulțumesc de înțelegere Link spre comentariu
loco69696 Reputație: 24 Postat Septembrie 28 Partajează Postat Septembrie 28 Lucrezi astazi Elena ? Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 28 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 28 Acum 1 oră, loco69696 a spus: Lucrezi astazi Elena ? Astăzi nu sunt 😘 Revin mâine Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 28 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 28 Hei,nu cred ca sunt nici maine disponibilă , vă aștept cu programări pentru luni ❤️ Seara frumoasa și liniștită sa aveti😘 Link spre comentariu
hidraulica Reputație: 1 Postat Septembrie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 29 Salut! Am vizitat-o pe Elena de multe ori și as vrea sa va împărtășesc ultima mea experienta. Programare Am stabilit ușor și rapid pe WhatsApp întâlnirea, pentru a doua zi. Confirmarea a venit din ambele parti cu o ora inainte. Locație Elena ofera toate informațiile necesare pentru a ajunge fără probleme. Locația este în zona Exigent Plaza, un apartament cu 2 camere foarte curat. Baia echipată cu tot ce este necesar, prosop curat, impecabil. Elena Elena este o tipa frumoasa, calda si foarte amabila. Este skinny, iar pentru cei care prefera tipele slabe este prefecta. Arata mai bine in realitate decat in poze. Acțiune După ce am ieșit din dus, Elena mă astepta cu entuziasm, venind spre mine deja dezbrăcata de tinuta sexy in care m-a întâmpinat. Totul initiat de ea, a urmat un schimb de mangaieri si sarutari pe corp, dandu-mi jos prosopul pentru a se juca cu juniorul. A urmat un ON excelent, presiune buna, atentie la bobine si contact vizual. Am trecut la NP in LOT unde s-a miscat foarte bine, s-a implicat si drept urmare dupa 5 minute am invins. Concluzie Vis! De la început m-a surprins cu cât de dornica, pasională și autentica a fost experienta, oferindu-mi un veritabil GFE. Mulțumesc! Recomand cu încredere! Nota: 10 1 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 30 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 Acum 12 ore, hidraulica a spus: Salut! Am vizitat-o pe Elena de multe ori și as vrea sa va împărtășesc ultima mea experienta. Programare Am stabilit ușor și rapid pe WhatsApp întâlnirea, pentru a doua zi. Confirmarea a venit din ambele parti cu o ora inainte. Locație Elena ofera toate informațiile necesare pentru a ajunge fără probleme. Locația este în zona Exigent Plaza, un apartament cu 2 camere foarte curat. Baia echipată cu tot ce este necesar, prosop curat, impecabil. Elena Elena este o tipa frumoasa, calda si foarte amabila. Este skinny, iar pentru cei care prefera tipele slabe este prefecta. Arata mai bine in realitate decat in poze. Acțiune După ce am ieșit din dus, Elena mă astepta cu entuziasm, venind spre mine deja dezbrăcata de tinuta sexy in care m-a întâmpinat. Totul initiat de ea, a urmat un schimb de mangaieri si sarutari pe corp, dandu-mi jos prosopul pentru a se juca cu juniorul. A urmat un ON excelent, presiune buna, atentie la bobine si contact vizual. Am trecut la NP in LOT unde s-a miscat foarte bine, s-a implicat si drept urmare dupa 5 minute am invins. Concluzie Vis! De la început m-a surprins cu cât de dornica, pasională și autentica a fost experienta, oferindu-mi un veritabil GFE. Mulțumesc! Recomand cu încredere! Nota: 10 Mulțumesc frumos pentru recenzie și pentru vizite 😘 te aștept cu drag oricând ☺️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 30 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 Hei dragilor , am revenit❤️ 📩Whatssap pentru programări , sunt până la 22:00 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 30 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 Ora 17:30 disp (30 de min sau 1h) Apoi începând cu 20:30❤️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Septembrie 30 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30 ❌Numai am nimic liber astăzi , vă astept cu programări pentru mâine , puup😘 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Disponibilă pentru programări și astăzi 😘 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Vă aștept cu mesaj pe whatssap pentru programări☎️🎀 Zi frumoasă și cu soare în suflet ☺️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Locuri disponibile pentru programări până la ora 22:00❤️ Vă aștept pe whatssap cu mesaj📩 Pupici Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 🤩 1 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Loc disponibil 20:30 sau 21:00😘 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 1 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 1 Acum 55 minute, ElenaSkinny a spus: Loc disponibil 20:30 sau 21:00😘 Pentru cei care încă vor programări am prelungit puțin programul , voi fi până la ora 23:00🫶🏻 Seara frumoasă dragilor❤️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 2 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Disponibilă și astăzi pentru programări până la ora 22:00❤️ Vă pup și vă aștept cu drag💕 Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 2 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Locuri disponibile începând cu 17:30❤️ Link spre comentariu
ElenaSkinny Reputație: 1058 Postat Octombrie 2 Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Telefon: 0758380024 Oras:🇷🇴 Indisponibila Autor Partajează Postat Octombrie 2 Disponibilități ☺️ 📩Whatssap pentru programări , vă pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum