Sari la conținut

❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0758380024
  • Oras:🇷🇴
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Disponibilă începând cu ora 16:00❤️

☎️Programările se efectuează doar pe whatssap confirmate cu o oră înainte de întâlnire 😊

Zi cât mai frumoasă🫶🏻

3DFD2F43-F3FF-4F56-B1F7-60724A7EE93E.jpeg

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Locurile disponibile din această seară sunt 20:00,21:30,22:30❤️

Vă îmbrățișez🙈

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Disponibilă de la 15:30 😘

☎️Programările se fac doar pe whatssap confirmare cu 1 ora înainte 🙏🏻

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Locuri disponibile de la 16:00 până la 22:30 😘

Vă aștept la programări pupici💋

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună seara , astăzi am disponibilitate începând cu ora 17:00💋

☎️Programările se fac prin mesaj pe whatssap , confirmare cu 1-2 ore înainte …Dacă programarea nu va fi confirmată o voi considera anulată!

O seară minunată să aveți , vă aștept la mine pentru a ne cunoaște și a ne simțiți bine împreună🙈🫶🏻

https://onlyfans.com/onlyskinnygirl28

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

19:30(30min sau 60min),21:00(30min sau 60min),22:30(30min) Locurile libere 😘

Pe această vreme friguroasă va aștept să ne încălzim împreună 🔥🫶🏻

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai ce-am vizitat-o pe Elena și aș dori să împărtășesc experiența avută:

Am remarcat-o de ceva vreme pe forum și îmi propusesem să o cunosc, iar ziua liberă de azi a picat la fix ca să îmi îndeplinesc în sfârșit dorința. Am făcut mai devreme o programare pentru 30 de minute pe WhatsApp, pe care a respectat-o cu strictețe. Ajuns la fața locului, am primit toate indicațiile necesare ca să ajung la ea. Am făcut cunoștință și am rămas plăcut surprins să găsesc o femeie extrem de frumoasă, îngrijită, manierată. Mi-a oferit un prosop curat și am făcut un duș scurt. 

Am început prin a ne săruta la marginea patului și a ne dezmierda reciproc. Elena a început să îmi facă un oral pasional, aruncându-mi din când în când niște priviri obraznice, care m-au stârnit și mai tare. Ne-am întins în pat, unde a mai continuat puțin oralul grozav, după care am pus preze și am trecut la normal cu ea deasupra mea. M-a călărit energic până ne-am decis să schimbăm poziția, într-un doggy style în care eu pompam energic în timp ce ea se juca cu mâna ba pe păsărica ei, ba pe coaiele mele și gemea de plăcere. Am finalizat glorios în preze, m-am igienizat cu niște șervețele umede și am început să mă pregătesc de plecare, spunându-i și arătându-i Elenei că mi-a pus un mare zâmbet pe față. 

Ultima remarcă nu e deloc gratuită, pentru că pot spune cu mâna pe inimă și fără nici o reținere că am avut parte de cea mai bună experiență pe care am trăit-o până acum (și am termen de comparație destul privind în urmă). Nota 11 pentru Elena ca persoană și pentru serviciile pe care le oferă! Îmi pare sincer rău că nu am descoperit-o mai devreme, dar deja mă gândesc cu nerăbdare la întâlnirile viitoare, pentru că voi reveni cu siguranță!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 16 minute, veepee a spus:

Tocmai ce-am vizitat-o pe Elena și aș dori să împărtășesc experiența avută:

Am remarcat-o de ceva vreme pe forum și îmi propusesem să o cunosc, iar ziua liberă de azi a picat la fix ca să îmi îndeplinesc în sfârșit dorința. Am făcut mai devreme o programare pentru 30 de minute pe WhatsApp, pe care a respectat-o cu strictețe. Ajuns la fața locului, am primit toate indicațiile necesare ca să ajung la ea. Am făcut cunoștință și am rămas plăcut surprins să găsesc o femeie extrem de frumoasă, îngrijită, manierată. Mi-a oferit un prosop curat și am făcut un duș scurt. 

Am început prin a ne săruta la marginea patului și a ne dezmierda reciproc. Elena a început să îmi facă un oral pasional, aruncându-mi din când în când niște priviri obraznice, care m-au stârnit și mai tare. Ne-am întins în pat, unde a mai continuat puțin oralul grozav, după care am pus preze și am trecut la normal cu ea deasupra mea. M-a călărit energic până ne-am decis să schimbăm poziția, într-un doggy style în care eu pompam energic în timp ce ea se juca cu mâna ba pe păsărica ei, ba pe coaiele mele și gemea de plăcere. Am finalizat glorios în preze, m-am igienizat cu niște șervețele umede și am început să mă pregătesc de plecare, spunându-i și arătându-i Elenei că mi-a pus un mare zâmbet pe față. 

Ultima remarcă nu e deloc gratuită, pentru că pot spune cu mâna pe inimă și fără nici o reținere că am avut parte de cea mai bună experiență pe care am trăit-o până acum (și am termen de comparație destul privind în urmă). Nota 11 pentru Elena ca persoană și pentru serviciile pe care le oferă! Îmi pare sincer rău că nu am descoperit-o mai devreme, dar deja mă gândesc cu nerăbdare la întâlnirile viitoare, pentru că voi reveni cu siguranță!

Îți mulțumesc pentru vizită cat și pentru cuvintele frumoase 😘😊

Esti bine venit oricând!🙏🏻

Iti doresc o seara frumoasa și liniștită , și mă bucur că ai avut o experiență plăcută alături de mine🙏🏻

Numai bine tuturor😇

Link spre comentariu

• Indisponibila
  • Indisponibila

Locuri disponibile începând cu ora 16:00😘

☎️Programările se efectuează prin mesaj whatssap 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...