Sari la conținut

❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0758380024
  • Oras:🇷🇴
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Locuri disponibile 18:30(30minute),19:30(60minute),21:00(60minute),22:30(30de minute)

Pupici😘😘

Cine vrea o programare îmi poate da mesaj pe whatssapp 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună frumoșilor , astăzi încep programul începând cu ora 15:30 până la ora 23:00😌

☎️Programările se efectuează doar prin mesaj whatssap specificând ora și timpul dorit plus confirmarea cu cel puțin 1 ora înainte 🥰

Vă îmbrățișez și vă aștept cu drag și astăzi să ne simțim bine împreună☺️

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 5 ore, ariciultmtm a spus:

...esti foarte frumusica...😘😘😘...

😘😘

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Mâine disponibilă începând cu ora 12:30 pana la ora 23:00

O seară minunată să aveți , ne revedem mâine🥰

☎️Programari doar pe whatssap specificand ora și timpul dorit , confirmarea trebuie făcuta cu 1 ora înainte 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Locuri disponibile începând cu ora 15:00

Programul este până la ora 23:00🤩

Vă îmbrațisez și vă aștept cu drag la programări!💦

O zi cât mai frumoasă!!

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Liber 19:00-20:30,22:00,23:00🥰 

☎️Vă astept cu programari pe whatssapp 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Disponibilă astăzi începând cu ora 13:00🎀

☎️Programări prin mesaj whatssap 

O zi frumoasă 😻 Vă aștept la programări!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

❤Locuri disoonibile începănd cu ora 19:30-23:00😊

Pupici vă astept la programări😘😘

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Astazi am locuri disponibile începând cu ora 17:00 , program până la 23:00

O zi cât mai frumoasă😘😘

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Loc disponibil ora 20:00(30minute sau 60minute)

☎️Programări doar prin whatsssp

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Disponibilă începând cu ora 13:30❤

☎️Programări prin mesaj whatssap specificând ora și timpul dorit 

Început de săptămână frumos să aveți , vă aștept la programări!🥰

38CC69F9-3C15-480F-9CF1-1D94F16B8430.jpeg

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Locuri disponibile începând cu 16:30 , locurile de astazi vor fi doar de 30 de minute😘

Programări prin mesaj whatssap , program până la ora 22:00☎️

Link spre comentariu

• Membru Premium
Reputație: 3891
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut!

O fata foarte simpatica si super draguta. In realitate mi s-a parut mult mai frumoasa la chip fata de ce se vede in poze si mult mult mai slaba, dand parca noi intelesuri cuvantului "skinny". M-a asteptat imbracata casual dupa cum am rugat-o si dupa ce am facut cunostinta m-a invitat sa stam putin de vorba. Trebuie sa spun ca este o fire putin mai rezervata (la o prima intalnire cel putin) si este oarecum putin dificil in a intretine o conversatie cu ea (fiind si eu la randul meu cam la fel) dar pe parcurs si mai cu seama spre finalul intalnirii am avut o discutie foarte placuta despre cum a decurs timpul nostru impreuna si despre impresiile noastre. 

Am optat inca de la inceputul intalnirii pentru a primi si anumite extra-uri (FK si CIM) astfel incat in timpul preludiului am avut parte de sarutari corporale dar si de acel impropriu spus "FK" care de fapt sunt doar sarutari pe buze (cum este specificat si in lista ei de servicii de altfel) fara a-i simti limba deloc. Continuand cu ON din partea ei si cu o repriza lunguta de NP in LOT, unde am toata aprecierea fata de Elena pentru ca s-a "chinuit" cu mine in mod simtitor pentru mai mult timp decat ar fi facut-o multe alte fete. Se misca bine in LOT si e foarte energica dar lipseste acea apropiere si intimitate necesare pentru a avea un act sexual satisfacator si o finalizare - pentru mine asta insemnand un FK real in care sa-i simti limba fetei din plin, mici gesturi de afectiune, priviri, etc.. si o apropiere in care sa te stranga in brate si sa te sarute fara retineri. La ea se simte o tendinta spre stilul profi sau spre un act sexual mai rece, mai mecanic, desi corect. Adevarat ca nici nu aveam altfel de asteptari neoferind GFE in lista ei de servicii. 

Dupa aproximativ 15-20 min am cerut sa luam o pauza in care am mai schimbat cateva vorbe si am cautat cateva imbratisari din partea ei, reluand iar cu oral dar nu inainte de a incerca si eu putin cunni (parca era si pacat sa nu cu o fata asa frumoasa). Iar oral, ajutat si cu mana din partea ei de data asta dar si a mea, si iar oral si iar manuta pana intr-un final s-a produs minunea finalizand in gurita ei. Nu am niciun repros fata de ea si nici nu-i puteam cere mai mult, din contra o apreciez pentru ca si-a dat silinta cu mine atat de mult si nu m-a lasat. Dupa ce a revenit de la baie am schimbat cateva impresii despre intalnirea noastra simtind totodata si o deschidere si apropiere mult mai bune din partea ei ca pana atunci. 

Cateva detalii si note:

Contact: 10 - mesaj clasic pe whatsapp, raspuns prompt si confirmare cu o ora inainte. Seriozitate maxima.

Locatia: 9 - Complex Exigent, trebuie mare atentie la indicatiile ei pentru a te putea orienta corect acolo. Altfel risti sa pierzi o buna parte din timpul alocat intalnirii cautand blocul si scara corecte. In rest, o locatie aranjata modern si frumos, pretabil activitatii dorite.

Igiena: 10 - atat a fetei cat si a locatiei. Absolut nimic negativ de spus, poate doar ca ar fi de dorit si pahare de unica folosinta pentru apa de gura.

Elena: 9.5 la chip - tanara undeva la 20 si un pic de ani, par brunet de lungime medie, ochi verzi, nemachiata - lucru ce ii evidentiaza frumusetea ei naturala si mai mult. Mi-a placut de ea 😁

8.5 la corp - pe la 1.60 si... m inaltime, sani micuti si feciorelnici, un tatuaj pe piept si un piercing in buric. Ce e putin socant e cat poate fi de slaba in realitate, desi eu sunt fan slim/skinny cred ca ei i-ar sta mai bine putin mai implinita.

Atitudine: 9 - o fata super draguta si simpatica, mi-a placut mult de ea inca din primele clipe. Totusi un pic timorata si necomunicativa in prima parte a intalnirii cel putin. Greu de initiat si intretinut o conversatie mai ales avand in vedere ca si eu sunt cam la fel. 

GFE: nu notez pentru ca nu ofera in lista ei de servicii. Dar avand in vedere atitudinea ei placuta si draguta potential cred ca exista din plin, doar ca ar fi obligatoriu un FK real cat si o apropiere si intimitate mult mai bune din partea ei pentru a putea oferi si un GFE de calitate.

ON: 9 - fara artificii de niciun fel, fara deep si fara atentie la imprejurimi. Dar nota creste mult datorita faptului ca si-a dat silinta cu mine in mod semnificativ o perioada lunguta de timp pentru a reusi sa finalizez.

NP: 9 - de asemenea. Se misca bine, energica si "sportiva". Apreciez mult ca nu a renuntat nici aici pana nu i-am spus eu astfel.

Cadou: 300/1 ora + 50 FK + 50 CIM

Concluzie: o fata draguta si super simpatica, care ofera ceea ce scrie in lista ei de servicii pentru un cadou mai mult decat rezonabil. Foarte frumoasa mai ales la chip, dar si foarte slaba la corp. Deci daca sunteti fan skinny in mod cert nu trebuie ratata si la urma vede fiecare pentru el pe mai departe.

Trebuie sa mai spun ca am gasit putin dificil a scrie aceasta recenzie din cauza faptului ca Elena mi s-a parut a fi o fata foarte de treaba si care si-a oferit serviciile in mod corect, dandu-si silinta cu mine mai mult decat ar fi facut-o majoritatea fetelor. Doar ca eu sunt cel ce imi doresc ceva mai mult, ceva ce ea nu ofera - in sensul de a fi mai lipicioasa, mai iubareata si mai pasionala in timpul sexului, poate data viitoare 🙂. S-a simtit prea mult o realitate trista a experientei, si anume ca e doar sex pe bani.

Elena, mi-a facut placere sa te cunosc. Sper ca si tie asemenea. Te pup 🤗😘

Zi frumoasa!

• Like 7
  • Inimioara 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...