Sari la conținut

❌❌❌INDISPONIBILĂ❌❌❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0758380024
  • Oras:🇷🇴
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 17 minute, albdom82 a spus:

Salut!

O fata foarte simpatica si super draguta. In realitate mi s-a parut mult mai frumoasa la chip fata de ce se vede in poze si mult mult mai slaba, dand parca noi intelesuri cuvantului "skinny". M-a asteptat imbracata casual dupa cum am rugat-o si dupa ce am facut cunostinta m-a invitat sa stam putin de vorba. Trebuie sa spun ca este o fire putin mai rezervata (la o prima intalnire cel putin) si este oarecum putin dificil in a intretine o conversatie cu ea (fiind si eu la randul meu cam la fel) dar pe parcurs si mai cu seama spre finalul intalnirii am avut o discutie foarte placuta despre cum a decurs timpul nostru impreuna si despre impresiile noastre. 

Am optat inca de la inceputul intalnirii pentru a primi si anumite extra-uri (FK si CIM) astfel incat in timpul preludiului am avut parte de sarutari corporale dar si de acel impropriu spus "FK" care de fapt sunt doar sarutari pe buze (cum este specificat si in lista ei de servicii de altfel) fara a-i simti limba deloc. Continuand cu ON din partea ei si cu o repriza lunguta de NP in LOT, unde am toata aprecierea fata de Elena pentru ca s-a "chinuit" cu mine in mod simtitor pentru mai mult timp decat ar fi facut-o multe alte fete. Se misca bine in LOT si e foarte energica dar lipseste acea apropiere si intimitate necesare pentru a avea un act sexual satisfacator si o finalizare - pentru mine asta insemnand un FK real in care sa-i simti limba fetei din plin, mici gesturi de afectiune, priviri, etc.. si o apropiere in care sa te stranga in brate si sa te sarute fara retineri. La ea se simte o tendinta spre stilul profi sau spre un act sexual mai rece, mai mecanic, desi corect. Adevarat ca nici nu aveam altfel de asteptari neoferind GFE in lista ei de servicii. 

Dupa aproximativ 15-20 min am cerut sa luam o pauza in care am mai schimbat cateva vorbe si am cautat cateva imbratisari din partea ei, reluand iar cu oral dar nu inainte de a incerca si eu putin cunni (parca era si pacat sa nu cu o fata asa frumoasa). Iar oral, ajutat si cu mana din partea ei de data asta dar si a mea, si iar oral si iar manuta pana intr-un final s-a produs minunea finalizand in gurita ei. Nu am niciun repros fata de ea si nici nu-i puteam cere mai mult, din contra o apreciez pentru ca si-a dat silinta cu mine atat de mult si nu m-a lasat. Dupa ce a revenit de la baie am schimbat cateva impresii despre intalnirea noastra simtind totodata si o deschidere si apropiere mult mai bune din partea ei ca pana atunci. 

Cateva detalii si note:

Contact: 10 - mesaj clasic pe whatsapp, raspuns prompt si confirmare cu o ora inainte. Seriozitate maxima.

Locatia: 9 - Complex Exigent, trebuie mare atentie la indicatiile ei pentru a te putea orienta corect acolo. Altfel risti sa pierzi o buna parte din timpul alocat intalnirii cautand blocul si scara corecte. In rest, o locatie aranjata modern si frumos, pretabil activitatii dorite.

Igiena: 10 - atat a fetei cat si a locatiei. Absolut nimic negativ de spus, poate doar ca ar fi de dorit si pahare de unica folosinta pentru apa de gura.

Elena: 9.5 la chip - tanara undeva la 20 si un pic de ani, par brunet de lungime medie, ochi verzi, nemachiata - lucru ce ii evidentiaza frumusetea ei naturala si mai mult. Mi-a placut de ea 😁

8.5 la corp - pe la 1.60 si... m inaltime, sani micuti si feciorelnici, un tatuaj pe piept si un piercing in buric. Ce e putin socant e cat poate fi de slaba in realitate, desi eu sunt fan slim/skinny cred ca ei i-ar sta mai bine putin mai implinita.

Atitudine: 9 - o fata super draguta si simpatica, mi-a placut mult de ea inca din primele clipe. Totusi un pic timorata si necomunicativa in prima parte a intalnirii cel putin. Greu de initiat si intretinut o conversatie mai ales avand in vedere ca si eu sunt cam la fel. 

GFE: nu notez pentru ca nu ofera in lista ei de servicii. Dar avand in vedere atitudinea ei placuta si draguta potential cred ca exista din plin, doar ca ar fi obligatoriu un FK real cat si o apropiere si intimitate mult mai bune din partea ei pentru a putea oferi si un GFE de calitate.

ON: 9 - fara artificii de niciun fel, fara deep si fara atentie la imprejurimi. Dar nota creste mult datorita faptului ca si-a dat silinta cu mine in mod semnificativ o perioada lunguta de timp pentru a reusi sa finalizez.

NP: 9 - de asemenea. Se misca bine, energica si "sportiva". Apreciez mult ca nu a renuntat nici aici pana nu i-am spus eu astfel.

Cadou: 300/1 ora + 50 FK + 50 CIM

Concluzie: o fata draguta si super simpatica, care ofera ceea ce scrie in lista ei de servicii pentru un cadou mai mult decat rezonabil. Foarte frumoasa mai ales la chip, dar si foarte slaba la corp. Deci daca sunteti fan skinny in mod cert nu trebuie ratata si la urma vede fiecare pentru el pe mai departe.

Trebuie sa mai spun ca am gasit putin dificil a scrie aceasta recenzie din cauza faptului ca Elena mi s-a parut a fi o fata foarte de treaba si care si-a oferit serviciile in mod corect, dandu-si silinta cu mine mai mult decat ar fi facut-o majoritatea fetelor. Doar ca eu sunt cel ce imi doresc ceva mai mult, ceva ce ea nu ofera - in sensul de a fi mai lipicioasa, mai iubareata si mai pasionala in timpul sexului, poate data viitoare 🙂. S-a simtit prea mult o realitate trista a experientei, si anume ca e doar sex pe bani.

Elena, mi-a facut placere sa te cunosc. Sper ca si tie asemenea. Te pup 🤗😘

Zi frumoasa!

Îti multumesc pentru vizita cat si pentru recenzie , poate nu am fost în totalitate pe gustul si placul tau referitor la experienta dar poate pe viitor la o alta vizita va fi mai bine 😊😘😘

O zi cat mai frumoasă si tie , si apreciez că ti-ai facut timp pentru a scrie cateva cuvinte 🙏😊

La cât mai multe recenzii si din partea celorlalti utilizatori (numai țineți doar pentru voi experiența😁)

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere , vă astept la programări cu drag😊

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibilă pentru programări și astăzi  până la ora 23:00😊

☎️Vă aștept cu drag la programări pe whatssap 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere începand cu ora 16:00 pana la 23:00❤

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Loc disponibil ora 19:00-19:30(30 de minute)❤

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibilă astăzi începând cu ora 15:00❤

☎️Programări pe whatssap specificând ora si timpul dorit 

O zi frumoasă va aștept la programări😊

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere 😋💦

Programari pe whatssap☎️ Te aștept cu drag să petreci timp în compania mea💋🧚

• Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

❤️

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Bună dimi 😻 , astăzi disponibilă începând cu 12:30 până la ora 23:00

☎️Programări doar prin whatssap specificând ora și timpul dorit 

Nu răspund la mesaje sms pe număr sau apel telefonic , dacă doriți o programare o stabilim și o confirmăm pe whatssap

O zi minunată și liniștită tuturor🫶🏻 Vă aștept cu drag și astăzi 😘

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Pentru mai multe postări vă puteți abona și la contul onlyfans ☺️

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere începând cu ora 14:30 până la ora 19:00 apoi disponibilă începând cu 21:30 până la 22:30🥰

Cine dorește o programare îmi poate scrie pe whatssap , vă pup și vă să aștept cu drag ❤️

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

30 de minute libere la ora 21:30

Cine vrea să ocupe locul îmi poate scrie din timp pe whatssap plus confirmare cu cel putin 1 ora înainte😊

O zi ușoară să aveți , maine programul va fi tot de la 12:30 până la 22:30🙏

🚫Nu raspund la mesaje dimineata șii mai ales dacă trec minute sau ore bune de la primirea mesajului🚫

🚫Nu deranja cu mesaj sau apel dupa ora 22:30-23:00 pentru-că nu voi raspunde , nu lucrez dupa 23🚫

🚫Cei care lasa mesaj pentru programare si numai raspund după, nu îi voi considera seriosi si nu le voi mai raspunde înapoi🚫

🚫Cei care intră în locatie îi rog să intre si la duș pentru a se igieniza , este foarte cald afara si nu este nimeni obligat să suporte mirosul de transpiratie , plus igiena doresc sa fie ok așa cum si eu la randul meu am o igiena ok🚫 Cine refuza să intre la duș sau "Am făcut acasa" "Nu e nevoie" Va fi poftit frumos afară si va plati deranjul 50Ron

Multumesc de întelegere ❤ Sper sa fie ok pentru toata lumea ceea ce am scris si să nu fie discutii 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri disponibile începând cu ora 17;30 până la 22:30😘

☎️Programări doar prin mesaj whatssap specificând ora și timpul dorit 

O zi minunată , vă aștept cu drag și astăzi la programări 😻

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Liber ora 18:00(30min), 19:30(30 min sau 60min),21:00(30min sau 60min)

🫶🏻💋

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri disponibile astăzi începând cu ora 15:30 😘

Zi minunată , vă aștept la programări 🥰

38CC69F9-3C15-480F-9CF1-1D94F16B8430.jpeg

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Loc liber 15:30(30min),17:00(30min sau 60min),19:00(30min sau 60min),20:30-21:00(30min sau 60min)

☎️Programări doar pe whatssap 🥰

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

😻

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mai am liber la 19:30 30 de minute , cine dorește mesaj pe whatssap 😘

Maine mă găsiți începând cu ora 13:00 până la 22:30😊

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere începând cu ora 15:00 până la 22:30🥰

☎️Programări doar prin mesaj whatssap specificând ora și timpul dorit 

Duminică relaxantă să aveți vă aștept la programări cu drag și astăzi 😌❤️

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mai am câteva locuri libere 18:00,19:30,21:00,22:30😊

Cine vrea o programare îmi poate scrie pe whatssap specificând ora și timpul dorit , confirmare cu cel puțin 1 ora înainte☎️

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Țin să menționez ca voi mai fi până pe data de 29 în oraș apoi voi fi în concediu

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

În această seară numai am locuri disponibile , mă găsiți și mâine începând cu ora 12:30 până la 22:30😊

Voi mai fi disponibilă până pe data de 29 inclusiv 

Cine nu a fost în vizită sau cine mai dorește să mă viziteze îmi poate da un mesaj pe whatssap pentru stabilirea programării☎️

O seară cat mai frumoasă să aveți , și toate cele bune🥰

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Desi au trecut cateva saptamani de la vizita facuta domnitei Elena - revin acum cu o recenzie aici ( am pus o recenzie pe celalat forum ) deoarece asa experienta placuta merita impartasita . O aveam in vizor de ceva vreme pe Elena dat fiind faptul ca imi plac brunetele skinny .Ma programez cu cateva ore bune inainte pentru ca vizita sa se realizeze seara .Ceea ec s-a si intamplat , am fost indrumat catre locul faptei cu exactitate . Ajung , imi deschide domnita - asa cum este in poza , draguta , slabuta , sunt poftin in camera unde se va desfasura actiunea , decartez 30 min + 50 ron stiam ca ii voi acorda pupici pe gura si avand acordul ei in acest sens . Dupa dezechipare , merg la dus (desi eram dusat deja ) dar asa e mai ok . Cand m-am intors domnita astepta cumintica si  goala in pat . Ne apropiem , incepem cu pupici de gurita , pe gat , pe sanii micuti , apoi pe restul corpului , ea apuca ciocanul si incepe sa manevreze incet , acesta se ridica si apoi incepem cu un oral nep ( igiena impecabila) . oral frumos , atentie la toata maciuca , apoi trecem la  69 sa ii pot gusta pussy si continuam asa - aplic cuni /ani , e foarte placut sa ii explorez fundul , mai contiunuam asa , apoi trecem la LOT se vede foarte frumos stam un pic si aici si trecem la mama iedului unde iar se vede frumos , ii cuprind sanii micuti , o ating pe picioarele subtiri si fund ... Apoi trecem la misionar unde urmaresc sa inchei ostilitatile , alternez cu umeri craci , sarut sani , gat , umeri ...totul se simte frumos , parca ma cuprinde si terminam prelung aici . Experienta pozitiva cu +  in categoria - in categoria de revenit  , Elena este o femeie cu care am avut ce discuta ...atat in eprioada dezechiparii cat si in timpul echiparii.  O seara frumoasa sa aveti !

• Inimioara 1

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 51 minute, bigscula a spus:

Desi au trecut cateva saptamani de la vizita facuta domnitei Elena - revin acum cu o recenzie aici ( am pus o recenzie pe celalat forum ) deoarece asa experienta placuta merita impartasita . O aveam in vizor de ceva vreme pe Elena dat fiind faptul ca imi plac brunetele skinny .Ma programez cu cateva ore bune inainte pentru ca vizita sa se realizeze seara .Ceea ec s-a si intamplat , am fost indrumat catre locul faptei cu exactitate . Ajung , imi deschide domnita - asa cum este in poza , draguta , slabuta , sunt poftin in camera unde se va desfasura actiunea , decartez 30 min + 50 ron stiam ca ii voi acorda pupici pe gura si avand acordul ei in acest sens . Dupa dezechipare , merg la dus (desi eram dusat deja ) dar asa e mai ok . Cand m-am intors domnita astepta cumintica si  goala in pat . Ne apropiem , incepem cu pupici de gurita , pe gat , pe sanii micuti , apoi pe restul corpului , ea apuca ciocanul si incepe sa manevreze incet , acesta se ridica si apoi incepem cu un oral nep ( igiena impecabila) . oral frumos , atentie la toata maciuca , apoi trecem la  69 sa ii pot gusta pussy si continuam asa - aplic cuni /ani , e foarte placut sa ii explorez fundul , mai contiunuam asa , apoi trecem la LOT se vede foarte frumos stam un pic si aici si trecem la mama iedului unde iar se vede frumos , ii cuprind sanii micuti , o ating pe picioarele subtiri si fund ... Apoi trecem la misionar unde urmaresc sa inchei ostilitatile , alternez cu umeri craci , sarut sani , gat , umeri ...totul se simte frumos , parca ma cuprinde si terminam prelung aici . Experienta pozitiva cu +  in categoria - in categoria de revenit  , Elena este o femeie cu care am avut ce discuta ...atat in eprioada dezechiparii cat si in timpul echiparii.  O seara frumoasa sa aveti !

Multumesc frumos pentru recenzie și vizită☺️ 

Mi-a făcut plăcere , te aștept cu drag și data viitoare la o nouă vizită 😘

Seară minunată îți doresc!:ellao

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...