estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 24, 2023 Chiar asa e de mare foamea ca mi s-a luat si dreptul de mesaje desi sunt pe forumul asta de la facerea lui?
caineleDDB Reputație: 4671 Postat Iunie 24, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iunie 24, 2023 Acum 26 minute, estrogen a spus: Chiar asa e de mare foamea ca mi s-a luat si dreptul de mesaje desi sunt pe forumul asta de la facerea lui? Da! 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3861 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Iunie 24, 2023 Ai 2 posibilitati in momentul de fata, Platesti 50lei/luna pt. un cont verde, sau contribui cu recenzii si info utile sa-l primesti cado' de la pisicuts. - nu zic ca n-ai facut-o, da' el decide cine merita. bucilescelmaifaincur
estrogen Reputație: 1694 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 24, 2023 Pai daca eu n-am recenzii...
caineleDDB Reputație: 4671 Postat Iunie 24, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iunie 24, 2023 In concluzie daca nu eram noi in urma cu x ani sa facem recenzii si prin recenziile alea sa apara din ce in ce mai multi useri pe site, facea un mare 💩 cu site-ul lui, iar la schimb am primit niste dungi pe conturile vechi si o pula in loc de mesagerie. Recunostinta la români, mereu o tema de actualitate. 2
Paianjen Reputație: -5 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Sighisoara Oras:Sighisoara Postat Iunie 25, 2023 Acum 23 ore, caineleDDB a spus: In concluzie daca nu eram noi in urma cu x ani sa facem recenzii si prin recenziile alea sa apara din ce in ce mai multi useri pe site, facea un mare 💩 cu site-ul lui, iar la schimb am primit niste dungi pe conturile vechi si o pula in loc de mesagerie. Recunostinta la români, mereu o tema de actualitate. Bine punctat 👍 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum