Sari la conținut

Anna-0747462296

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Buna!

Numele meu e Ana si am 26 de ani si incepand de astazi ma gasiti disponibila in frumosul vostru oras!

Ce iti pot oferi:🤩sarutari corporale🤩69🤩diverse pozitii 🤩normal (doar protejat)🤩oral(in functie de igiena protejat /neprotejat)🤩masaj de relaxare 🤩fin orala/corporala

Cadou:150lei/finalizarea(30minute)

300lei /2finalizari(60minute)

Nu sunt pentru fanii slim!

6BD2E297-8D84-4147-A356-FBFAA0540955.jpeg

5AA5449E-8F41-4F2D-A7E4-1C8FB7683565.jpeg

70E89724-EE36-4DBE-AFCF-EBF15EFF1440.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Aicisipestetot
  • Oras:Aicisipestetot
Postat

Bine ai venit pe forum,banuiesc ca in activitate esti mai veche nu?

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 4 ore, Anna_Maria a spus:

Buna!

Numele meu e Ana si am 26 de ani si incepand de astazi ma gasiti disponibila in frumosul vostru oras!

Ce iti pot oferi:🤩sarutari corporale🤩69🤩diverse pozitii 🤩normal (doar protejat)🤩oral(in functie de igiena protejat /neprotejat)🤩masaj de relaxare 🤩fin orala/corporala

Cadou:150lei/finalizarea(30minute)

300lei /2finalizari(60minute)

Nu sunt pentru fanii slim!

6BD2E297-8D84-4147-A356-FBFAA0540955.jpeg

5AA5449E-8F41-4F2D-A7E4-1C8FB7683565.jpeg

70E89724-EE36-4DBE-AFCF-EBF15EFF1440.jpeg

Daca știi ca nu ești "pentru fanii slim", cum draq ai nesimțirea sa pretinzi asemenea tarife? Te a zăpăcit caldura sau te obliga obletul sa mergi pe scorurile astea?! 😆😆

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salutare! Sparg eu gheata cu prima recenzie.

Locatie : Garsoniera la bloc I in Tiglina la flori. Usor de gasit si cu tot ce iti trebuie la dus, gel de dus si prosop curat, aer conditionat.

Aspect : In locatie gasesti exact ce e in poze. Domnisoara e venita de la Iasi, cateva kg peste, nimic deranjant, sani mari  cam lasati, dar se simt super bine la atingere.

Actiune: A inceput cu un ON bine executat cu tente de deep, atentie la sateliti, nu te grabeste. Am montat balonul la initiativa mea si am trecut la LOT. Se misca bine si nu oboseste repede. Am schimbat si in pozitia capra unde am finalizat in balonas.

ON : 8 

NP: 8

Achitat 150-30mim

Timp DTD 25 de min, nu m a grabit deloc.

De recomandat ? Da, dar nu pentru cei ce nu cauta slim.

De revenit? Da, fata e pro client!

Spor la treaba!

• Like 4
Postat
Acum 12 ore, AndyMR a spus:

Salutare! Sparg eu gheata cu prima recenzie.

Locatie : Garsoniera la bloc I in Tiglina la flori. Usor de gasit si cu tot ce iti trebuie la dus, gel de dus si prosop curat, aer conditionat.

Aspect : In locatie gasesti exact ce e in poze. Domnisoara e venita de la Iasi, cateva kg peste, nimic deranjant, sani mari  cam lasati, dar se simt super bine la atingere.

Actiune: A inceput cu un ON bine executat cu tente de deep, atentie la sateliti, nu te grabeste. Am montat balonul la initiativa mea si am trecut la LOT. Se misca bine si nu oboseste repede. Am schimbat si in pozitia capra unde am finalizat in balonas.

ON : 8 

NP: 8

Achitat 150-30mim

Timp DTD 25 de min, nu m a grabit deloc.

De recomandat ? Da, dar nu pentru cei ce nu cauta slim.

De revenit? Da, fata e pro client!

Spor la treaba!

Multumesc pentru recenzie! 😘 

Postat

Buna dimineata! 
Disponibila pentru programari pana la ora 22.00 ! Va astept !🥰

Postat

Salut,tocmai ieșit de la Anna,las și eu o recenzie.Fata e ascultătoare,fără figuri ,î-și face treabă bine,fără mirosuri ,ca și aspect aș da un 8,eu fiind subiectiv în privința sânilor care sunt cam lăsați,dar nu arată rău.Am luat legătura ,fixat ora,ajuns la destinație I1 la flori în Țiglina1.După ușă mă aștepta fata într-un compleu din plasă și pe tocuri,nu arăta rău de loc,făcut igienizare rapid cu prosop nou și trecut la acțiune.Am marcat banul ,eu am vrut un număr, 150 dar nu aveam mărunt ,de remarcat că mi-a dat restul,deși i-am spus că poate păstra 200.Acțiunea în sine a fost doar oral că mi-a plăcut cum îl face deși are un posterior bestial(va urma), foarte ascultătoare,atentă la sateliți,jucat cu ea ,finalizat în guriță.Per total de revenit,foarte zâmbăreață și deschisă la dialog.

Postat
Acum 20 ore, luci1972 a spus:

Salut,tocmai ieșit de la Anna,las și eu o recenzie.Fata e ascultătoare,fără figuri ,î-și face treabă bine,fără mirosuri ,ca și aspect aș da un 8,eu fiind subiectiv în privința sânilor care sunt cam lăsați,dar nu arată rău.Am luat legătura ,fixat ora,ajuns la destinație I1 la flori în Țiglina1.După ușă mă aștepta fata într-un compleu din plasă și pe tocuri,nu arăta rău de loc,făcut igienizare rapid cu prosop nou și trecut la acțiune.Am marcat banul ,eu am vrut un număr, 150 dar nu aveam mărunt ,de remarcat că mi-a dat restul,deși i-am spus că poate păstra 200.Acțiunea în sine a fost doar oral că mi-a plăcut cum îl face deși are un posterior bestial(va urma), foarte ascultătoare,atentă la sateliți,jucat cu ea ,finalizat în guriță.Per total de revenit,foarte zâmbăreață și deschisă la dialog.

Multumesc pentru recenzie !😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...