bianca_love Reputație: 6802 Postat Noiembrie 22 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Postat Noiembrie 22 ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). 2 2
Alison Reputație: 78 Postat Noiembrie 22 Postat Noiembrie 22 Acum 3 ore, bianca_love a spus: ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). Tare bună mai ești de pulă! 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Noiembrie 22 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Postat Noiembrie 22 Acum 39 minute, Alison a spus: Tare bună mai ești de pulă! Ce direct și sincer... Îmi place de mor!😚 1
loverboy88 Reputație: 101 Postat Noiembrie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 22 Acum 4 ore, bianca_love a spus: ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). Ce păcat ca nu ajungi și la oradea.... 1 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Noiembrie 22 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Postat Noiembrie 22 Acum 35 minute, loverboy88 a spus: Ce păcat ca nu ajungi și la oradea.... Dar tu ști ca s-a deschis un topic pe Oradea și am fost ceruta? Cred ca te știu după username, tu m-ai cerut de multe ori acolo...❤️E la capătul țării, ca ști cum veneam?😔 Oi face eu o nefăcuta sa sara Oradea în aer, cred ca vin și la voi, nu cred, sigur o sa vin!
raynefabyan Reputație: 182 Postat Noiembrie 23 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 23 La 22.11.2024 la 11:16, bianca_love a spus: ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). Hmmm mi e dor de tine, cand vii la Bucuresti ??😘💋 1 1
bianca_love Reputație: 6802 Postat Noiembrie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Postat Noiembrie 25 ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). 4
bianca_love Reputație: 6802 Postat Noiembrie 25 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Postat Noiembrie 25 Aveti grija de voi!🥰 Ne revedem curand!😚 ❌❌❌INDISPONIBILA❌❌❌ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum