Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Banat
1 oră în urmă, Cozonac77 a spus:

Zău că nu vreau să îmi amintesc 🥺 Mai bine rămâne o amintire nefericită pentru mine și cu asta basta 

🥲

"Amintire nefericită " ? Ok, am priceput. 

Acum 37 minute, Cozonac77 a spus:

Eu sunt cel mai sincer băiet d'acilea 

Atâta sinceritate ar merita o recenzie sincera 😁

• Like 6
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Cozonac77 a spus:

Da, așa e! Te mint 

N-ai avut biscuiți... Aia n-a fost bine... Zău că nu vreau să îmi amintesc 🥺 Mai bine rămâne o amintire nefericită pentru mine și cu asta basta 🥲

Oricum nu te crede nimeni mai ales de când ai culoarea asta 😅😎

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Acum 4 ore, Cris98 a spus:

Da ce este cu atâta sinceritate! 🤣🤣🤣🤣Eu cred că ai greșit ușa! 

Eu cred că tu vrei să mă provoci... și Nu răspund bine la provocări 🥲

Link spre comentariu
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
6 hours ago, Centaurii89 said:

Salut, înțeleg ca poate nu ați vibe-uit si nu a fost cea mai bună experiență (se mai întâmplă, ea e foarte vorbăreață in general).

Dar de ce igiena 8/9? Poți dezvolta un pic? Te întreb pentru că în cazul meu de fiecare dată a fost impecabilă la acest aspect.

Am dat nota 9 pentru ca nu am simtit miros de fresh. Este cremoasa si lipicioasa pe piele, asta nu garanteaza igiena

6 hours ago, Albano89 said:

Are vreun rost să intri în discuții cu cineva care este Gică Contra? Îți spun eu, nuu! Fata are recenzii foarte bune, acum că nu i-a oferit respectivului nu știu ce servicii este alta, dar nu l-a obligat nimenea să meargă în condițiile în care ea a scris clar pe topic ce oferă și ce nu! Nu am fost la ea, dar suficienți colegi au spus că este ce trebuie, așa că nu mă iau după ce spune respectivul coleg!

Nu ma pricep la recenzii nu am talent dar pentru mine a fost o risipa de timp si bani

5 hours ago, Cris98 said:

Dar respectivul se vede clar că este fake! Eu nu sunt așa cum ma descris el. Așa că nu are rost să ne contrazicem cu el. 😊

Poate nu te-am prins intr-o forma buna

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 18 minute, Cris98 a spus:

Nu cred că își are rostul am argumente să îți dau din toate punctele de vedere 😜Mai ales când mă simt atacata aiurea. 

Nu-mi doresc să intru în polemici cu tine, nu avem nimic de câștigat niciunul dintre noi. Întâlnirea noastră nu a fost una de povestit. 

Nu cred că e ceva de neacceptat asta pentru tine...Eu am fost capabil să accept. Nu te-am atacat cu nimic

Seară frumoasă 🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tm
  • Oras:Tm
2 hours ago, Clamzi said:

Poate nu te-am prins intr-o forma buna

Cea mai enervanta propozitie. Hai sa nu le mai cautam atatea scuze.

Is unii pe aici, care le iau apararea la tot pasul, iar fetele astea ajung sa creada ca is niste zane fara cusur si ca merita pana si luna de pe cer, indiferent de atitudinea si comportamentul lor.

Scuzati interventia, dar am si eu draci pe una mult prea laudata. Nu asta, alta.

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 8 ore, manutm a spus:

Cea mai enervanta propozitie. Hai sa nu le mai cautam atatea scuze.

Is unii pe aici, care le iau apararea la tot pasul, iar fetele astea ajung sa creada ca is niste zane fara cusur si ca merita pana si luna de pe cer, indiferent de atitudinea si comportamentul lor.

Scuzati interventia, dar am si eu draci pe una mult prea laudata. Nu asta, alta.

Cine te-a supărat, maestre? Spune-ne și nouă ca să știm și să evităm pe viitor!

O duminica frumoasa!

Link spre comentariu

Ai de capu’ meu ce e aici. Eu am avut chimie cu fata asta sau cum se spune si a fost totul super fain de fiecare data. Aia e (parca e si o melodie) nu toti suntem la fel. Dar sa dai in ea nu sunt de acord. Poate ma imbolnavesc de “limbarnita” si mai scriu si eu. Am fost la aproape toate fetele de aici. De la unele de la top am plecat de la usa… Corect, nu a fost sa fie. Nu sunt roboti nici ele. Experienta fiecaruia e personala. De aia nici nu scriu, e experienta mea. A ta nu o sa fie la fel.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 15 ore, Cris98 a spus:

Unii dintre voi veniți cu flocii impltiți și mai aveți pretenții să coboare femeia jos🤮și vii și îmi vb mie de igienă pe bune! Dacă spuneai de servicii de alt ceva dar nu de igienă și că nu știu să leg 2 cuvinte te-ai auzit când ai scris? Alooo mai corectează odată ce-i scris! 

Ce te-ai aprins 😂😂

Tu te citezi și te cerți pe tine ? Ii bine asa  😁😂😂

• Like 1
  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

din informatiile celor credibili rezulta unanim

suge putin slab si protejat

nu are  fk si gfe 

nici 69 la finalizare

pret ca si cele care au in meniu cele de mai sus

care ofera on bun fk gfe 69 si arata ca ea

sau mai bine ca au curu mare nu mic ca si ea

concluzie 

servicii slabe la pret exagerat

ea are dreptul sa mearga la prosteala

tu ai dreptu sa nu fii prost

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Cine are chef de sex sălbatic sa se programeze acum la Cris , iar în mijlocul acțiuni sa-i șoptească la ureche : sunt Tomson 🤣🤣

Ps.nu-s prin zona , dar zău dacă nu făceam asta 😂😂  Poate ne si sarutam de împăcare 😜😂

• Like 1
  • Haha 5
Link spre comentariu

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 6 minute, 22leon a spus:

Cine are chef de sex sălbatic sa se programeze acum la Cris , iar în mijlocul acțiuni sa-i șoptească la ureche : sunt Tomson 🤣🤣

Ps.nu-s prin zona , dar zău dacă nu făceam asta 😂😂  Poate ne si sarutam de împăcare 😜😂

Nu mai baga și tu paie pe 🔥

Nici eu nu sunt in zona 🤭😁🙃.

Că o calmăm 🙈🙈🙈

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...