Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 11 ore, Criticul a spus:

Indiferent ce discutați fie prin mesaje, fie față în față, NU O INTERESEAZĂ,  aveți exemplul clar cu pozele. 

Acum 11 ore, Criticul a spus:

Adică îți pun extras din regulament referitor la poze, spui că ai reținut dar continui. Cu alte cuvinte, NESIMȚIRE CRASĂ ȘI DISPREȚ! 

Criticul/Colericul, intervin un pic aici ca mi se pare ca exagerezi un pic. Fata a pus chiar acum două poze noi, deci îți ia feedbackul in considerare.

Multe alte fete își reposteaza pozele, și da,  ai dreptate cu regulamentul, dar hai sa nu fim mai catolici decât Papa, fata învață in timp, e încă la început (oarecum). 

Zic asta nu fiindcă aș vrea să încep o discuție sau scandal (departe de asta scopul meu), dar hai sa fim și noi un pic mai buni și empatici fiecare cu celălalt 😉

Zi faină sa ai! 

Link spre comentariu
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Acum 8 minute, Centaurii89 a spus:

... Fata a pus chiar acum două poze noi, deci îți ia feedbackul in considerare.

Multe alte fete își reposteaza pozele, și da,  ai dreptate cu regulamentul, dar hai sa nu fim mai catolici decât Papa, fata învață in timp, e încă la început (oarecum). 

Zic asta nu fiindcă aș vrea să încep o discuție sau scandal (departe de asta scopul meu), dar hai sa fim și noi un pic mai buni și empatici fiecare cu celălalt 😉

Zi faină sa ai! 

A pus după ce m-am luat dur de ea deși extrasul din regulament îl avea de ieri. Necunoașterea regulilor după TREI LUNI nu e deloc scuză, era obligatoriu să și-l însușească de la înscriere. 

Dacă nu poate învăța cu vorba bună, va învăța cu biciul, e alegerea ei. Și cum fetele urmăresc topicul "concurenței", lecția primită de ea va fi asumată și de altele ca să evite să scriu pe topicul unde sunt discutate. 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Salutare, 

Nu stiu de ce, dar ma simt dator cu câteva cuvinte...

Doar ce am ajuns acasă, de la job am făcut o escală, și apoi am prins avionul spre destinația finală. :)) 

Fustrat ca tot am primit reject de la una și alta, azi e plin, mâine dacă vrei?!, a fost ultima zi, ne revedem data viitoare!, de mâine revin dar e cam plin!, deja începusem să mă enervez. Deși ezitant, având în vedere cele scrise pe aici, am zis hai, cât de rău poate sa fie. Oricum poate sa fie destul de nasol, având în spate unele experiențe, nu neplăcute, dar le pot spune horror, de la anumite domnițe. 

I-am scris, mi-a răspuns, am stabilit ora, zic posibil să întârzii, aveam ceva treabă în zonă și nu depindea de mine când o terminam. 

Prin mesaje a fost o drăguță, sigur, sunt disponibilă, te aștept îmbrăcată cum dorești tu etc

Am ajuns în zonă, am întârziat cred ca 10 min, in tot acest timp am ținut legatura cu ea pe whatsapp, să știm un lucru amândoi, vorba aia, sa nu ne dăm țepe unul la altul. Am ajuns în fața scării și deși aveam mesajele citite nu a mai răspuns așa repede ca și până atunci. M-am panicat și am zis dacă e mai bine să fac cale întoarsă și să ajung liniștit acasă. Mi-a răspuns după 5 min cred, hai, sună la X și hai la Y. 

Când mi-a deschis am fost plăcut impresionat, arată mai bine decât în poze, și ca atitudine era ok. Fiind obosit după o zi întreagă chiar nu aveam chef de fițe și figuri. Am fost la duș, totul părea să meargă bine. Acum cât de bine poate merge între două persoane care nu se cunosc cât de cât. De aceea cam urăsc prima vizită la o fată, mai bine aș merge la cele pe care le știu deja, si reciproca fiind valabilă. 

Acțiunea în sine nu o mai descriu, a fost ok, am optat pentru totul protejat, eu având ceva fantezii cu ea pe tocuri în rochia aceea verde. 

A fost ceva gen Jasmine, pentru cei cunoscători. 

Partea și mai interesantă și făină, care mi-a plăcut a fost după, când am început să discutăm puțin. Atunci a fost o dulce și eu m-am înmuiat ca o savarina uitată afară pe masă. 

Știam ca fetele sunt mai sensibile ca noi, deși de multe ori am întâlnit contrariul și aici pe forum și în viață în general. Dar sa nu poți dormi toată noaptea și sa pleci acasă sute de kilometri, din cauza celor scrise pe aici, imi părea ceva ireal. 

Voiam să o consolez, să stau de vorbă cu ea, știam din proprie experiență, ca e mai bine sa discuți cu cineva supărările, decât să le interiorizezi. Voiam parcă să-i fac să treacă supărarea, la fel cum mi-a schimbat și ea ziua în bine la final. 

Oricum cu mine a fost o dulce, chiar dacă nu cred că am reușit să o ajut într-un fel, sper ca măcar aceste rânduri să-i mai insenineze ziua. 

În rest pentru mine e de revenit, presimt ca pe măsură ce se obișnuieste cu tine, experiențele sunt tot mai faine. 

Acum nu știu cât de mult i-a plăcut ei de mine, dar mie sigur mi-a făcut sfârșitul de zi mult mai frumos.

:)

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Centaurii89 a spus:

Criticul/Colericul, intervin un pic aica mi se pare ca exagerezi un pic. Fata a pus chiar acum două poze noi, deci îți ia feedbackul in considerare.

Zi faină sa ai! 

Asta a fost si scopul tuturor interventiilor mele nu sa scada preturile ci sa sa se implice si sa ofere pe masura ca e o femeie frumoasa , asta nu am contestat nicaieri,( treaba cu gabaritul posteriorului e ceva subiectiv , is eu pe gen  badunkadunk )  dar are a se adapta pe sine cu noi . Iar atentia si asa zisele scandaluri is intotdeauna binevenite pentru publicitate ramane doar ca ea sa profite corectand pe unde trb. Cel mai nasol lucru e ignorul , cand nimeni nu se oboseste sa te bage in seama ori ce ai face. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 5 ore, Cris98 a spus:

Mulțumesc!

Ești binevenit oricând…😘

Și eu îți mulțumesc, și pentru azi!

7 e un număr frumos, cu noroc 😁

Ne vedem când revii! 😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 25.09.2023 la 12:21, Cris98 a spus:

Bună Dragilor!💋💋

Disponibilă!❤️❤️

programări pe whatsApp

0792115297❤️❤️

Superbă 😘.

Am observat că tot vizitezi topicul din orașul vecin 😘.

Urmează ceva😎🙃!!!

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...