Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 La 22.11.2023 la 13:59, ALEX1_1 a spus: Link spre comentariu
Osiris0 Reputație: 257 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Stie cineva, oare domnisoara Cris s-a retras definitiv? Aparent si-a inchis contul si a sters toate pozele de pe topic. Link spre comentariu
ursulake2 Reputație: 214 Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 S-a retras Cristina. Sau poate s-a dus în străinătate. În orice caz, mă bucur că am apucat s-o mai vizitez odată, simțeam că n-o s-o mai văd. O să-mi fie tare dor de momentele alea intense. 🍑 Dacă citești, Criss: e ok o pauză. Unii, câțiva, te vom aștepta mereu cu drag în Timișoara. Link spre comentariu
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 10 minutes ago, Osiris0 said: Stie cineva, oare domnisoara Cris s-a retras definitiv? Aparent si-a inchis contul si a sters toate pozele de pe topic. Fie au prins-o familia și prietenii și s-a speriat (au făcut aia scandal și cearta, bătaie cine știe), fie a fost aici cu noi doar cat să își facă niște bani. A 2 varianta mi se pare că ar fi, se vedea că ea nu era pentru domeniul asta, nu-i plăcea ce face (practic ura ce făcea, ca multe altele). De aia avea și prețurile alea. eu când va zic că sa nu mai săriți și sa le dați atâția bani imi săriti in cap. Astea-s doar profitoare, nu sunt serioase Link spre comentariu
Membru Premium farafiltre Reputație: 4381 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 3, 2023 A lucrat ca adevaratii profesionisti, fara urme! Miscarea asta chiar mi a placut.🤩 (sunt curios cat costa sa faci/sa se faca curatenie generala, nici dupa clontos n a ramas urma cand "s a dus") dag dal gas! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum