Sari la conținut

A fost cineva ?

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

DE ETNIE,CU PERUCA NASOALA PE CAP,IMBRACATA IN MUSAMA NEAGRA,TITE LASATE SI ZBIRCITE,DACA O VEDEAM DEZBRACATA PLECAM.AM INCERCAT DOAR 30 MIN.FACE UN MASAJ NURU BRUTAL,SI O LABA REPEZITA.TOT TIMPUL A SUNAT UN TELRFON.ZICE CA TREBUIE SA O SUNE CINEVA IMORTANT DAR RASPUNDEA SI TOT SPUNEA SA O SUNE PESTE 30 MIN.200 LEI PT 30 MINUTE SI 400 LEI ORA.CERE EXTRA 100 PT LIMBI.CINE SE RISCA.E CURATA DAR NU ARATA F BN.MAMAIA NORD,BLOC LA STRADA,ETAJ 2

• Like 2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 3 ore, artur.86 a spus:

DE ETNIE,CU PERUCA NASOALA PE CAP,IMBRACATA IN MUSAMA NEAGRA,TITE LASATE SI ZBIRCITE,DACA O VEDEAM DEZBRACATA PLECAM.AM INCERCAT DOAR 30 MIN.FACE UN MASAJ NURU BRUTAL,SI O LABA REPEZITA.TOT TIMPUL A SUNAT UN TELRFON.ZICE CA TREBUIE SA O SUNE CINEVA IMORTANT DAR RASPUNDEA SI TOT SPUNEA SA O SUNE PESTE 30 MIN.200 LEI PT 30 MINUTE SI 400 LEI ORA.CERE EXTRA 100 PT LIMBI.CINE SE RISCA.E CURATA DAR NU ARATA F BN.MAMAIA NORD,BLOC LA STRADA,ETAJ 2

Am înțeles mersi de info 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.