WeebFan Reputație: 1 Postat Iunie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2023 https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhdWno.html?reason=seller_profile A chemat cineva domnisoara pe la el? Am auzit zvonuri ca s-ar ocupa cu mai multe decat un simplu "masaj" ? Poate cine sa confirme sau infirme treaba asta, mersi
fidel Reputație: 8 Postat Iunie 30, 2023 Postat Iunie 30, 2023 La 29.06.2023 la 1:20, WeebFan a spus: Am auzit zvonuri ca s-ar ocupa cu mai multe decat un simplu "masaj" ? Unde ai auzit zvonuri ? Că în descriere scrie altceva.
WeebFan Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2023 On 6/30/2023 at 2:59 PM, fidel said: Unde ai auzit zvonuri ? Că în descriere scrie altceva. Lasa tu descrierea,multe pun descriere si fac altele in plus. Pentru ea am auzit de la un prieten comun ca ar face si masaj erotic.
broski69 Reputație: 35 Postat Iulie 5, 2023 Postat Iulie 5, 2023 Deci tu ai un prieten. El iti spune ca ea ar face si masaj erotic (a fost? a auzit si el de la alt prieten care a fost el sau care a auzit si el de la alt prieten? nu stim) De bun prieten ce e, tu nu-l crezi. Intrii in schimb pe un forum unde ai interactionat pret de 2 postari pana acum si intrebi niste necunoscuti. Interesant.
Mirel778 Reputație: 6 Postat Iulie 29, 2023 Telefon: 0730819301 Oras:București Telefon: 0730819301 Oras:București Postat Iulie 29, 2023 Am fost eu cu Domnișoara , am sunat și am stabilit o oră care a fost respectată de ambele părți , am dorit o oră de masaj de relaxare (aveam nevoie) nu am primit finalizare ( nici nu am întrebat ) masajul bun de altceva nu am întrebat , Maseuza este tânără 24 de ani , aspect plăcut subțirică. Nu știu dacă mai revin la ea că eu doresc masajul în forță .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum