Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 4, 2023 Acum 8 minute, sosoboso a spus: Am revizitat azi pe @Ememma de dimineata,in noua locatie.Tot aceiasi primire calduroasa si servicii profesionale.Ma bucur ca a introdus si FK in lista de servicii.Mersi frumos Ema,o zii buna iti doresc!😘 Te pupacesc 🤗zi minunata
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 4, 2023 Câteva locuri disponibile 🤗câteva zile 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 5, 2023 Buna dimi 🤗Dispo pana la 22:00 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 6, 2023 Buna dragilor tin sa va anut ca adresa am schimbat-o Weekend minunat pana luni ma găsiți la voii in oraș pana la 23:00❤️
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 6, 2023 Pupici ❤️va aștept Prețuri . 150 (30 min 1h 250 servicii . 🤪sex oral (cu sau fără ) 🤪sex normal (DOAR PROTEJAT ) 🤪69 & diferite poziti 🤪masaj de relaxare 🤪sex între sâni ( medii ) 🤪finalzare pe corp e inclusă ( orala 😈faciala este extra +50 🤪fk (sărutări pe gura +50 🤪dețin jucărie +100 🤪accept și in grup ( bărbați 😈🤭 😈🚘deplasare este 1h 500 (DOAR HOTEL & pensiune )pentru cunoștințe se poate și acasă 🤭 ❌😇dupa ora 22:00 taxa va fi mai mare pentru cine insista ❤️ ❌nu fac anal indiferent de suma ❌nu accept minori ❌nu accept cuplu ❌nu fac uro ❌nu fac normal neprotejat indiferent de suma ❌nu răspund cu (buna care e prețul servici sau etc .🚫 ❤️programari se fac cu cel puțin o ora înainte 📵in caz de nu răspund inseama ca sunt ocupa îmi Spune-ți pana la ce ora pot Răspunde ❤️telefonic ❤️sms ❤️whatsApp ❌nu trimit poze ❌da ca programările nu sunt confirmate cu 30 35 min înainte vor fi anulate lista neagră ❤️MULTUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE 5
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 7, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 7, 2023 Buna dimi dragilor dragilor Dispo ❤️pana la 23:00 va pupacesc
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 8, 2023 Dispo dragilor ❤️
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 8, 2023 😈 3
venom5 Reputație: 1666 Postat Octombrie 8, 2023 Postat Octombrie 8, 2023 Bună. Poți te rog detalia tariful pt grup dacă te rog? Care e nr max de tipi acceptati la un gangbang si dacă dubla penetrare (dp) vaginala e acceptata. Ms frumos. Nu sunt întrebări la mișto. O seara faina
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 9, 2023 Bună ❤️dispo🥰
venom5 Reputație: 1666 Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 Ma ajuți cu răspuns la ce am întrebat? Ca dacă întreb asta pe watsapp zici ca dai Block.
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 9, 2023 Acum 1 oră, venom5 a spus: Ma ajuți cu răspuns la ce am întrebat? Ca dacă întreb asta pe watsapp zici ca dai Block. Bună .. scrie-mi te rog pe wap
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 10, 2023 Bună dragilor disponibil în prima onestilor p6 până la 22:00 🫦👅
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 11, 2023 Bună dimineața dragilor dispo pentru programări 😈22:00
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 11, 2023 Ultimile zile 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 12, 2023 Bună disponibilă pentru programari🫦22:00 👄 4
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 13, 2023 Bună 🫦dispo pentru programări 😘 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3949 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Octombrie 13, 2023 Acum 4 ore, Ememma a spus: Bună 🫦dispo pentru programări 😘 Emma, mulțumesc! 😘🐼❤️ 1 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 13, 2023 Acum 14 minute, ursuletulpanda a spus: Emma, mulțumesc! 😘🐼❤️ Cu plăcere 🤫😊 1
salmanasar Reputație: 922 Postat Octombrie 13, 2023 Postat Octombrie 13, 2023 La 12.10.2023 la 10:15, Ememma a spus: Bună disponibilă pentru programari🫦22:00 👄 Mie îmi placeai și acum doi ani înainte de a pleca afară,dar acum te ai făcut frumoasă rău.Pe la Ploiești când vi? 1
x the impaler Reputație: 9969 Postat Octombrie 13, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Octombrie 13, 2023 2 hours ago, salmanasar said: Mie îmi placeai și acum doi ani înainte de a pleca afară,dar acum te ai făcut frumoasă rău.Pe la Ploiești când vi? Da-i un avans ceva... Asa pe sec? 😹 Cu Afrodisia, Afurisia... sau cum plm isi zice ati reglat conturile? 🙄 2
salmanasar Reputație: 922 Postat Octombrie 13, 2023 Postat Octombrie 13, 2023 Acum 1 oră, x the impaler a spus: Da-i un avans ceva... Asa pe sec? 😹 Cu Afrodisia, Afurisia... sau cum plm isi zice ati reglat conturile? 🙄 Cred că te referi la Aspasia ,Andeeakvl sau Kenwelo.Si ea umblă mai mult prin Ardeal și pe la Constanța.Cred că nu le place mirosul de gaz 😄 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 14, 2023 Acum 12 ore, salmanasar a spus: Mie îmi placeai și acum doi ani înainte de a pleca afară,dar acum te ai făcut frumoasă rău.Pe la Ploiești când vi? Bună din păcate nu o să mai vin
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 14, 2023 Bună dimi👄disponibil poftă bună la cafea ☕️pupici 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3949 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Octombrie 14, 2023 1 oră în urmă, Ememma a spus: Bună dimi👄disponibil poftă bună la cafea ☕️pupici Bună tuturor! Ieri am avut plăcerea să mă întâlnesc din nou cu Ema "noastră", așa îi spun eu, pentru că de o vreme încoace face parte din realitatea orădeană. M-am programat cu câteva ore înainte de întâlnire, mi-a răspuns prompt și afirmativ. Mi-am confirmat prezența și m-a primit la ora stabilită. Ema este aceeași femeie "micuță", foarte agitată, bine dispusă. I-am lăsat cadoul din proprie inițiativă pentru o oră plus două servicii. Fk și finalizare orală. De această dată a început ea, m-a alintat cu prima parte din pachetul ei de oral, iar pentru că mă cunoaște a început să-mi excite cele mai sensibile puncte, punându-mi la încercare limitele fizice. Ne-am sărutat, sărută foarte bine și fierbinte, a fost foarte atentă cu mine și m-a pregătit cu multă atenție, am fost pupat intens și des. Am urmat eu, i-am întors afecțiunea. S-a umezit puternic, am simțit-o, gustul ei mă excita și simțeam nevoia să o penetrez. A pus cu mare grijă prezervativul, folosește un model foarte subțire dar rezistent, am rugat-o să ne jucăm la intrare, îi simțeam clitorisul ca pe un sâmbure tare, o frecam sau o freca ea, nu cred că mai are vreo semnificație până în momentul când m-a apucat energic de fese și m-a tras în ea. Plăcere pură. Cred aceste două cuvinte exprimă tot. Am petrecut împreună așa minute bune, schimbând poziție după poziție. M-a întrebat când doresc finalizarea orală, am rugat-o să ne mai iubim, la care s-a aprins puternic. Știam că ora se apropie încet spre sfârșit, am rugat-o să mă termine așa cum am cerut. A muncit din greu, am fost aproape de câteva ori de finiș, dar am reușit doar după ce s-a străduit mult, iar când m-am eliberat nu s-a tras, mi-a oferit acea plăcere pe care o simțim la finalizarea orală. Avea la îndemână un șervețel, cu care m-a șters apoi a fugit la baie să se igienizeze. A fost ok, nu mai știu care este cea mai bună poziție cu ea, cred că toate sunt. Are ceva nativ, care o transformă în câteva secunde într-o parteneră de sex imbatabilă. O recomand, eu voi reveni. Ceea ce am înțeles din spusele ei, intenționează să ne părăseasca o perioadă lungă. Deci, cei care mai doriți să beneficiați de serviciile ei nu ezitați, faceți ca mine, vizitați-o. Nu mi-a rămas decât să-i mulțumesc pentru ora de ieri, cu speranța să o mai revăd până pleacă. Ema mulțumesc! 4 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum