Mihai2209 Reputație: 290 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Salutare colegii, am fost si eu pe la Giulia, pot spune ca a fost destul de buna intalnirea noastra, desi nu am crezut ca o sa fim asa compatibili la inceput, o sa fiu mai scurt pentru ca acum astept la alta fata de pe publi24 in parcare, ca i-am spus ca vin la 12 fix si am ajuns mai devreme si nu e acasa inca, ca a iesit pana la magazin in fine, cred ca stiti toti serviciile si tot, dupa un dus am trecut in camera de actiune unde am avut parte de un oral bine executat la care in timp ce imi facea oral se uita si in ochii mei si asta mă excita asa mult, deci un punct de la mine, la normal nu a comentat la nici o pozitie si am finalizat in balonas dupa cateva poziti schimbate Notele: Oral: 9,5 pentru privirea aia ❤️ Normal: 9 nu a comentat la nici o pozitie dar nu a fost nici wow si ceva bun Aspect: 10 pentru sani ca imi plac maxim Eu zic ca merita vizitata, o sa mai fac si eu o vizita, va salut pe toti si spor la femei 2 2 Link spre comentariu
July01 Reputație: 118 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 20 ore, Mihai2209 a spus: Salutare colegii, am fost si eu pe la Giulia, pot spune ca a fost destul de buna intalnirea noastra, desi nu am crezut ca o sa fim asa compatibili la inceput, o sa fiu mai scurt pentru ca acum astept la alta fata de pe publi24 in parcare, ca i-am spus ca vin la 12 fix si am ajuns mai devreme si nu e acasa inca, ca a iesit pana la magazin in fine, cred ca stiti toti serviciile si tot, dupa un dus am trecut in camera de actiune unde am avut parte de un oral bine executat la care in timp ce imi facea oral se uita si in ochii mei si asta mă excita asa mult, deci un punct de la mine, la normal nu a comentat la nici o pozitie si am finalizat in balonas dupa cateva poziti schimbate Notele: Oral: 9,5 pentru privirea aia ❤️ Normal: 9 nu a comentat la nici o pozitie dar nu a fost nici wow si ceva bun Aspect: 10 pentru sani ca imi plac maxim Eu zic ca merita vizitata, o sa mai fac si eu o vizita, va salut pe toti si spor la femei Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
July01 Reputație: 118 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Disponibilă pana la 03:00 😘pt programări Watsap sau telefonic ! Link spre comentariu
July01 Reputație: 118 Postat Septembrie 27, 2023 Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Buna ,disponibilă pana la 03:00! Va aștept pe Watsap cât și telefonic ! 2 3 Link spre comentariu
July01 Reputație: 118 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Buna,disponibilă pt programări pana la 20:00! Va aștept pe Watsap cât și telefonic! 😘 Link spre comentariu
Miky2022 Reputație: 49 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Bună, FK faci ? Link spre comentariu
July01 Reputație: 118 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: 0752900838 Oras:Sibiu Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2023 Acum 6 ore, Miky2022 a spus: Bună, FK faci ? Buna,nu! 1 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Revizitat Giulia acum cateva zile, am uitat sa las recenzie😅🤣, oralul ok si lent asa si tente de deep, nu pot spune ca a fost ca data trecuta, parea ca nu prea mai avea chef asa, ce e drept si eu am venit tarziu de tot, normalul a fost ok si nu a comentat la nimic, am vrut sa iau o ora dar cand am vazut ca nu prea are asa mare chef am zis sa o las doar pentru un numar ca era foarte tarziu si probabil si asta a fost cauza pentru care nu prea avea chef, dar a fost ok totusi, nu comenteaza deloc la nici o pozitie, per total a fost binisor, eu as mai reveni, dar nu stiu daca mai e prin zona ca nu am mai sunat sau sa ii dau mesaj, ca am fost saptamana trecuta la ea si am uitat sa las recenzia. Note: Aspect: 10 Pentru sani Oral: 7,5 Nu prea avea chef si era lent asa( Probabil din cauza ca si eu am venit pe la 1 dimineata la ea🤣) Normal: 9 Nu comenteaza la nici o pozitie si e ok ca se simte bine Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 46 minute, Mihai2209 a spus: Revizitat Giulia acum cateva zile, am uitat sa las recenzie😅🤣, oralul ok si lent asa si tente de deep, nu pot spune ca a fost ca data trecuta, parea ca nu prea mai avea chef asa, ce e drept si eu am venit tarziu de tot, normalul a fost ok si nu a comentat la nimic, am vrut sa iau o ora dar cand am vazut ca nu prea are asa mare chef am zis sa o las doar pentru un numar ca era foarte tarziu si probabil si asta a fost cauza pentru care nu prea avea chef, dar a fost ok totusi, nu comenteaza deloc la nici o pozitie, per total a fost binisor, eu as mai reveni, dar nu stiu daca mai e prin zona ca nu am mai sunat sau sa ii dau mesaj, ca am fost saptamana trecuta la ea si am uitat sa las recenzia. Note: Aspect: 10 Pentru sani Oral: 7,5 Nu prea avea chef si era lent asa( Probabil din cauza ca si eu am venit pe la 1 dimineata la ea🤣) Normal: 9 Nu comenteaza la nici o pozitie si e ok ca se simte bine Gata boss , e suficient. Nu ne lua de prosti. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 2 minute, L.A.W. a spus: Gata boss , e suficient. Nu ne lua de prosti. Cu ce va iau eu de prosti? Consideri ca eu nu m-am dus la ele, este? 🤣🤣🤣 Ca am vazut ca ai spus ceva mai sus de cineva care lasa recenzii false, iar dupa m-ai citat aici tu pe mine, iti spun eu ca tu crezi cam prost chestiile astea, ca am vizitat prietene, chiar si la profa cand i-am spus chestiile alea a spus si ea ca isi aduce aminte si dupa mi-a cerut totusi si ultimele 3 din numar, daca era sa nu fii vizitat nicodata nu cred ca dadeam alea 3 cifre 😉 1 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Chiar acum, Mihai2209 a spus: Cu ce va iau eu de prosti? Consideri ca eu nu m-am dus la ele, este? 🤣🤣🤣 Ca am vazut ca ai spus ceva mai sus de cineva care lasa recenzii false, iar dupa m-ai citat aici tu pe mine, iti spun eu ca tu crezi cam prost chestiile astea, ca am vizitat prietene, chiar si la profa cand i-am spus chestiile alea a spus si ea ca isi aduce aminte si dupa mi-a cerut totusi si ultimele 3 din numar, daca era sa nu fii vizitat nicodata nu cred ca dadeam alea 3 cifre 😉 Nu consider nimic. Eu stiu tot ce misca pe zona , doar atata zic , mai bine inchidem subiectul . Stii prea bine la ce ma refer , si ar fi bine sa o lasam asa. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 1 minut, L.A.W. a spus: Nu consider nimic. Eu stiu tot ce misca pe zona , doar atata zic , mai bine inchidem subiectul . Stii prea bine la ce ma refer , si ar fi bine sa o lasam asa. Chiar nu stiu la ce te referi🤣🤣, faci niste acuzatii cam nefondate sincer, uite ca si dovada cu Giulia sa vezi ca am fost la ea si ca nu mint🤣🤣, era pe Strada Viilor Nr 8 la Bloc P10 la parter, parca la nr 3 la interfon nu mai stiu sigur, cand am intrat in casa am intrat imediat de la intrare in camera din dreapta, in camera era patul pe stanga cum intri in camera, daca ai fost la ea in locatia aia stii sigur ca e adevarat totul aici, daca nu ai fost sa confirme un coleg de pe aici tot ce spun sau ea daca doreste normal, ca vad ca faci niste acuzatii cam nefondate @July01 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 1 minut, Mihai2209 a spus: Chiar nu stiu la ce te referi🤣🤣, faci niste acuzatii cam nefondate sincer, uite ca si dovada cu Giulia sa vezi ca am fost la ea si ca nu mint🤣🤣, era pe Strada Viilor Nr 8 la Bloc P10 la parter, parca la nr 3 la interfon nu mai stiu sigur, cand am intrat in casa am intrat imediat de la intrare in camera din dreapta, in camera era patul pe stanga cum intri in camera, daca ai fost la ea in locatia aia stii sigur ca e adevarat totul aici, daca nu ai fost sa confirme un coleg de pe aici tot ce spun sau ea daca doreste normal, ca vad ca faci niste acuzatii cam nefondate @July01 Creat conversație: Septembrie 26 Este putin cam mult de explicat ..in lagatura cu user mihai2209 habar avem cine este .la noi nu a fost nici la mine nici la colega .. si a lasat recenzie 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Cred ca e suficient. Ca ai fost , ca ai vizitat , ca vizitezi , ca faci recenzii . Adevarat , dar mai bagi si in ele. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 2 minute, L.A.W. a spus: Cred ca e suficient. Si totusi am spus mai sus detalii despre casa, ce vrei mai mult de atat, eu am zis sa raman anonim pe aici si sa nu stie nimeni cine sunt, de aia nici nu imi pun poza de profil sau ceva, de aia nici fetele nu ma cunosc cine sunt si totusi le vizitez, nu vreau sa profit ca unii useri de pe aici care dau pm pentru a primii niste reduceri doar pentru reputatia lor pe aici, de aia prefer sa fiu anonim si sa vizitez si sa las o recenzie care nu e mega detaliata pentru a nu isi da nimeni seama cine sunt, eu nu ma laud pe aici, am vrut doar sa ajut ca asta e scopul la acest forum, corect? Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Chiar acum, Mihai2209 a spus: Si totusi am spus mai sus detalii despre casa, ce vrei mai mult de atat, eu am zis sa raman anonim pe aici si sa nu stie nimeni cine sunt, de aia nici nu imi pun poza de profil sau ceva, de aia nici fetele nu ma cunosc cine sunt si totusi le vizitez, nu vreau sa profit ca unii useri de pe aici care dau pm pentru a primii niste reduceri doar pentru reputatia lor pe aici, de aia prefer sa fiu anonim si sa vizitez si sa las o recenzie care nu e mega detaliata pentru a nu isi da nimeni seama cine sunt, eu nu ma laud pe aici, am vrut doar sa ajut ca asta e scopul la acest forum, corect? Nu mai stau sa explic , e clara treaba , faci ce vrei si ce stii in continuare. Nu da nimeni , PM pentru discount , cont verde pe Pitesti , am doar eu si @bogdan icx , pe cine banuiesti din noi 2 ca am face asta? 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 2 minute, L.A.W. a spus: Nu mai stau sa explic , e clara treaba , faci ce vrei si ce stii in continuare. Nu da nimeni , PM pentru discount , cont verde pe Pitesti , am doar eu si @bogdan icx , pe cine banuiesti din noi 2 ca am face asta? Nu din voi doi, am vazut pe alte zone din tara ca se practica asta, eu am zis sa raman anonim si sa nu stie nimeni ce si cum si cine sunt, de aia nu detaliez asa mult si spun in mare tot Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Chiar acum, Mihai2209 a spus: Nu din voi doi, am vazut pe alte zone din tara ca se practica asta, eu am zis sa raman anonim si sa nu stie nimeni ce si cum si cine sunt, de aia nu detaliez asa mult si spun in mare tot Se mai afla sefule . 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 6 minute, L.A.W. a spus: Se mai afla sefule . Uite ca la mine nu s-a aflat in atatia ani Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Chiar acum, Mihai2209 a spus: Uite ca la mine nu s-a aflat in atatia ani Ma faci sa rad . 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 minute, L.A.W. a spus: Ma faci sa rad . Pai vezi ca nu stii cine sunt, de aia si fetele cred ca nu am fost la ele, desi totusi am fost si an spus si aici detalii Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 minute, Mihai2209 a spus: Pai vezi ca nu stii cine sunt, de aia si fetele cred ca nu am fost la ele, desi totusi am fost si an spus si aici detalii Da , sunt proaste . Nu isi dau seama ca nu au avut client comun . 🤣 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Mihai2209 Reputație: 290 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 4 minute, L.A.W. a spus: Da , sunt proaste . Nu isi dau seama ca nu au avut client comun . 🤣 Bine bai frate, cum spui tu🤣🤣, din atatia clienti isi dau seama, adevarul e ca ele stau mereu sa vada ce client vine la fiecare in parte ca sa vada daca il cunosc sau nu🤦♂️, cine ma crede e ok, cine nu iar ok, nu am inflorit nimic pe aici, dar vad ca dintre toti tot tu incerci pe aici sa faci "ordine" sau ce incerci tu sa faci pe aici, ca vad ca iar incerci sa ma "ataci" cumva ca mai demult, ma poti crede sau nu, este parerea ta personala si aia e, eu am facut aici recenzii pentru a ajuta si pe altii, de aia e forumul asta, am vizitat si am lasat recenzie, plus ca la cati clienti vin la ele, nu cred ca stau ele sa ii analizeze pe toti de sus pana jos, dar in fine, nu stau sa iti dau tie explicatii ca n-am de ce sa iti dau tie explicatie, salut Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7048 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 41 minute, Mihai2209 a spus: Bine bai frate, cum spui tu🤣🤣, din atatia clienti isi dau seama, adevarul e ca ele stau mereu sa vada ce client vine la fiecare in parte ca sa vada daca il cunosc sau nu🤦♂️, cine ma crede e ok, cine nu iar ok, nu am inflorit nimic pe aici, dar vad ca dintre toti tot tu incerci pe aici sa faci "ordine" sau ce incerci tu sa faci pe aici, ca vad ca iar incerci sa ma "ataci" cumva ca mai demult, ma poti crede sau nu, este parerea ta personala si aia e, eu am facut aici recenzii pentru a ajuta si pe altii, de aia e forumul asta, am vizitat si am lasat recenzie, plus ca la cati clienti vin la ele, nu cred ca stau ele sa ii analizeze pe toti de sus pana jos, dar in fine, nu stau sa iti dau tie explicatii ca n-am de ce sa iti dau tie explicatie, salut Vezi ca mai sunt chestii prin recenziile alea de le ai scris de nu prea se leaga , treburile . Asa ca nu mai incerca , marea cu degetu’ pe aici . Din toti care suntem nu te crede nici unu , stai linistit. Pai nu ai ce explicatie sa imi dai , cand sunt sunat de fete , sa ma intrebe cine e mihai2209 , ca la noi nu a fost , il stii? Treaba e clara , recenziile sunt aruncate in vag si la zile distanta. Cum e si cea de azi , nu am zis ca nu ai vizitat nimic , am spus decat ca bagi in ele (gen din 2 vizitate , faci “lungeala” de 5) . Si nu te dadeam de gard , daca nu comentai. 2 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Membru Premium bogdan icx Reputație: 2362 Postat Octombrie 5, 2023 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Membru Premium Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Acum 3 ore, L.A.W. a spus: Nu mai stau sa explic , e clara treaba , faci ce vrei si ce stii in continuare. Nu da nimeni , PM pentru discount , cont verde pe Pitesti , am doar eu si @bogdan icx , pe cine banuiesti din noi 2 ca am face asta? cainii latra si ursu merge , o incearca vede daca pica, pica, daca nu aia e :))))))))))))) 1 ” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..” Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum