Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2023 publi 24-sara blonda sexy ,poze reale100% . amabila la telefon , vorbeste articulat , accent de moldoveanca , locatie-mamaia nord, 200f /400h . zice ca sint poze reale . 1 Link spre comentariu
sxx Reputație: -60 Postat Iulie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 1, 2023 Pune in plm link ul 5 Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat Iulie 1, 2023 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 16 minute, sxx a spus: Pune in plm link ul Bai suchea minchea, vorbește frumos că nu ești pe maidan la tine la malul cu cioate. Vă rog, conducerea, luați atitudine cu domnul ! 1 Link spre comentariu
sxx Reputație: -60 Postat Iulie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 1, 2023 Iaaa ..alt retardat .stai potolit 4 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 1, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Iulie 1, 2023 1 oră în urmă, sxx a spus: Pune in plm link ul la ce iti foloseste tie ? oricum , dupa cum te exprimi nu cred ca esti capabil sa citesti .sterge-ti botul si reformuleaza in mod civilizat ce doresti . 2 3 Link spre comentariu
SoloSikoa Reputație: 52 Postat Iulie 1, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 1, 2023 Acum 2 ore, vitceibo a spus: la ce iti foloseste tie ? oricum , dupa cum te exprimi nu cred ca esti capabil sa citesti .sterge-ti botul si reformuleaza in mod civilizat ce doresti . Obi nu Îți bate capul cu toți. .Nu spun ce ca iar îmi un cartonaș galben de la cleopatra 😈😈😂😂 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum