Sari la conținut

LARISA BLONDA SUPERBA 0792088338

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
1 oră în urmă, robert1981 a spus:

Nu stiu de voi, dar eu m-am săturat să trimit mesaje, iar ea sa le vada si sa nu răspundă. Asa ca, de acum, toate anunțurile ei de pe publi, le voi da report. Si-asa am inteles ca primeste in general clienti vechi, foarte rar altii noi.

Vulpea cand nu ajunge la struguri 🤣 depinde si ce scrii in mesajele alea :) in plus, sunt o gramada de fete bune pe forum perioada asta, daca vezi ca nu merge, treci mai departe ;)

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
Acum 50 minute, talibanu a spus:

Vulpea cand nu ajunge la struguri 🤣 depinde si ce scrii in mesajele alea :) in plus, sunt o gramada de fete bune pe forum perioada asta, daca vezi ca nu merge, treci mai departe ;)

Eu nu am evaluat-o în vreun fel... dar dacă nu rezolvă problema cu raspunsul la telefon își pune etichetă de neserioasă. 

Link spre comentariu
Acum 7 ore, robert1981 a spus:

Eu nu am evaluat-o în vreun fel... dar dacă nu rezolvă problema cu raspunsul la telefon își pune etichetă de neserioasă. 

2 zile in urma ridicase steagul sus,cel rosu

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Vizitat astăzi domnișoară.

Programare pe WhatsApp.

Locația foarte curată și organizată -10

Fata foarte frumoasă și la chip și mai ales la corp-10 cu felicitări.( Sâni mișto și fermi, cur tare și cărnos, păsărică curta și strâmtă, mijloc subțire, blondă cu ochi albaștri..)

Acțiunea nu a fost Excelata...oral bun , geme puțin la normal... Dar un pic cam mecanica treaba...cel puțin pt gustul meu- nota 7 aici .

Interacțiunea de dinainte și după tăvăleală foarte slabă - 99% cu ochii în telefon, 5 minute eu întrebăm,ea răspundea cu da sau nu .. și încă 5 minute de tăcere stânjenitoare.. nota 5 la asta. ( Mai are mult de lucru la capitolul ăsta și sper că o să schimbe treabă asta că e păcat)

150 fin.

De revenit?poate ....cu speranța că am prinso într-o pasa mai proastă..

Spor !

• Like 4
  • Confuz 1
Link spre comentariu

meh, se pare ca nu este o coincidenta recenzia de mai sus, de mai bine de o saptamana incerc sa fixez cu ea ceva, sustine ca nu face programari de pe o zi pe alta, azi hotarat spunandu-i de ieri ca azi chiar am timp si o sa ii scriu sa fixam, zice ok, ii scriu azi mai devreme de ora 12, imi raspunde ca dupa ora 19 are liber, meh ce sa inteleg din asta eu i-am scris la 9 dim JESUS, degeaba are ceva recenzii pro.. daca are comportament de adult autist.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 32 minute, johndoe23 a spus:

meh, se pare ca nu este o coincidenta recenzia de mai sus, de mai bine de o saptamana incerc sa fixez cu ea ceva, sustine ca nu face programari de pe o zi pe alta, azi hotarat spunandu-i de ieri ca azi chiar am timp si o sa ii scriu sa fixam, zice ok, ii scriu azi mai devreme de ora 12, imi raspunde ca dupa ora 19 are liber, meh ce sa inteleg din asta eu i-am scris la 9 dim JESUS, degeaba are ceva recenzii pro.. daca are comportament de adult autist.

Acum 29 minute, kaffros a spus:

Cred ca e pasare de noapte ca si eu i-am scris pe la 12 si mi-a raspuns la 21 sa vin la 22 daca vreau xD

Nici voi/noi, NU suntem tot timpul la/de  serviciu...

Și în profesiile liberale, programul, de regulă , nu e 8.00-17.00

Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
36 minutes ago, kaffros said:

Cred ca e pasare de noapte ca si eu i-am scris pe la 12 si mi-a raspuns la 21 sa vin la 22 daca vreau xD

Orele alea sunt programări anulate, e chiar atât de greu de înțeles?

Am încercat și eu, dar nu sunt intre cele “doar 6 sunt norocoase”, am dat cu “skip”… Eram interesat de anal, dar probabil nu ma “incadram”…

Viața e prea scurta…🙂

Link spre comentariu

Am citeva vizite la Larisa si toate au fost okkk .respectat intilnirile  de ambele parti.Ce am dedus e ca prioritate au cei care au mai fost si cei care nu se grabesc cu o finalizare

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cumpănă
Acum 1 oră, artur.86 a spus:

Am citeva vizite la Larisa si toate au fost okkk .respectat intilnirile  de ambele parti.Ce am dedus e ca prioritate au cei care au mai fost si cei care nu se grabesc cu o finalizare

Daca ii spui că vrei sa stai o ora,cresc șansele? :))

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Probably202x a spus:

Daca ii spui că vrei sa stai o ora,cresc șansele? :))

Daca imi spui mie sigur nu, vreau cit mai putina concurenta.Mai bine nu scriam nimic de ea pina acum,dar drept multumire multor confrati de aici,care stiu sa aprecieze fete si recenzii reale,am scris si voi mai consuma cerneala.Nici eu nu gasesc liber cind vreau,in secial dupa ora 15

Link spre comentariu
Acum 1 oră, artur.86 a spus:

Toate au fost okkkk și chiar și așa nu mai prinzi loc.Nu ti-e clar?Banda rulantă.Macar la tine ceva finețuri ca i-ai adus futaci multi de pe forum.Nu ai priceput nici acum ca curva-i curvă?

Link spre comentariu
Acum 14 minute, artur.86 a spus:

Daca imi spui mie sigur nu, vreau cit mai putina concurenta.Mai bine nu scriam nimic de ea pina acum,dar drept multumire multor confrati de aici,care stiu sa aprecieze fete si recenzii reale,am scris si voi mai consuma cerneala.Nici eu nu gasesc liber cind vreau,in secial dupa ora 15

Am spus în spirit de gluma,daca chiar vreau sa ajung,plusez cu o suma de bani și tot ajung

Link spre comentariu
Chiar acum, Probably202x a spus:

Am spus în spirit de gluma,daca chiar vreau sa ajung,plusez cu o suma de bani și tot ajung

Poate fata asta si vrea.O fi inteles ca are cautare,se pliaza pe cerinte cu servicii bune,vede in oglinda ca arata bine si bate fierul cald.Am tras-o de limba,sigur nu are meneger si bjne face,macar se foloseste ea de beneficii.Culmea e ca îi si place sa se tavaleasca,cred ca si de aia le face pe toate bune

Link spre comentariu
Acum 2 minute, artur.86 a spus:

Poate fata asta si vrea.O fi inteles ca are cautare,se pliaza pe cerinte cu servicii bune,vede in oglinda ca arata bine si bate fierul cald.Am tras-o de limba,sigur nu are meneger si bjne face,macar se foloseste ea de beneficii.Culmea e ca îi si place sa se tavaleasca,cred ca si de aia le face pe toate bune

Nu te vezi cam credul?

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, johndoe23 a spus:

acum i-am scris iar, pentru maine sa-mi zica si mie cand sa ii scriu sa ma pot vedea cu ea, normal ar fi sa aiba un raspuns nu ?

Nu inteleg de ce va place pomul lăudat ?De cand a aparut pe forum are mai multi km.de pula decât ai facut tu la mașină pe bord.

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia
1 oră în urmă, Indar a spus:

Nu inteleg de ce va place pomul lăudat ?De cand a aparut pe forum are mai multi km.de pula decât ai facut tu la mașină pe bord.

De vina e ăla care a scris primul 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Indar a spus:

Retrag afirmația de mai sus,a fost sub forma de gluma și mi-am luat avertisment.Rog un prea înalt sa șteargă.Sunt mai începător printre voi,nu am știut ca poți lua avertisment doar pt atit.In curând nu voi mai scrie nimic,nu voi mai face recenzii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...