Sari la conținut

LARISA BLONDA SUPERBA 0792088338

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:constanta
Acum 2 ore, sava.nicol a spus:

Retrag afirmația de mai sus,a fost sub forma de gluma și mi-am luat avertisment.Rog un prea înalt sa șteargă.Sunt mai începător printre voi,nu am știut ca poți lua avertisment doar pt atit.In curând nu voi mai scrie nimic,nu voi mai face recenzii

pina ajungi curvar cu acte ,trebuie sa iti iei macar3-4 banari , altfel nu existi

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia

Deja ma gândesc serios dacă mai scriu ceva.Consider ca suntem restrictionati,pe acest site,unde toată activitatea consta în scris.Inteleg .atunci cind jignești pe cineva,cind faci reclama sa fii avertizat.Dar nu cind îți exprimi o parere.Lumea nu a început cu ninfo și nici nu se va sfirsi cu ei

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 3 ore, sava.nicol a spus:

Retrag afirmația de mai sus,a fost sub forma de gluma și mi-am luat avertisment.Rog un prea înalt sa șteargă.Sunt mai începător printre voi,nu am știut ca poți lua avertisment doar pt atit.In curând nu voi mai scrie nimic,nu voi mai face recenzii

Adica retragi afirmatia facuta de alt user mai sus? Sau scrii de pe 2 conturi si te incurci in ele?

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, sava.nicol a spus:

Fiecare crede ce vrea,fiecare poate scrie de unde vrea.Eficient este sa scrie

Da...dar nu de pe mai multe conturi.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 14 ore, artur.86 a spus:

Daca imi spui mie sigur nu, vreau cit mai putina concurenta.Mai bine nu scriam nimic de ea pina acum,dar drept multumire multor confrati de aici,care stiu sa aprecieze fete si recenzii reale,am scris si voi mai consuma cerneala.Nici eu nu gasesc liber cind vreau,in secial dupa ora 15

lasa arture supararea eu te inteleg mai bine decit oricine , am fost in situatia ta de zeci de ori de-a lungul anilor cind orasul era plin de fete de calitate , am lansat si eu un batalion intreg de incepatoare , apoi eram tinut pe la usi sau prin parcari , am stat chiar si pe balcon sau in bucatarie sa-mi astept rindul ca sa futa altii care citeau pe forum si veneau la punct ochit ,punct lovit ca deh, ajunsesem sa fiu de-al casei , de parca eram pestele lor nu clientul,oaspetele cel care platetotusi .

curvasaria este precum pacanelele , daca te-ai bagat si ti-a placut , urmeaza apoi si suferinta , chinul, frustrarea. vrei mai mult , nu mai tii  cont de ce se intimpla in jurul tau , iti focusezi energia sa sapi mereu pentru a descoperi ceva nou si bineinteles ca esti luat la misto citeodata de catre niste neica-nimeni drept multumire pentru efortul depus de a descoperi calitate si talent dupa ce au primit pe tava informatii pretioase datorita carora au economisit timp si bani .

mergi pe drumul tau si fute cit esti tinar si in putere , fetele vin si pleaca , mereu vei gasi ceva mai interesant ,mai de calitate ,mai bun mai frumos

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 22 ore, Indar a spus:

Gata,s-a nașparlit și asta care părea "Revelația sezonului ".Probabil ca și managerul este la început de carieră ca și ea sau sunt rămași de la Neversea. 

Managerul pare experimentat, am uitat sa specific în recenzie că la intrarea în parcarea blocului a. Dat nas in nas cu el, iar la plecare aceiași persoana mă supraveghea dar mai de la distanță!!!! Dar este ok, omul încearcă să se facă neobservat!!!

Link spre comentariu
Acum 38 minute, futact a spus:

Managerul pare experimentat, am uitat sa specific în recenzie că la intrarea în parcarea blocului a. Dat nas in nas cu el, iar la plecare aceiași persoana mă supraveghea dar mai de la distanță!!!! Dar este ok, omul încearcă să se facă neobservat!!!

La fiecare fata se găsește cite 1,sa zică rele fără sa fi călcat pe acolo.Eu nu am mirosit peste stricat și am fost la ea de vre-o 4 ori

Link spre comentariu
Acum 5 ore, vitceibo a spus:

lasa arture supararea eu te inteleg mai bine decit oricine , am fost in situatia ta de zeci de ori de-a lungul anilor cind orasul era plin de fete de calitate , am lansat si eu un batalion intreg de incepatoare , apoi eram tinut pe la usi sau prin parcari , am stat chiar si pe balcon sau in bucatarie sa-mi astept rindul ca sa futa altii care citeau pe forum si veneau la punct ochit ,punct lovit ca deh, ajunsesem sa fiu de-al casei , de parca eram pestele lor nu clientul,oaspetele cel care platetotusi .

curvasaria este precum pacanelele , daca te-ai bagat si ti-a placut , urmeaza apoi si suferinta , chinul, frustrarea. vrei mai mult , nu mai tii  cont de ce se intimpla in jurul tau , iti focusezi energia sa sapi mereu pentru a descoperi ceva nou si bineinteles ca esti luat la misto citeodata de catre niste neica-nimeni drept multumire pentru efortul depus de a descoperi calitate si talent dupa ce au primit pe tava informatii pretioase datorita carora au economisit timp si bani .

mergi pe drumul tau si fute cit esti tinar si in putere , fetele vin si pleaca , mereu vei gasi ceva mai interesant ,mai de calitate ,mai bun mai frumos

🙏👍👍👍

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 ore, sava.nicol a spus:

La fiecare fata se găsește cite 1,sa zică rele fără sa fi călcat pe acolo.Eu nu am mirosit peste stricat și am fost la ea de vre-o 4 ori

Șefule, daca ai fi citit recenzia ai fi văzut că eu am zis doar de bine, de foarte bine chiar, dar na ce sa zic, poate am eu nasul bolnav și am mirosit greșit ... Eu mi-am expus părerea despre ceea ce am văzut și simțit.... Acum că tu ai mai multa experiență nu este vina nimănui!!!!

P.S. scuze pt offtopic!!!

Link spre comentariu
Acum 4 minute, futact a spus:

Șefule, daca ai fi citit recenzia ai fi văzut că eu am zis doar de bine, de foarte bine chiar, dar na ce sa zic, poate am eu nasul bolnav și am mirosit greșit ... Eu mi-am expus părerea despre ceea ce am văzut și simțit.... Acum că tu ai mai multa experiență nu este vina nimănui!!!!

P.S. scuze pt offtopic!!!

Eu îmi cer scuze,am vrut sa spun ca niciodată nu am vazut sa ma pindeasca cineva.In casa nu încălțăminte sau alte lucruri de bărbat.A fost concluzia mea nu o onfensare

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
Acum 12 minute, Orb1t a spus:

A disparut complet?

Păcat...chiar era  de calitate superioara ,fără fite si preturi de diva.

Apropo de iubii ... chiar dacă ar fi avut, l-a alergat pe vreunul cu pantalonii în vine?

Link spre comentariu
Acum 54 minute, gica 1955 a spus:

Apropo de iubii ... chiar dacă ar fi avut, l-a alergat pe vreunul cu pantalonii în vine?

🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 ore, gica 1955 a spus:

ai vazut-o pe geam cind iti cumparai pampers de la spermarketul de linga blocul ei?

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 1 oră, vitceibo a spus:

ai vazut-o pe geam cind iti cumparai pampers de la spermarketul de linga blocul ei?

Nu colega ....ne uităm împreună fix de la etajul 11 la un zăpăcit in tricou galben leorca de sudoare care se chinuia să se spele pe dinti cu apa de la stergatoare.

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Telefon: 1234567890
Acum 5 ore, vitceibo a spus:

Acum 4 ore, gica 1955 a spus:

Nu colega ....ne uităm împreună fix de la etajul 11 la un zăpăcit in tricou galben leorca de sudoare care se chinuia să se spele pe dinti cu apa de la stergatoare.

mor de voi, cred ca asta a fost cel mai haios schimb de focuri de pe tot forumul :lo

• Haha 3
Link spre comentariu
Acum 4 ore, gica 1955 a spus:

Avea și aparatul de fotografiat la spate atârnat de gat in timp ce se spala de sudoare? In caz că treceau câteva domnișoare frumoase pe lângă el!

• Minus 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
Acum 3 ore, mdeah a spus:

Avea și aparatul de fotografiat la spate atârnat de gat in timp ce se spala de sudoare? In caz că treceau câteva domnișoare frumoase pe lângă el!

te preocupa grav persoana mea vad, daca intrebi toate rablele de pe forum despre mine . mdeah, atit poti , daca ai ajuns purtatorul de cuvint al rapandulelor semianalfabete ,  sugatoare de puli nespalate ,nu pot decit sa trag concluzia ca cine se aseamana se aduna .

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...