mdeah Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2023 Partajează Postat Iulie 20, 2023 1 oră în urmă, vitceibo a spus: te preocupa grav persoana mea vad, daca intrebi toate rablele de pe forum despre mine . mdeah, atit poti , daca ai ajuns purtatorul de cuvint al rapandulelor semianalfabete , sugatoare de puli nespalate ,nu pot decit sa trag concluzia ca cine se aseamana se aduna . Greșit,Sint fanul tau Nr 1 aici pe forum. Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 20, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 20, 2023 Acum 9 minute, mdeah a spus: Greșit,Sint fanul tau Nr 1 aici pe forum. fara indoiala , am remarcat de mult , chiar aveam nevoie de fani ca tine , rebranduiti , care imi cunosc obiceiurile excentrice si comportamentul libidinos. 1 Link spre comentariu
deltatulcea Reputație: 14 Postat Iulie 20, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 20, 2023 Salutare tuturor, vadă ca are anunțul activ pe public o fi revenit? 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Iulie 20, 2023 Partajează Postat Iulie 20, 2023 1 hour ago, deltatulcea said: Salutare tuturor, vadă ca are anunțul activ pe public o fi revenit? A revenit. Dar azi nu cred ca o mai gasesti libera. 1 Link spre comentariu
marinwot Reputație: 44 Postat Iulie 20, 2023 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Iulie 20, 2023 Ma, nu stiu o laudati voi, dar eu unul i-am lasat mesaj pe whatsapp, unde am intrabat o daca e disponibila si putem sa facem o programare, mi-a dat seen,a incercat sa tasteze ceva si.....that's it :)) pana mea macar raspunde daca tot dai seen. Asa ca aspect de seriozitate. 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 21, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 21, 2023 Acum 13 ore, marinwot a spus: Ma, nu stiu o laudati voi, dar eu unul i-am lasat mesaj pe whatsapp, unde am intrabat o daca e disponibila si putem sa facem o programare, mi-a dat seen,a incercat sa tasteze ceva si.....that's it :)) pana mea macar raspunde daca tot dai seen. Asa ca aspect de seriozitate. cei care ne-am grabit si am vizitat-o din timp am laudat-o , n-aveam incotro, e altceva fata , pacat ca a devenit atit de solicitata, altfel am mai fi trecut pe acolo. Link spre comentariu
deltatulcea Reputație: 14 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 24, 2023 Salutare,a mai vizitat-o cineva în ultima vreme? Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2023 Din moment ce este tot timpul full cu siguranta a mai vizitat-o cineva si inca o mai viziteaza. Azi spre exeplu am vorbit cu ea si nu a avut loc pentru mine in agenda. Ie multi dom'le! 😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
hasandogan Reputație: 35 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Partajează Postat Iulie 24, 2023 Vizitat astazi domnita pentru prima data servicii bune spre foarte bune..locatie la eurmoaterna...o sa Mai revin cu siguranta..💪💪💪 Link spre comentariu
dannny0407 Reputație: 209 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Iulie 28, 2023 Am reusit sa ma strecor la o programare de o finalizare. Se prezinta bine, domnita blonda, tanara, genul skinny, sanii micuti, pasarica stramta, trebuie sa o incalzesti in preludiu pentru o penetrare "lina". Este f sociabila la inceput cand esti primit cu zambete, apoi curtoazia servirii unui pahar de apa/suc ,conversatie deschisa, Oralul super, cu ruperi de ritm, prelungit, fara fite si cel mai important CIM fara taxe extra, intra in program chiar si la o finalizare. Cadoul decent 150/ 300. La normal am pus-o on top initial dupa care am schimbat in doggy si misionar cu atentie sa nu-i ranesc vaginul, cum spuneam este stramta vrabiuta. Daca chimia este in regula accepta si FK, mai scolaresc/ timid dar ok per ansamblu. La final, cand se incheie actiunea si te pregatesti sa parasesti teritoriu, intra in fibrilatia verificarii telefonului si mai scapa...2,3 cuvinte daca insisti sa-i multumesti, sa-i urezi ca vei reveni cu placere. Altfel esti ignorat total...stii drumul spre usa...reusesti sa decolezi cat mai repede cu putinta. 2 1 Link spre comentariu
teribilul Reputație: 458 Postat Iulie 29, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 29, 2023 Salutare Am discutat cu ea pe wsp , mi-a făcut o programare... Degeaba.... Seara a închis telefonul și nu a mai răspuns.... Succes in continuare la dat țepe ! Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 29, 2023 Acum 37 minute, teribilul a spus: Salutare Am discutat cu ea pe wsp , mi-a făcut o programare... Degeaba.... Seara a închis telefonul și nu a mai răspuns.... Succes in continuare la dat țepe ! Păi..banul le strică. Ps.valabil și pt.noi. Link spre comentariu
action Reputație: 148 Postat August 1, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 1, 2023 Am fost și eu la ea și am fost foarte mulțumit. Are niste sani superbi, am stat numai cu ei in gură pe toată durata vizitei. Mi-a făcut toate plăcerile. Ca aspect are un corp feciorelnic, față comună, sânii sunt bombă, cur mișto, pasarica cu puțin moț, strâmtă. Mi-a făcut un oral decent spre foarte bun, încercat deep, fără mâini, suficient. Am facut si normal câteva poziții, inclusiv anal, abia a intrat in posibil cea mai mică gaură din spate care am penetrat-o vreo dată. Nu am insistat prea mult ca o durea. La primul număr am terminat imediat ce am băgat-o in curulet, la al doilea m-a rugat să schimbăm la normal că o durea. Note Aspect: corp 9, fata 8 Oral: 8 Normal: 9 Anal: 9 Gfe: 8 Amenda: 300 o ora Clar recomand, este un mare plus pentru acest oraș. 9 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Mai este în localitate Larisa? Ca eu tot încerc sa dau de ea dar nu reușesc, nici la telefon și nici pe whatssapp nu reușesc. Mesajele le primește și de sunat suna telefonul. Sau nu mai vrea sa vb cu mine. Voi ați mai dat de ea? Link spre comentariu
teribilul Reputație: 458 Postat August 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 2, 2023 Acum 11 minute, mihaita2020 a spus: Mai este în localitate Larisa? Ca eu tot încerc sa dau de ea dar nu reușesc, nici la telefon și nici pe whatssapp nu reușesc. Mesajele le primește și de sunat suna telefonul. Sau nu mai vrea sa vb cu mine. Voi ați mai dat de ea? Este....răspunde doar pe wsp...... Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Nu vrea sa-mi răspundă. Dar măcar sa-mi zică, sa nu mai insist la ea. Mi-a mi-a plăcut mult de ea, fără de cea care sta în același bloc cu ea și care este dezamăgitoare. Larisa este top. Link spre comentariu
Lastjedi Reputație: 91 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Din păcate cam greu de prins!🎣 Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat August 2, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 2, 2023 Acum 2 ore, mihaita2020 a spus: Nu vrea sa-mi răspundă. Dar măcar sa-mi zică, sa nu mai insist la ea. Mi-a mi-a plăcut mult de ea, fără de cea care sta în același bloc cu ea și care este dezamăgitoare. Larisa este top. Cine sta in bloc cu ea? Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Ea sta în bloc cu Larisa Link spre comentariu
Forneti Reputație: 14 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Da seen la mesaje si nu raspunde. Vad ca are cont aici pe forum.O vad ca se uita pe topic si nu zice nimic. 😶🌫️ Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Cred ca își cam bate joc, sau cum se mai zice în popor " își bate pula de noi", sau de mine😂 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 2 ore, j0hnnybravo a spus: Cine sta in bloc cu ea? cea mai nesimtita tepara , o panarama neserioasa carte te pune pe drumuri si te tine prin parcare ba ca mai asteapta 10 minute , apoi nu mai raspunde . se numea diana la hanul cu peste , probabil vreo cioara jegoasa pripasita prin oras care fute aiurea timpul clientilor si mai pretinde si 250 fin de parca ar fi isabella de aragon . 0723941777 - de evitat ! invit toti baietii care merg la larisa sa se programeze in acelasi timp la tepara si sa o lasa sa astepte pina ii cresc flocii. retineti numarul 072394177, programati-va si NU VA DUCETI ! 1 Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 18 minute, Forneti a spus: Da seen la mesaje si nu raspunde. Vad ca are cont aici pe forum.O vad ca se uita pe topic si nu zice nimic. 😶🌫️ Mie mi-a raspuns imediat pe whapp dar nu avea liber asa din scurt , eram la scara si asteptam tepara de vecina a ei sa-mi raspunda 1 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1744 Postat August 2, 2023 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 9 minute, vitceibo a spus: cea mai nesimtita tepara , o panarama neserioasa carte te pune pe drumuri si te tine prin parcare ba ca mai asteapta 10 minute , apoi nu mai raspunde . se numea diana la hanul cu peste , probabil vreo cioara jegoasa pripasita prin oras care fute aiurea timpul clientilor si mai pretinde si 250 fin de parca ar fi isabella de aragon . 0723941777 - de evitat ! invit toti baietii care merg la larisa sa se programeze in acelasi timp la tepara si sa o lasa sa astepte pina ii cresc flocii. retineti numarul 072394177, programati-va si NU VA DUCETI ! Am fost și eu la ea ...pe când avea locația undeva prin mamaia nord acum vreo 2 ani sa zic ...când am întrebat o pe wapp servicii preț ...avea 200 400 , o lista lunga de servicii plăcute citirii pe wapp ...dar doar atât ....fin orala cu înghițire cu multe altele ce a mai specificat ea ...dar nu s a întâmplat nimic decât o finalizare orala dar nici aia orală că ,99 % a fost pe bărbie sa zic așa ..și eu i am specificat că ,cu înghițire doresc ....am trecut peste ...la al 2lea Nr după ce am trecut de oral am rugat o sa vina doggy ...cu finalizare pe fund ....ea era in doggy și se uită la ceas și îmi spunea mai ai 10 min , mai ai 5 min ...și mi a murit la intrare ....am zis stop ...si sa fiu drăguț până la capăt cu ea ...pentru că nu îmi place cearta , dar a doua oara nici nu mai vin ...m a rugat sa o duc in Tomis plus pentru că începea programul de " baby sitter" ....am lăsat și o recenzie pe atunci pe topicul acela ...dar bănuiesc că este cu alt număr...tot Diana se intitula ...! Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 2, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 2, 2023 Acum 10 minute, jerry84 a spus: Am fost și eu la ea ...pe când avea locația undeva prin mamaia nord acum vreo 2 ani sa zic ...când am întrebat o pe wapp servicii preț ...avea 200 400 , o lista lunga de servicii plăcute citirii pe wapp ...dar doar atât ....fin orala cu înghițire cu multe altele ce a mai specificat ea ...dar nu s a întâmplat nimic decât o finalizare orala dar nici aia orală că ,99 % a fost pe bărbie sa zic așa ..și eu i am specificat că ,cu înghițire doresc ....am trecut peste ...la al 2lea Nr după ce am trecut de oral am rugat o sa vina doggy ...cu finalizare pe fund ....ea era in doggy și se uită la ceas și îmi spunea mai ai 10 min , mai ai 5 min ...și mi a murit la intrare ....am zis stop ...si sa fiu drăguț până la capăt cu ea ...pentru că nu îmi place cearta , dar a doua oara nici nu mai vin ...m a rugat sa o duc in Tomis plus pentru că începea programul de " baby sitter" ....am lăsat și o recenzie pe atunci pe topicul acela ...dar bănuiesc că este cu alt număr...tot Diana se intitula ...! ea este , am intrebat-o eu si a recunoscut .unii o lauda ca ar fi ceva de capul ei dar o zdreanta care nu respecta programarile ,NU MERITA SA PRIMEASCA BANII NOSTRII !,BOICOT! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum