Sari la conținut

ANAIS 0792072440 / 0767477506

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ANAIS 0792072440 / 0767477506
  • Oras:AC Milan
Acum 10 minute, Qxxxx a spus:

Posibil dar numarul de telefon e diferit.

Ideea e ca merita oricând cei 150, mai ales pentru oral 🙂

Spor !

Nu posibil, ea este sigur, da, are alt număr de telefon decât anul trecut, dar anul acesta când am fost la ea la Pitești, tot numărul acesta îl avea, 0767477506! 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, Qxxxx a spus:

Posibil dar numarul de telefon e diferit.

Ideea e ca merita oricând cei 150, mai ales pentru oral 🙂

Spor !

Și da, oralul e ce trebuie, eu pentru el merg, bineînțeles că și pentru Anais, e o fată deosebită! ❤️

Link spre comentariu

Nu am mai așteptat până mâine 😂

Contact foarte ușor pe wp, stabilit întâlnirea și prezentat la locație, în Ostroveni. Reîntâlnirea cu Anais, o fată frumoasă, dulce și dezinvoltă, de nota 10+ din toate punctele de vedere, a fost foarte plăcută și incitantă. Am socializat la o țigară și un suc, apoi a urmat acțiunea, notă maximă, 10 cu felicitări, ON cu două finalizări orale, este singura fată care m-a finalizat de două ori cu CIM de fiecare dată când ne-am întâlnit, pe parcursul unei ore, îi place să facă sex oral și îl face cu pasiune. Am încheiat întâlnirea la o țigară și un suc. Sper să ne mai vedem. 1 oră / 250 lei. Mulțumesc Anais, te pup ❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Lisbon
La 19.09.2024 la 19:09, noanonymus a spus:

Nu am mai așteptat până mâine 😂

Contact foarte ușor pe wp, stabilit întâlnirea și prezentat la locație, în Ostroveni. Reîntâlnirea cu Anais, o fată frumoasă, dulce și dezinvoltă, de nota 10+ din toate punctele de vedere, a fost foarte plăcută și incitantă. Am socializat la o țigară și un suc, apoi a urmat acțiunea, notă maximă, 10 cu felicitări, ON cu două finalizări orale, este singura fată care m-a finalizat de două ori cu CIM de fiecare dată când ne-am întâlnit, pe parcursul unei ore, îi place să facă sex oral și îl face cu pasiune. Am încheiat întâlnirea la o țigară și un suc. Sper să ne mai vedem. 1 oră / 250 lei. Mulțumesc Anais, te pup ❤️

Adevăr ai grăit ! Fata fff. deschisă, bună rău pe supt, client oriented, Am primit full service și a fost bestial. De revenit, dacă desigur poate și ea să ne mai viziteze ! 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, guy6700 a spus:

@noanonymus ai scris ca revine ..... apoi cred că ai șters. Sa inteleg ca nu o mai vedem pe aici curând? Daca nu, mare păcat, că e pe treabă bună fata. Îmi pare rău de motivul plecării.

@guy6700 așa a spus, dar eu nu am șters nimic, nu știu de ce nu mai apare ce am scris! Dosarele X @pisicuts ai ceva de spus? Că eu nu am șters ce am scris! 

Link spre comentariu

Revizitat și eu. Stabilit întâlnirea pe wp. Locație centrală. Început cu ON scurt și finalizat la NP în mama iedului. După, ON cu finalizare în guriță, de vis. 1 oră, 250 lei. Totul de nota 10. Grăbiți-vă, pleacă duminică Anais! ❤️

Link spre comentariu
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Acum 21 ore, guy6700 a spus:

Un "coleg" care stie, daca stie, ceva despre...colega ei. Ce anunt are, cum arata, ce ofera, ca sa le deosebesc :)  

Cred ca sunt la “oha” si anuntul si fata…si recenzii tot la misto.Eu cred ca pe mine ma evita…

Link spre comentariu
Acum 22 ore, sex_vl a spus:

Cred ca sunt la “oha” si anuntul si fata…si recenzii tot la misto.Eu cred ca pe mine ma evita…

Pot sa iti "confirm" ca nu sunt la oha. Am vazut in treacat si colega . Multumit de servicii. O suge megabeton, m-a termiinat

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitat din nou Anais, o fată de nota 10, dulce și dezinvoltă. Un pic de NP de încălzire și ON cu 2 finalizări orale, 1 oră, 250 lei, de revenit oricând. Stă până marți la Vâlcea. ❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...