Sari la conținut

IsaaX

Vizitator IsaaX

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna!

Suna interesant ce ne spui aici. O curiozitate, care este cadoul? Ora/finalizare?

Vizitator IsaaX
Reputație: 0
Postat
Acum 29 minute, kainaudron a spus:

Buna!

Suna interesant ce ne spui aici. O curiozitate, care este cadoul? Ora/finalizare?

30 min-250 lei

1h-350 lei

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 10 minute, Georgetudor6 a spus:

Probabil este colaga Marexxr, daca aia cere 400/600 desigur, asta cere la fel

îmi poți scrie și poți afla prețurile ❤

Postat
Acum 14 minute, IsaaX a spus:

îmi poți scrie și poți afla prețurile ❤

Preturile nu ar trebui sa fie un secret aici pe forum, sa ne spui programul de lucru  , si locatia aproximativa .sa nu deranjam inutil.

Postat
1 oră în urmă, IsaaX a spus:

Dragi domni, sunt Isa, am 23 de ani, 1.60, sunt deschisă la tot ce înseamnă NOU, iar discreția este punctul meu forte. Daca cautați o evadare, o relaxare, o experiență de neuitat ? Vă garantez că voi fi cea mai bună companie pentru că farmecul meu nu vă va lăsa insensibil. Mi-ar plăcea să te las să-l descoperi. Ești gata să începi o nouă aventură cu mine?
Abia aștept să te cunosc. 

Serviciile mele:
- 💎sex normal (doar protejat)
-💎sex oral (protejat/neprotejat în funcție de igiena)
-💎sex între sani
-💎69
-💎footfetish
-💎hand fetish
-💎accept cunilingul si anilingus
-💎finalizare corporala (extra)
-💎face fuck 
-💎dominare
-💎dirty talk 
-💎masaj de relaxare

~Pentru orice alta idee te aștept cu un mesaj~❤20230701_151341-01.jpeg.8a07c73c4ac9fd3ed6dd1d70f53f4e4e.jpeg20230701_151324-01.jpeg.b19e5b2f13c565a56de6235944b09524.jpegScreenshot_20230701-150636_Gallery.jpg.4313860a05667a8ea62b37055fa8f03e.jpg

Fata din ultima poza din oglinda nu seamănă cu primele doua cu fata la perete...In care ești de fapt tu?

• Like 1
Vizitator IsaaX
Postat
Acum 6 minute, navigatoru a spus:

Fata din ultima poza din oglinda nu seamănă cu primele doua cu fata la perete...In care ești de fapt tu?

îți garantez ca eu sunt în toate pozele :)

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 13 minute, navigatoru a spus:

Preturile nu ar trebui sa fie un secret aici pe forum, sa ne spui programul de lucru  , si locatia aproximativa .sa nu deranjam inutil.

30 min - 250 lei

1h- 350 lei

Locația- Bd. Dimitrie Cantemir 

Lucrez de la ora 09.00 ❤

Postat
Acum 2 minute, IsaaX a spus:

îți garantez ca eu sunt în toate pozele :)

Poate ești tu , dar acum vreo 2-3 ani...Ok, daca garantezi cu funduletul atunci ma bag!! 😄😄

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 9 minute, navigatoru a spus:

Poate ești tu , dar acum vreo 2-3 ani...Ok, daca garantezi cu funduletul atunci ma bag!! 😄😄

bagă-te :) nu o sa regreți ❤

Postat
Acum 2 minute, IsaaX a spus:

bagă-te :) nu o sa regreți ❤

👍Next week maybe...🙂

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 13 minute, sorinalexandru a spus:

Buna Isa, la facefuck menținem noi ritmul? Adică poți sa duci mult sau conduci tu acțiunea ?

Bunaa❤ de preferat să conduc eu

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 18 minute, hotzu2014 a spus:

Accepți FK?

da😊

Postat

Fara anal, fara cim, nou venită,  mi se pare cam mult 250 finalizarea, ajustează prețul la 150 daca vrei sa ai clienți.Asta este un sfat, faci cum vrei tu.

• Like 1
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 ore, IsaaX a spus:

30 min-250 lei

1h-350 lei

250 cu 350???

Ceva nu suna ok

Deobicei e 200 cu 350 sau 250 cu 400 sau 200 cu 400, dar 250 cu 350 e prea dubios. In general a doua ora ete mai ieftina dar chiar asa de ieftin este ceva in neregula... Asta clar face mult mai mult la 2 clienti la finalizare decat cu unul la ora cu doua. Ori face o singura finalizare "mai lunga" pe ora ori este fast-fuck si te ia pe repede inainte sa primeasca mai milti clienti. Oricum m-am lamurit cu colega ei care arata cum arata si cere cam acelasi pret... niciuna nu inspira incredere.

• Confuz 1
Postat

Preturile ciudate -250 cu 350...si pozele si mai ciudate sunt photoshop 100% ..mai clare nu se poate ? 

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 35 minute, Alexandrei70 a spus:

Preturile ciudate -250 cu 350...si pozele si mai ciudate sunt photoshop 100% ..mai clare nu se poate ? 

Dragă Alex, dacă ai convingeri de genul că am pozele photoshopate.. te invit la o întâlnire, pup😊

Vizitator IsaaX
Postat
Acum 5 ore, kainaudron a spus:

250 cu 350???

Ceva nu suna ok

Deobicei e 200 cu 350 sau 250 cu 400 sau 200 cu 400, dar 250 cu 350 e prea dubios. In general a doua ora ete mai ieftina dar chiar asa de ieftin este ceva in neregula... Asta clar face mult mai mult la 2 clienti la finalizare decat cu unul la ora cu doua. Ori face o singura finalizare "mai lunga" pe ora ori este fast-fuck si te ia pe repede inainte sa primeasca mai milti clienti. Oricum m-am lamurit cu colega ei care arata cum arata si cere cam acelasi pret... niciuna nu inspira incredere.

de ce e dubios prețul pe care l am ales ? :)) nu ți înțeleg răutatea și de ce stai și arunci cu venin gratuit..egal:) mi ai scris 10 rânduri în care ai tras o părere fără sa ai o bază la tot ce ai zis!

Postat
Acum 2 ore, IsaaX a spus:

de ce e dubios prețul pe care l am ales ? :)) nu ți înțeleg răutatea și de ce stai și arunci cu venin gratuit..egal:) mi ai scris 10 rânduri în care ai tras o părere fără sa ai o bază la tot ce ai zis!

Bai mie îmi place de fata asta ca scrie corect gramatical…știți ca de multe ori inteligenta la o femeie este mult mai atrăgătoare decât aspectul corpului 🫣

• Haha 1
Vizitator IsaaX
Postat
Acum 31 minute, sorinalexandru a spus:

Bai mie îmi place de fata asta ca scrie corect gramatical…știți ca de multe ori inteligenta la o femeie este mult mai atrăgătoare decât aspectul corpului 🫣

❤❤❤❤

Vizitator
Postat
La 01.07.2023 la 18:00, IsaaX a spus:

Bunaa❤ de preferat să conduc eu

La face fuck esti fututa in gurita, deci nu ai cum sa conduci tu 😊

Si alta chestie ...face-fuck fara CIM? Asta e tortura 😠!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.