Sari la conținut

Anaysss 🖤 0732693500 🖤🖤

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 12 minute, snake1127 a spus:

Poza era bună dacă era completa și ascundeai fața ,macar așa poate vedea omul corect la ce merge .

Dacă îți plac fetele slim este ok Anaysss.

• Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 25 minute, Anayssss a spus:

Disponibila pana la 22 ❤️

Hello, 

Haide si cu o poza cu sanii😚

• Trist 1
Postat

Bun gasit tuturor!

Anais este o faptura finuta,cu un aspect adolescentin,sani delicati,fund micut,frumoasa foc la fata,o fractiune de secunda m am gandit nu cumva sa dau in damblaua pedofilica a personajului masculin din romanul Lolita al lui Nabukov...

Nu este cazul sa patesc asa ceva,Anais este matura in gandire,rece pe alocuri,in contrast letal cu aspectul fizic.

M a primit dragut de doua ori in apartamentul ei de langa Biserica Italiana,intrarea este pe aceeasi poarta pe care intram cu ani in urma la o celebra tanara pe atunci daruitoare de placeri carnale,m a fulgerat iar un gand prostesc cum ar fi furtul timpului in conditia derutanta a gasirii tigancii de catre nefericitul Gavrilescu...

Si eu un ciudat,in loc sa ma bucur deplin de nurii feciorelnici ai Anaisei,o iau pe cararile literaturii cu profil erotic! Dar m am si bucurat,fata e staruitoare,te saruta gales pe gat si pe sex,in pofida varstei fragede stie sa atinga. Si este un deliciu sexual,un desert suav dupa ospetele carnale cu doamne mai plinute.

Eu revin,poate schimba locatia cu una fara risc seismic. Am stat o ora de fiecare data,am platit 350. Recomand vizite la ore diurne,pe seara mi s a parut nitel obosita.

• Like 2
  • Confuz 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 18 ore, guraputnei a spus:

Bun gasit tuturor!

Anais este o faptura finuta,cu un aspect adolescentin,sani delicati,fund micut,frumoasa foc la fata,o fractiune de secunda m am gandit nu cumva sa dau in damblaua pedofilica a personajului masculin din romanul Lolita al lui Nabukov...

Nu este cazul sa patesc asa ceva,Anais este matura in gandire,rece pe alocuri,in contrast letal cu aspectul fizic.

M a primit dragut de doua ori in apartamentul ei de langa Biserica Italiana,intrarea este pe aceeasi poarta pe care intram cu ani in urma la o celebra tanara pe atunci daruitoare de placeri carnale,m a fulgerat iar un gand prostesc cum ar fi furtul timpului in conditia derutanta a gasirii tigancii de catre nefericitul Gavrilescu...

Si eu un ciudat,in loc sa ma bucur deplin de nurii feciorelnici ai Anaisei,o iau pe cararile literaturii cu profil erotic! Dar m am si bucurat,fata e staruitoare,te saruta gales pe gat si pe sex,in pofida varstei fragede stie sa atinga. Si este un deliciu sexual,un desert suav dupa ospetele carnale cu doamne mai plinute.

Eu revin,poate schimba locatia cu una fara risc seismic. Am stat o ora de fiecare data,am platit 350. Recomand vizite la ore diurne,pe seara mi s a parut nitel obosita.

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie ❤️ te pup si te mai astept

• Inimioara 1
Postat
Acum 28 minute, Anayssss a spus:

Dragilor ❤️

Astazi sunt la birou de la 14 la 19 ❤️❤️

Buna 😘poze cu sanii tai nu prea am vazut ! Vreau sa te vizitez astazi 👌

Postat
Acum 1 oră, Anayssss a spus:

Disponibila de la 13 la 22 ❤️

Hai cu pozele cu sanii🤗

Postat

Am fost și eu la domnișoara. E curata. Pentru fanii slim ca mine merita o vizita. Am capitulat repede. :))) Programarea a decurs excelent, se tine de cuvânt. E independenta și socializezi cu ea. Ca minus as zice din punctul meu de vedere ca are gene false sau/si prea mult rimel. Ea e drăguță și educata. Buzele augmentate într-un mod decent.👌😁

Sunt la început de drum în domeniu o sa încerc și alte fete. Succes Anays! 

Postat
Acum 15 ore, Daniro1985 a spus:

Am fost și eu la domnișoara. E curata. Pentru fanii slim ca mine merita o vizita. Am capitulat repede. :))) Programarea a decurs excelent, se tine de cuvânt. E independenta și socializezi cu ea. Ca minus as zice din punctul meu de vedere ca are gene false sau/si prea mult rimel. Ea e drăguță și educata. Buzele augmentate într-un mod decent.👌😁

Sunt la început de drum în domeniu o sa încerc și alte fete. Succes Anays! 

Multumesc pentru vizita si recenzie! ❤️

Postat

Dragilor sunt disponibila de la 12 la 22 astazi❤️

Programari doar pe whatsapp ! 

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Vreo șansă să văd o poză cu tine? Și cât vei sta în Buc?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...