Sari la conținut

BABY GIRL 0768995091

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în BABY GIRL 0768995091
  • Oras:Arad
Postat

E aia de pe cocorilor daca nu ma insel, nu recomand deloc. Senzatie fastfuck, nu face ON, implicare minima, comportament asa parca in scarba. Ce e cert este ca am un mare "NU" notat in dreptul nr. ei.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Cred că a fost și în Timișoara. Cel puțin eu am vorbit cu ea și nu cred sa fi luat anunțul de pe secțiunea Arad. 

Tot ce țin minte e că mi-a zis să revin după câteva ore, când i-am scris..., după ce i-am scris a doua oară parcă m-a reținut ceva sa merg mai departe. Poate m-am înșelat, poate nu. Ce e clar , e că are mizeria aia de șterge automat mesajele de pe WhatsApp activată și nu mai știu ce meniu avea. :)

Postat
Acum 21 minute, altmarz a spus:

Cred că a fost și în Timișoara. Cel puțin eu am vorbit cu ea și nu cred sa fi luat anunțul de pe secțiunea Arad. 

Tot ce țin minte e că mi-a zis să revin după câteva ore, când i-am scris..., după ce i-am scris a doua oară parcă m-a reținut ceva sa merg mai departe. Poate m-am înșelat, poate nu. Ce e clar , e că are mizeria aia de șterge automat mesajele de pe WhatsApp activată și nu mai știu ce meniu avea. :)

Mai bine mergi la emilya daca nu ai fost sa vezi ce calmă și grijulie este😉

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...